19. juli 2012.14 god. Autor comment_65284 Sve su ovo ulaganja u buducnost, Oscar ce dobiti svoju sansu ove sezone na desnom krilu. Di Mateo izjavio da ce se do pocetka Avgusta znati ko ide, a ko ostaje, takodje je izjavio kako ce do kraja sedmice obaviti razgovor sa Maloudom. Dolaskom Oscara mislim da ce Chelsea popuniti napad i krila , ostaje samo da se dovede jos jedan zadnji vezni, ja se nesto nadam da bi Modric mogao zakljuciti ovaj prelazni rok! Torres --------------------------- Lukaku Mata-Hazard-Oscar ----------- Marin-Lampard-Ramires Modric-Mikel ------------------- Meireles-Essien Prijavi
19. juli 2012.14 god. comment_65286 I jos nesto, zar ovog anonimca da platimo vise nego sto je ManUtd platio Kagawu?? Prijavi
19. juli 2012.14 god. comment_65293 Ovo je izgleda rešena stvar, žao mi para jbt... Dobro reče Adis, jbt Kagawa manje plaćen od njega... pu jbm ti fudbal Prijavi
19. juli 2012.14 god. comment_65310 Kao prvo, Oscar nije nikakav anonimus pobogu. Decko je medju TOP5 brazilskih najvecih talenata, samo sto nije bio u zizi javnosti kao Moura i Neymar koji uzivaju u medijskoj pratnji gdje god da su. Kagawa je bio u zadnjoj godini ugovora i to nije isto, normalno da ce biti jeftiniji. I kako da Oscar vrijedi recimo 20m (sto je njegova realna cijena) kada jedan nevidljivi, bezmudi, neprimjeceni Henderson je placen toliko? Logicno da ce ovi traziti za njega ove pare. Ovaj je za Hendersona u najmanju ruku igrac sa druge planete. Da li ce preci ostaje da se vidi. Ocigledno se i ovaj sky zajebava. Ne radujem se pretjerano, ali necu ni ocajavati mnogo. Mada ne znam sta ce nam, jer ce sada Josh, Kakuta i De Bruyne imati jos tezi zadatak da se proguraju do prvih 11 posto Oscar moze igrati na svim pozicijama sem zadnjeg veznog. Samo se nadam da je doveden planski. Prijavi
19. juli 2012.14 god. comment_65359 [quote name='ADiS' timestamp='1342686752' post='65281'] Jos jedan mladi igrac placen 20+ miliona a nece nista bolje proci od Lukakua u prvoj sezoni... ni malo me ne raduje ovaj transfer zbog cinjenice sto na njegovoj poziciji vec imamo mladih igraca a koji nisu mnogo odmakli u kvaliteti a uz to su jos i mladji... Oscar ima isto godina kao i Hazard ako se ne varam samo sto je Belgijanac za njega svjetsko cudo. I dalje ocekivam jednog iskusnijeg provjerenog igraca koji moze napraviti razliku a ne neko dijete koje ce sjediti na klupi i kada udje nista ne uradi... [/quote] Koliko si utakmica njegovih pogledao? Nemoj tako strogo suditi o igraču kojeg jedva poznajemo, koji nije ni došao još u klub. Nije Roberto glup pa da dovodi nekoga na osnovu snimke s Youtubea; ako ga želi dovest onda je upoznat s njegovim kvalitetama i procijenio je da je Oscar igrač za Chelsea. Ono što je Hazard kojeg spominješ u Europi, to je Oscar u Brazilu. Po pričama medija koji su ga pratili duže nego mi dobio sam dojam da je jedan od najboljih što Brazil trenutno ima za ponuditi. Naš je problem što ne pratimo tu ligu skoro pa nikako. Prijavi
19. juli 2012.14 god. comment_65552 [color=#333333][font=arial, sans-serif] "Chelsea's fans can expect a very intelligent player," [i]Menezes says.[/i] "He is somebody that is able to read the game and solve any problems that arise for his team. He does not rush and dribble with the ball at this feet but he finds good things to do with the ball."[/font][/color][color=#333333][font=arial, sans-serif] "The thing about Oscar," [i]adds the Paris Saint-Germain and Brazil defender Thiago Silva[/i], "is that he is a very calm guy, always with a smile on his face and never complaining about anything. He is the same on the pitch. He doesn't call much attention to himself, he is discreet but he is always very smart and intelligent."[/font][/color] [color=#333333][font=arial, sans-serif] "I've watched Oscar since his days at São Paulo," [i]says TV Globo's Jon Cotterill[/i], "and I'd describe him as the brains of the team. He has fabulous technique, good passing and vision but it's his ability to think quickly under pressure that marks him out."[/font][/color] [color=#333333][font=arial, sans-serif] Zanimljiva priča:[/font][/color][color=#333333][font=arial, sans-serif] [url="http://www.guardian.co.uk/football/blog/2012/jul/19/london-2012-chelsea-oscar-brazil"]http://www.guardian.co.uk/football/blog/2012/jul/19/london-2012-chelsea-oscar-brazil[/url][/font][/color][color=#333333][font=arial, sans-serif] Da se malo upoznamo s našim novim igračem, zvuči kao jedna mirna ličnost i savršenog mentaliteta za CFC.[/font][/color] Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65554 Ipak ne zelim ga u timu, imamo mi Kevina i Josha, jebes Oskarovce. Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65560 [quote name='millanius' timestamp='1342745337' post='65554'] Ipak ne zelim ga u timu, imamo mi Kevina i Josha, jebes Oskarovce. [/quote] Ni ja ga ne želim u timu. Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65565 pa nije frajer šugav pa ga niko nece daj ako smo ga kupili neka ga nek stoji...ha ya Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65568 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1342773109' post='65565'] pa nije frajer šugav pa ga niko nece daj ako smo ga kupili neka ga nek stoji...ha ya [/quote] Eto ženske logike, 'ako smo ga kupili neka stoji' ... Samo se nagomilavaju igrači bzvze.. Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65571 [quote name='Kalouda' timestamp='1342775125' post='65568'] Eto ženske logike, 'ako smo ga kupili neka stoji' ... Samo se nagomilavaju igrači bzvze.. [/quote]Vjerovatno ne racunaju oni na josha il KDB-a nebi ga dzabe uzeli Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65585 [quote name='Brane' timestamp='1342698685' post='65359'] Koliko si utakmica njegovih pogledao? Nemoj tako strogo suditi o igraču kojeg jedva poznajemo, koji nije ni došao još u klub. Nije Roberto glup pa da dovodi nekoga na osnovu snimke s Youtubea; ako ga želi dovest onda je upoznat s njegovim kvalitetama i procijenio je da je Oscar igrač za Chelsea. Ono što je Hazard kojeg spominješ u Europi, to je Oscar u Brazilu. Po pričama medija koji su ga pratili duže nego mi dobio sam dojam da je jedan od najboljih što Brazil trenutno ima za ponuditi. Naš je problem što ne pratimo tu ligu skoro pa nikako. [/quote] Nisam ni jednu utakmicu pregledao kao ni ti. Niti sam cuo prije za njega dok se nije poceo povezivati sa nama. Nemam ja nista protiv dovodjenja mladih igraca ali ako ce dozivjeti sudbinu kao i Lukaku [i](placen 20+miliona)[/i] protekle sezone onda nam nije potreban.. Mozda je inteligentan i talentovan ali pored talenta je iskustvo potrebnije za osvajanje trofeja [i](Arsenal i Chelsea su ti najboljic primjeri).[/i] Za razliku od njega Hazard ima iskustva i zna kako se nositi sa pritiskom, on je vec osvajao trofeje i bio je nosioc igre Lillea.. Ali eto ako uprava misli da Oscar moze nesto ponuditi Chelseau neka ga dovedu ali taj Oscarovac i ta uprava isto moraju znati da on mora opravdati ulozene pare.. Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65594 [quote name='ADiS' timestamp='1342778289' post='65585'] Nisam ni jednu utakmicu pregledao kao ni ti. [/quote] Nemoj se ljutit al ovime si sve rekao. Ja priznajem da nisam pratio Oscara, ali zato ne dajem neke velike zaključke o njemu kao igraču, a pogotovo ne kakav će biti u plavom dresu. Kažem da vjerujem stručnom stožeru na čelu s Di Matteom, jer smo u zadnjih, recimo, godinu dana uradili fantastične stvari i definitivno pogodili s igračima u koje su prethodno svi sumnjali i gotovo ih mnogi pa nisu ni poznavali. A usput, Oscar nije anonimac; momak igra za brazilsku reprezentaciju, najbolji je igrač svog kluba i nositelj njegove igre. Opet ponavljam, naš je i samo naš problem što ne pratimo dovoljno brazilsku ligu. Ako ga Di Matteo želi dovesti, ja ga definitivno podupirem. Sezona je duga, preduga i potrebno je dosta kvalitetnih igrača. Ne želim da se ponavlja situacija kao prošle sezone kada smo bili primorani u prvih 11 stavljati Bosingwu, Maloudu, Kaloua pa i Meirelesa na početku dok je još igrao kao panjina. Sjeti se kakvih smo problema imali kad se Mata umorio. Igra nam je bila ravna nuli jer nismo imali igrača koji će ga na pravi način zamijeniti. PS: Kako znaš da će i Hazard bit pun pogodak? Ima iskustva, osvajao je trofeje i bio nositelj igre svog kluba. Zar takav nije bio ni Torres? Isti Torres koji je tek pred kraj sezone počeo opravdavati uložene pare. Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65641 Večeras u 8 sati (čini mi se) igraju olimpijski timovi Velike Britanije i Brazila tako da ćemo imati priliku vidjeti na djelu Oscara + još neke igrače, kako naše tako i one za koje smo zainteresovani. Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65643 Sto se Brazilaca tice da su uzeli Liuza osvojili bi turnir sigurno. Pored njega i Silve tesko da bi ko prosao... Ako neko nadje link slobodno nek ostavi. Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65651 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1342797358' post='65647'] jel ovo sluzbeno i gotovo [/quote] Jeste svima osim našoj oficijalnoj stranici. Bog zna kad će oni to objaviti. Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65659 [quote name='Whisper#2' timestamp='1342797065' post='65643'] Sto se Brazilaca tice da su uzeli Liuza osvojili bi turnir sigurno. Pored njega i Silve tesko da bi ko prosao... Ako neko nadje link slobodno nek ostavi. [/quote] Ima brazil vjeruj dostojne zamjene, ne brini ti za njihovu odbranu Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65676 [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7ffdl5t5L1qe0u3io1_1280.jpg[/img] U koliko je vcrs utakmica ? Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65679 [quote name='Wisey' timestamp='1342797639' post='65651'] Jeste svima osim našoj oficijalnoj stranici. Bog zna kad će oni to objaviti. [/quote] Objavit če kad debituje i zabija par komada Nema oficielne stranice koja više kasni, od ove Chelseaove... Haos... I mislim da je tekma u 20:45... Morat ću pogledati Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65681 Utakmica je u 20:45. Evo link http://www.thefirstrow.eu/watch/131375/1/watch-great-britain-vs-brazil.html Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65688 [quote name='Blues_95' timestamp='1342804036' post='65676'] [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7ffdl5t5L1qe0u3io1_1280.jpg[/img] [u][b]U koliko je vcrs utakmica ?[/b][/u] [/quote]20:45 Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65704 Jel tko odgledao prvo poluvrijeme ili koliko je igrao ovaj Oskar, ja maloprije upalio i vidim nema ga kasnije kaže komentator da ga Moura zamjenio, pa me zanima njegov doprinos i učinak. Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65706 Nije niko nista pokazao, dosadna utakmica da Bog sacuva :S Prijavi
20. juli 2012.14 god. comment_65707 Imao nekoliko centarsuteva i u drugom poluvremenu jedan sut ali odbranio mu golman i to je to,uglavnom dominirao Brazil... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.