Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pa zato je vazno imati velik tim, da se moze podnijeti sve to, rotacija ce biti veoma bitna. Ne vjerujem da ce odigrati sa 13-14 igraca citavu sezonu kao sto je to radio moron Mourinho iako nije bilo potrebe u mnogim tekmama da igraju prvotimci.

Sve bih i nekako mogao/pokusao razumjeti, ali to da je Murinjo forsirao najjaci sastav zadnje 3 utakmice uprkos tome sto smo vec osvojili titulu, to ne mogu ali nikako.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Pa zato je vazno imati velik tim, da se moze podnijeti sve to, rotacija ce biti veoma bitna. Ne vjerujem da ce odigrati sa 13-14 igraca citavu sezonu kao sto je to radio moron Mourinho iako nije bilo potrebe u mnogim tekmama da igraju prvotimci.

Nema to veze sa brojem igrača jer se Mourinhu igrači ne ozljeđuju kao Wengeru, zna kako ih ne preforsirati. Ovog Oscara bih stavio u arenu sa lavovima da dobije malo na kondiciji, prototip preplaćene pi*ke

• 4 sedmice kasnije...

Ovaj nas dečko jebe više od Torresa. Torres nije ništap pokazao ali se isplatio kroz dresove. Ovaj nije toliki marketinški kolač, a ništa nije pokazao. Osim ovako kad ne treba.

Koliko je ovaj covjek antipatican u picku materinu.Maze oci ovako na pripremama daje neke golove i onda kad krene sezona kurcina.

• 2 sedmice kasnije...

Odigrao jučer fantastično, bez ijedne pogreške. Burnley nije mjerilo, ali bi on ove sezone pod Conteom mogao igrati jaku bitnu ulogu. I da, upravo ova pozicija koju trenutno sada igra kod Contea je prava za njega, nikakve desetke i pičke materine, nije on za toga.

Odigrao jučer fantastično, bez ijedne pogreške. Burnley nije mjerilo, ali bi on ove sezone pod Conteom mogao igrati jaku bitnu ulogu. I da, upravo ova pozicija koju trenutno sada igra kod Contea je prava za njega, nikakve desetke i pičke materine, nije on za toga.

Ako te cuje Cae, najebao si! 

Pa i ja priznajem da je Oscar odigrao jučer jednu dobru utakmicu. Desi se to njemu. Hoće li igrati bitnu ulogu vrijeme će pokazati. Ako je vjerovati prošlosti neće. Ali volio bih da iznenadi.

Ko drzi ovoga covjeka,ja sam korisnija od njega.Sa onom faxom dijeteta,smijesan lik.
  • 2 sedmice kasnije...
Oscar:"Conte has given me confidence
and found me my best position.I'm A box to box CM not 10 or a winger."

Njegov najdraži igrač mu šukno poštenski.
Ma sigurno jedna od vecih prevara u nogometu.Jeli brz?nije..Jeli jak u duelu?nije..Jeli ima dribling?nema..Jeli ima zavrsni pas?nema..i oko njega se vrti igra
Kako je ovaj covek 4 godine u klubu, kako?
Sigurno u tom periodu ima ubedljivo najveci broj utakmica u kojima je bio najgori od svih igraca.
Svaki ofanzivni igrac koji je napustio klub poslednjih godina je bolji od njega. KDB, Mata, Sirle svi su igracine za njega pa cak bi i Salah i Kvadrado bili korisniji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.