Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

Playmaker je obično mali, okretni, brzonogi igrač. Kojega kosa ne smeta kada trči. Kod nas je to Luiz. Toliko. Svejedno mislim solidna partija sa žestokom, muškom igrom. Kod prvog gola se očigledno trudio.
  • Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='XzibiT' timestamp='1346446987' post='76069']
Ma bolje da smo ga prodali Citiju...Tada su bar nudili sad niko vise nece ni da pomisli na njega :(
[/quote]
:)) :))
Kakav cirkus večeras da sam ja RdM imao bi pravo izabrat dobrotvornu ustanovu kojoj će uplatit 2 tjedne plaće
[quote name='Lampard' timestamp='1346458853' post='76221']
Kakav cirkus večeras da sam ja RdM imao bi pravo izabrat dobrotvornu ustanovu kojoj će uplatit 2 tjedne plaće
[/quote]

Slažem se, ne samo dvije, nego čitav mjesec. Nisam mogao vjerovati kad sam ga vidio na lijevom krilu, reko wtf. Koliko je Carvalho bio ozbiljniji igrač od Davida Luiza. Velika je to razlika. Ali David Luiz je neosporan talent, sposoban za najveće domete. Pitanje je samo da li on to želi - da li želi biti veličina od igrača ili predmet šprdnje.
Već duugo ja govorim da se on igra playmakera, a ne vrši kako treba stoperku zadaću. Nakon Terrya mi je najdraži igrač Chelseaja, ali postaje iritantno kako je neozbiljan na terenu.
[quote name='Brane' timestamp='1346463357' post='76246']
Već duugo ja govorim da se on igra playmakera, a ne vrši kako treba stoperku zadaću. Nakon Terrya mi je najdraži igrač Chelseaja, ali postaje iritantno kako je neozbiljan na terenu.
[/quote]

I van njega, treba mu zabranit twitter i ostale gluposti, kad je radit gluposti na treningu tu je glavni, pa misli može i na utakmici tako, fin si mi drag si mi braco ali klupica je za tebe malo da se uozbiljiš, a Cahill i Terry u prvu. Geezer X( X( X(

PS. Ako me joše jednom ovako naljuti skinut ću ga sa avatara

Uređeno , autor izmjene: true_blue

[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/426729_436980436343331_961891179_n.jpg[/img]

[i][color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3]Put the shirt in the same way, the victories and defeats! is easy to talk after titles won and hide after the failures! #personality #GodBless[/size][/font][/color][/i]
[quote name='Wisey' timestamp='1345927408' post='73941']
Jednom ga zanijelo, to ja ni ne računam. Tandem s Cahillom iz Munchena funkcioniše odlično, danas su pojeli Dembe.[u][b] Ne moramo brinuti kada je Terry nedostupan[/b][/u] kao što će to slučaj biti protiv Atletica.
[/quote]

Da li si ti svestan sta si rekao :huh:

Bez Terrya je odbrana strava i uzas...

I jos nesto.... Da se ja nesto pitam u Chelsea-ju i neko mi ponudi Humelsa(vrednost im je slicna) umesto Luiza prihvatio bih oberucke.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1346598377' post='76653']
Da li si ti svestan sta si rekao :huh:

Bez Terrya je odbrana strava i uzas...

I jos nesto.... Da se ja nesto pitam u Chelsea-ju i neko mi ponudi Humelsa(vrednost im je slicna) umesto Luiza prihvatio bih oberucke.
[/quote]

pa zar i protiv newcastlea nismo odigrali bez Terry-a?!? u tandemu cahill luiz... pa smo funkcionirali odlicno... bez brige smo... dogodio se je jedan loš dan cijeloj ekipi i to je to... ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346598974' post='76656']
pa zar i protiv newcastlea nismo odigrali bez Terry-a?!? u tandemu cahill luiz... pa smo funkcionirali odlicno... bez brige smo... dogodio se je jedan loš dan cijeloj ekipi i to je to... ;)
[/quote]

Jedan vrhunski napadac ih je unistio.....
Daleko od toga da su Luiz i Cahil losi stoperi, ali "tata" Terry mora jos da ih drzi za rucice, dok ne porastu ;)
Teri ostavi ekpu na cedilu u najvaznijem mecu Lige Sampiona,na sred Kamp Nou-u pa nikom nista.Najveca glupost koju je jedan igrac Celsija napravio u poslednjih 10 godina.Obozavam i ja Dzona ali nemojmo preterivati.
Pokazili su Luiz i Kejhil koliko mogu,tamo gde je bilo napotrebnije,nema brige za njih.
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9os6wZoJX1qho05ao1_1280.jpg[/img]

[quote name='how yes no' timestamp='1346366240' post='75643']
Nikad normalna slika ..
[/quote]
Ipak ima normalna slika ;)
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9o6z58xqf1qf0sfyo1_1280.jpg[/img]
E muko moja, kad moram sve da crtam...
Kad sam spomenuo Terrya mislio sam prevashodnona njegov psiholoski znacaj na terenu. On je vodja tima, produzena ruka svih trenera od Claudia pa do danas... Njegov znacaj za tim prevazilazi igracke okvire....
Ne,ne moras da crtas :P
Ja samo kazem da su ova dvojica pokazali da mogu da igraju zajedno i da Terijev izostanak nikako ne znaci da je nasa odbrana obavezno u problemu i da jedna losa partija jednog stopera ne znaci da treba da se izruci kanta go... na tog igraca.

Ti si napisao da je odbrana bez Terija uzas a ja zato kazem da ne treba preterivati jer je i sa njim znala da bude uzas prosle sezone a takodje je bez njega je znala da bude sasvim korektna , a spomenuo sam i tu njegovu veliku gresku koja je jednostavno neoprostiva i neshvatljiva i da on i sada sa 30 godina ima jos da uci(bez obzira sto je medju najboljim stoperima na svetu),i koliko god mi njega obozavali a ja ga obozavam.A zamislite da je Kejhil to napravio ili mozda Luiz.

Rezime:
Teri je kapiten,legenda,najbolji stoper u istoriji kluba,ima status bozanstva kod navijaca.
Ipak,ponavljam,ne treba preterivati,jeste on mnogo vazan igraca,jeste vodja, ali npr, nije ga bilo u Barseloni u vecem delu meca,nije ga bilo u Minhenu, pa su stoperi tada izginuli i on nije falio ni u jednom trenutku,niti se njegovo odsustvo osetilo.Znaci,moze bez njega i protiv najboljih igraca i timova.

Nadam se da se kapiramo.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1346603000' post='76666']
Jedan vrhunski napadac ih je unistio.....
Daleko od toga da su Luiz i Cahil losi stoperi, ali "tata" Terry mora jos da ih drzi za rucice, dok ne porastu ;)
[/quote]

Samo mi čudno, zašto ti to ne reče prije tekme s Atleticom, al hajd...
[quote name='how yes no' timestamp='1346616537' post='76717']
Samo mi čudno, zašto ti to ne reče prije tekme s Atleticom, al hajd...
[/quote]

Nisam ni ja ocekivao da ce to biti toliko vidljivo...
Na utakmici sa Atleticom se videlo da im nedostaje vodjstvo... Cela odbrana je bila u neredu, kretnje su im bile uzasne... To se jako retko desavalo kad je Terry na terenu. On je bio taj koji je kordinisao celu odbrambenu liniju u jednu celinu.
Kad nitko ne zna šta će dođe Terry, lupi kurčinom posred šesnaesterca i nema više opasnosti. To Luiz i Cahill još dugo neće moći ;)
[img]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/574530_411480475579964_1862840486_n.jpg[/img]

David Luiz : I feel great!!!! I love my life!!! Enjoy the life Geezers!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.