Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='der Kaiser' timestamp='1352416209' post='87893']
100% sam protiv njegovih odlazaka naprijed, ali onih odlazaka dok vuče loptu do njihove polovice i ide u dribling. To ne treba ni njemu a ni nama.

U redu, primi loptu, povuci, al je i [u][b]predaj na vrijeme veznome koji će dalje kreirati napad[/b][/u].
[/quote]

Mikel? Kreirati napad? Riječ "kreiranje napada" i "Mikel" ne idu jedno s drugim ;)
[quote name='antonius luiz' timestamp='1352811470' post='88575']
šta je ozlijedio?
[/quote]

Ima anginu
Andy jebo ga ti, navalili ste na Mikela ko na bijelu vranu, a do nazad mjesec dana je za 99 % članova ovog foruma bio jedan od najboljih igrača. Nije on Mata, Iniesta il ne znam ni ja tko pa da ima tu čaroliju kreiranja našada u malom prstu. On je zadnji vezni koji svoje zadatke obavalja besprijekorno. Odjednom se pale alarmi zbog toga, a do jučer nikome nije smetalo. Svi ste vi znali kakav je Obi igrač. Znate i sada, nego ste se "pomamili" igračima u susjednom dvorištu, " dobar je Yaya, dobar je Fellaini ", samo je Mikel smeće. Nisu ni oni bogovi koji mogu sve što požele na terenu, kako ih neki od naših forumaša prikazuju. Treba biti realan. Ovo nije upućeno samo Andy tebi, već svima kojima ODJEDNOM Mikel nema mjesta u klubu nakon što je par puta u par utakmica otišao pred protivnički gol.

Jbga ovo nije tema za to, sorry na offtopičarenju.

Što se tiče ovoga pranka i Luiza, ja mu se divim što je uspio izdržat, a da ih ne izmlati sve. Ja bih sigurno. Pa nek upamte dan kada su se zajebavali s ovakvim stvarima.
Što je najzanimljivije, otkrit ću vam da je Mikel naš najveći kreator igre i pokretač napada ove godine.

Al ovo je Davidova tema, pa da napišem da je prebolio bolest i igrat će za repku.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1353064396' post='88935']
Je l spreman za WBA :-?
[/quote]

Igrao je svih 90 minuta u prijateljskoj protiv Kolumbije. Znači može igrati
Gledo sam utakmicu, imo je dosta dvoboja s Falcaom i mogu reci da ga je spremio u džep. Obrambeno je bio fenomenalan, najbolja njegova utakmica koju sam gledo ali opet je ludovao prema naprijed, mislim da smo na to svi vec navikli
Samo smanji duge lopte ociju ti i bices perfektan.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.