Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

A kako mi covjek ide na zivce sa izvođenjem slobodnih udaraca, pravo se ufuro otkad je dao gol protiv Nords. A Mata isto picka nesmije mu nista rec, cim Luiz priđe on se odmakne a bolje izvodi 100 puta ! :S
Jedino mi to smeta jer udarci su mu smijesni ono prosjecni golmani mogu obranit a ne Hard, Buffon i ostali ..
Zadnje dvije utakmice odigrao fenomenalno,bez greske.
Odsada hocu da samo tako i igra.Uskoro se Terry vraca,Cahill se oporavlja,Bane razvalio na stoperu protiv Citya,stvarno jebena konkurencija na stoperskim mjestima.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1354141388' post='91776']
dobro, svi smo vidjeli da je skrumpirao protiv Norda
[/quote]
To se kod nas kaže: i ćorava koka zrno ubode.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1354141388' post='91776']
ja ne znam ko njemu daje da puca slobodnjake

dobro, svi smo vidjeli da je skrumpirao protiv Norda, ali brate ne znam je li ijedan drugi njegov slobodnjak bio i najmanja prijetnja za protivnika...
[/quote]

http://www.youtube.com/watch?v=WK2aD25-L94
Ništa ja nisam rekao, samo ti navodim primjer koji si tražio haha :P

Ja mislim da on treba pucat slobodnjake s vremena na vrijeme, ali nipošto svaki, kao u zadnje vrijeme.

PS. dobra partija danas protiv Fulhama, koliko sam uspio zbog prekrasnog streama vidjeti.
Ponovo odlican.Uvijek spreman,oprezan i bez onih glupiranja naprijed.U subotu nece moci nastupati ali vraca se Cahill i mislim Terry da bi trebao biti spreman tako da nema problema.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1354212262' post='91957']
Ponovo odlican.Uvijek spreman,oprezan i bez onih glupiranja naprijed.U subotu nece moci nastupati ali vraca se Cahill i mislim Terry da bi trebao biti spreman tako da nema problema.
[/quote]
terry od 8 ja mislin
a luiz nek se odmori malo za SP
[quote name='El_Nino' timestamp='1354175219' post='91864']
Igro je dobro, dosta dobro, a onaj žuti karton po meni nije trebo dobit, nisam siguran da je to i faul bio.
[/quote]

Glupsot,prestrogo,šta se sve ne svira u Engleskoj pa nije ni faul a on je dobio žuti,videlo se da igrač ide na faul.

Nijednom do sad ga nisam pohvalio,ovu zadnju je odigrao napokon kako treba
Kad igra ozbiljno, bez zajebancija pred vlastitim golom i bez toga da se igra nekog playmakera iznoseći loptu, a u isto vrijeme zamišljajući da je Ronaldinho, a ne David Luiz, stoper, onda je jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji. To pokazuje i ova fotka gore iznad na neki način.

On ima kvalitetu od Boga danu, samo treba još pričati s njim, iz dana u dan te mu probati utuviti u glavu kakve stvari u kakvim trenucima smije, odnosno ne smije raditi. Tek onda ćemo biti na konju s njim.
Lep clanak zaista.

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8307695/David-Luiz-aware-of-responsibility-of-wearing-Chelsea-shirt

Dajem dozvolu i da se objavi na portalu :D
[quote name='Blues_95' timestamp='1354616845' post='92772']
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_megmzsEQ9o1rnj1gio1_1280.png[/img]
[/quote]

Gledaj Ramirešov pakaš. :P
Drago mi je da je upravo on bio taj koji je preuzeo odgovornost kod izvođenja penala. Nisam ni najmanje sumnjao da će ga zabiti, iako mi je stream štopao :D

Odradio lavovski posao u obrani, ponovo pokazuje da mu nema ravna kad se uozbilji, a strašno lijepo ga je bilo vidjeti na poziciji zadnjeg veznog. Iako ga ne volim niti najmanje, treba pohvalit Beniteza koji je spoznao njegove tehničke sposobnosti i koji mu je podario bar 15-20 minuta na toj poziciji. I tu se fino snašao. Nema šta, fantastična partija našeg Čupe.

Keep it up!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.