Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Dobro jutron. Prvo da se najbem matere ovom ogracu. Osjare majki ti ga turnem u itausta i svrsim koj da joj sperma na nos izadje. Mater ti jebemfasisticku. Odlazi iz kluba uhljebe veca si tragedija os Torrssa.
Prodat za 5 milki max, zao mi i uzet vise od nekog za ovakvog olosa, mrs iz kluba. Pa koji smo mi shit kad nam ovaj 5 godina vec nesto glumi u pocetnih 11, pa ja nezz u kojem top 10 klubu lige petice bi ovaj mogao igrat, uhljeb nad uhljebima

što bi iz naše uprave rekli, jebo pamet

bolje da ojebina oscar igra nego nekoga dovest ko će koliko toliko doprinijeti timu za razliku od njega.

• 2 sedmice kasnije...

Ako bude igrač za zadnjih 10 min svaku tekmu može ostati.

Ali ako si je on umislio da je WC igrač i da treba igrati stalno - ma doviđenja. Može samo biti klupa za zadnjih nekoliko minuta. Ništa više.

• 1 mjesec kasnije...

Ovaj fraer je postao potpuno beskoristan, ne moze ni svjez pomoci protiv umornih protivnickih igraca

bas bila situacija kada je bio kod korner linije, izgubi laf loptu i jos se okrece i buni se sudiji, mislim da je tu bio alonso pored njega koji se i dalje borio za loptu.

baš mi je tim potezom nekako bacio mrlju na sve igrače, svi su se borili do zadje minute, i onda ti tako dodje oscar koji izgubi loptu i odmah se buni sudiji.

ja mislim da će on nakon ove utakmice čekati dugo na svoju iduću šansu.

Ovaj fraer je postao potpuno beskoristan, ne moze ni svjez pomoci protiv umornih protivnickih igraca

bas bila situacija kada je bio kod korner linije, izgubi laf loptu i jos se okrece i buni se sudiji, mislim da je tu bio alonso pored njega koji se i dalje borio za loptu.

baš mi je tim potezom nekako bacio mrlju na sve igrače, svi su se borili do zadje minute, i onda ti tako dodje oscar koji izgubi loptu i odmah se buni sudiji.

ja mislim da će on nakon ove utakmice čekati dugo na svoju iduću šansu.

Mislio sam to mnogo puta do sada na njegove bijedne igre, ali šupak se uvijek nekako vrati i to na velika vrata, samo fali da ga gledam opet u prvih 11... 

Jedina losa stvar na danasnjoj utakmici je njegov ulazak u igru i prisustvo na terenu.

• 2 sedmice kasnije...

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/798272480502841348

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/798273066258337792

Ako se ovo desi, očekujem da Whisper povuče reč kada je u pitanju značaj agenata. :D

Kad bi prodali ovog tupsona i Fabregasa za po 20-25 milja a doveli Verattija od te love,pa to bi bio strasan posao. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Samo ovog brkana drzati van ekipe. Molim, hvala. :D

Kad se Willian vrati nadam se da nece vise ni ulaziti, nek se preseli na tribine prvo pa onda u drugi klub.

Oscar i Wilian kako nisu poceli zadnjih 6 utakmica nismo primili gol. Pedro je puno korisniji igrac, stvara sanse za saigrace i igra je puno brza sa njim u ekipi.

• 4 sedmice kasnije...

Telegraph

Bivši trener Chelseaja Andre Villas-Boas poslao je 60 miliona funti vrijednu ponudu za Oscara, kojeg u svom Shanghai SIPG želi vidjeti već u januaru.

Villas-Boas, koji trenira spomenuti kineski klub, želi vidjeti Oscara u svojim redovima i smatra da bi 60 miliona funti trebalo biti dovoljno da ga dovede, piše britanski Telegraph.

Prošlog ljeta su ga u svojim redovima htjeli Jiansu Suning i Guangzhou Evergrade, ali ga Chelsea nije htio prodati. No, Boasovih 60 miliona neće moći odbiti, a navodno je i sam Oscar zainteresovan za prelazak u Kinu.

Oscar je ove sezone počeo samo pet ligaških utakmica, nakon čega je izgubio mjesto u standardnoj postavi. U posljednjoj utakmici protiv WBA nije bio ni na klupi.

Daily Mail pak piše da ide za 52m funti

Chelsea midfielder Oscar is joining Chinese Super League club Shanghai SIPG for a fee of around £52million.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/article-4029516/Oscar-set-leave-Chelsea-52m-China-transfer-joins-Hulk-Andre-Villas-Boas-Shanghai-SIPG.html#ixzz4SjgG0HOH 
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Ako bude istina imas Benjo od mene jedno bezalkoholno :D

Eh kakav bi to posao bio.

PS. ako se dogodi ja mislim da ce Cae eruptirati od srece 

Ovo bi bio vrhunski posao, 60 miliona funti ili eto neka bude 52 miliona funti za igrača koji ne može povezati par dobrih utakmica, za igrača koji nije napredovao od dolaska u klub možda minimalno, za igrača kojeg ne koristimo i na kraju krajeva igrač koji nam realno ne treba. Ako bude sreće da je ovo istina imamo obezbjeđenu lovu za nekog kapitalca ni krivi ni dužni..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.