11. juli 2012.14 god. comment_63769 @trebevic ne budi smijesan, ne djecace, posto izgleda ti si neki stariji i od mene, uglavnom ne budi smijesan... Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63770 Dajte ljudi malo se smirite.Kakav Oscar i picke materine. Pa ja znam samo dva igraca u svijetu koji se mogu porediti sa Hulkom a to su naravno Ronaldo i Messi. Hahah svasta se moze procitati na ovom forumu. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63775 [color=#ff0000][b]Smirite strasti! [/b][/color] Izrazite svoje mišljenje, ali molim bez grubog komentiranja tuđeg mišljenja. Što se mog mišljenja tiče ja sam izričito protiv nekakvog Oscara. Pa da je toliko dobar Europa bi čula za njega. Ajde evo da ga dovodimo za 4-5 milijuna eura, nego za skoro 30 milijuna. Ma kriza poslovanja. Gledajte kako United dobar posao obavlja s Bainesom: http://www.klix.ba/sport/nogomet/evertonov-baines-na-pragu-old-trafforda/120711017 Prijavi
11. juli 2012.14 god. Autor comment_63778 Ima svijeta i mimo Evrope, momak je reprezentativac Brazila i vec ima rezultate sa nacionalnom selekcijom. Za Neymara traze 60 miliona, Gansa 50, Lucasa Mouru 40.... Ovo i jeste dobar potez sto se tice finansijske strane, jer se moze dobiti i Oscar i Shurle za cijenu Hulka! Niko ne govori da je Oscar savrsenstvo, samo je isplativije dati za ovog momka 25 nego 50 za Hulka! Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63779 Vec sam jednom napisao a opet cu. Oscar spada medju najvece brazilske talente. Odmah iza Neymara, Moure, Gansa, samo sto su ova trojica 5x vise medijski propraceni. Ne kazem da je on po kvalitetu na njihovom nivou, zato mu cijena i nije €50m kao ovoj trojici. O kakvom riziku mi pricamo ovdje? Pa kao da dosad nismo rizikovali. Sheva i Torres su dovoljni, a za ovog momka se nece dati €50m, vec €20-25m tako da je to neki prosjecan transfer. Sad da li on vrijedi ovoliko to je pitanje. Vjerovatno ne, nekih €15-20m max i to je to. Ali takvi su brazilci, za svakog platis vise nego sto trebas. Sto se tice Hulka, smorili ste mnogo. Ako dodje Oscar to je gotovo sigurno da od Hulka nema nista. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63807 [quote name='trebevic' timestamp='1341996894' post='63778'] Ima svijeta i mimo Evrope, momak je reprezentativac Brazila i vec ima rezultate sa nacionalnom selekcijom. Za Neymara traze 60 miliona, Gansa 50, Lucasa Mouru 40.... Ovo i jeste dobar potez sto se tice finansijske strane, jer se moze dobiti i Oscar i Shurle za cijenu Hulka! Niko ne govori da je Oscar savrsenstvo,[b] samo je isplativije dati za ovog momka 25 nego 50 za Hulka![/b] [/quote] Jest,al' kad bi doveli Hulka onda znas da imas najboljeg igraca u ligi nekih 4-5 godina. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63829 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1341996934' post='63779'] Vec sam jednom napisao a opet cu. Oscar spada medju najvece brazilske talente. Odmah iza Neymara, Moure, Gansa, samo sto su ova trojica 5x vise medijski propraceni. Ne kazem da je on po kvalitetu na njihovom nivou, zato mu cijena i nije €50m kao ovoj trojici. O kakvom riziku mi pricamo ovdje? Pa kao da dosad nismo rizikovali. Sheva i Torres su dovoljni, a za ovog momka se nece dati €50m, vec €20-25m tako da je to neki prosjecan transfer. Sad da li on vrijedi ovoliko to je pitanje. Vjerovatno ne, nekih €15-20m max i to je to. Ali takvi su brazilci, za svakog platis vise nego sto trebas. Sto se tice Hulka, smorili ste mnogo. [b]Ako dodje Oscar to je gotovo sigurno da od Hulka nema nista.[/b] [/quote] Ne bih se složio I za ovo smirivanje strasti, pa niko se ne udara jbt. Samo raspravljamo, jel možda treba da gladimo jedni druge?? Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63830 [quote name='how yes no' timestamp='1342006132' post='63829'] Ne bih se složio I za ovo smirivanje strasti, pa niko se ne udara jbt. Samo raspravljamo, jel možda treba da gladimo jedni druge?? [/quote] Vidjecemo da li ce doci... Ne treba da gladite, al' kad god uletim na forum moram preskakati po 3 strane zbog Hulka i zbog istih komentara. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63832 [quote name='how yes no' timestamp='1342006132' post='63829'] Ne bih se složio I za ovo smirivanje strasti, pa niko se ne udara jbt. Samo raspravljamo, jel možda treba da gladimo jedni druge?? [/quote] Treba da se raspravlja i da imamo i različita mišljenja ali da takve rasprave ne dovode do vrijeđanja. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63846 [quote name='VahaCFC' timestamp='1342001707' post='63807'] Jest,al' kad bi doveli Hulka onda znas da imas najboljeg igraca u ligi nekih 4-5 godina. [/quote] ala pretjerivanja...Hulk je odličan igrač, ali stvarno se zna pretjerat često o njegovim kvalitetama a što se tiče Oscara, to bi bio vrlo rizičan transfer jer su Brazilci poznati po tome da te svoje mlade nade dižu u nebesa i postavljaju astronomske cijene...sve je to napuhano...Neymar je pravi primjer kad čujem Pelea kako govori o Neymaru stvarno se zapitam dal mu fali koja daska u glavi...a tako misle i svi ostali Brazilci Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63852 Nema tu pretjerivanja, hulk je najbolje desno krilo, samo C.Ronaldo je bolji od njega (messi igra bolje na lijevom krilu, pa ga ne uvrstavam). Dalje, nadam se da ce Oscar opravdati ulozeni novac, ali ne mogu presutiti da neko kaze, bolje je sto smo doveli njega umjesto hulka u smislu da je bolji oscar :S Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63854 [quote name='chelseathebest' timestamp='1342013402' post='63846'] [b]ala pretjerivanja...Hulk je odličan igrač, ali stvarno se zna pretjerat često o njegovim kvalitetama[/b] a što se tiče Oscara, to bi bio vrlo rizičan transfer jer su Brazilci poznati po tome da te svoje mlade nade dižu u nebesa i postavljaju astronomske cijene...sve je to napuhano...Neymar je pravi primjer kad čujem Pelea kako govori o Neymaru stvarno se zapitam dal mu fali koja daska u glavi...a tako misle i svi ostali Brazilci [/quote] Ajde mi reci koji je to igrac u EL bolji od njega. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63857 on i Nani su meni tu negdje u 5 deka... ubice jedan i drugi, njima niko nije ravan u EPL. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63858 [quote name='VahaCFC' timestamp='1342015489' post='63854'] Ajde mi reci koji je to igrac u EL bolji od njega. [/quote] čekaj jel ti misliš na desno krilo ili općenito ko igrač da je najbolji? ako je ovo drugo na to se mogu samo nasmijati Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63861 http://www.cfcnet.co.uk/2012/07/11/oscar-and-chelsea-in-advanced-negotiations-as-bid-is-accepted/ Ovo ce se izgleda brzo zavrsiti... Msm on je lud ako odbije ponudu Chelsea-ja Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63863 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1342015936' post='63857'] on i Nani su meni tu negdje u 5 deka... ubice jedan i drugi, njima niko nije ravan u EPL. [/quote] Hulk i Nani se mogu porediti jedino po poziciji na kojoj igraju, Nani je jednostavno precijenjen igrač, od kad je ManU odigrao jednu dobru sezonu i to 10/11, i imao kakav takav solidan učinak, vidjeli smo ga i na Euru zaleti se po desnoj strani, i najšugaviji obrambeni igrači su mu oduzimali loptu kao da je kakav početnik, jedino što je malo brži i to je to, kad gledam njega samo se sjetim talenta Quaresme, koji je bio bog s loptom, imao driblinge kakve su i Ronaldinho i Ronaldo mogli samo sanjati, ali na tome je i ostalo, i na kraju ni u Besiktasu ili gdje već nije mogao igrati, Hulk je najbolji igrač trenutno na tržištu koji se može kupiti koji pokriva desnu stranu napada, ne bi se trebalo žaliti na dovođenju istog, sad dali nam je on toliko potreban, realno za 50M nije, naći neko privremeno rješenje u našem timu forsirat nekog od mlađih, ta pozicija nije nešto što ne možemo nadoknadit postojećim kadrom, pa čak staviti Hazarda da igra desno krilo ili pak dovest ovog nekog vanzemaljca tipa taj neki Moses... Prijavi
11. juli 2012.14 god. Autor comment_63864 [quote name='VahaCFC' timestamp='1342001707' post='63807'] Jest,al' kad bi doveli Hulka onda znas da imas najboljeg igraca u ligi nekih 4-5 godina. [/quote] Jel to zakljucak na osnovu 50 miliona koja treba uplatiti za njegov dolazak? Torres je pokazivao mnogo vise od Hulka i kostao mnogo vise, pa sta je bilo... Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63867 [quote name='trebevic' timestamp='1342016926' post='63864'] Jel to zakljucak na osnovu 50 miliona koja treba uplatiti za njegov dolazak? Torres je pokazivao mnogo vise od Hulka i kostao mnogo vise, pa sta je bilo... [/quote]Torres je odmarao sezonu i pol sa se iskurci sa parama od chelseaa.. Ove sezone ce isplatiti te pare Prijavi
11. juli 2012.14 god. Autor comment_63869 Nadam se da je to u pitanju, u suprotnom moramo opet po trofej CL da se kvalifikujemo za istu Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63871 true_blue @ smijesan si covjece sa pricom za nanija , covjek svake sezone je u top 5 sto ce tice statistike asistencije+golovi i tako evo niz od najmanje 3-4 godine , i on ti je jedan od najpodcjenjeniji igraca u Evropi a ovaj prosjek od igraca(Oscar) je preskup , covjek igra u amaterskoj ligi i za njega prelaz u PL moze bit sok. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63876 [url="http://www.transfermarkt.de/de/luis-carlos-almeida-da-cunha/leistungsdaten/spieler_33706_2008.html"]http://www.transfermarkt.de/de/luis-carlos-almeida-da-cunha/leistungsdaten/spieler_33706_2008.html[/url] 2012 8 golova 12 asist [b]2011 9 golova 19 asist [/b] najbolji igrač premiershipa ćini mi se izabran 2010 3 gola 10 asist 2009 1 gol 4 asist 2008 3 gola 8 asist ne kažem da je ovo loše,što više svatko bi htio u timu igrača koji ima 10+ asistencija po sezoni, pogledaj što je Mata napravio kod nas u premijernoj sezoni, i kako Chelsea igra kad nema Mate, Nani uopće nije toliko podcijenjen igrač koliko misliš, dobar je samo kada cijeli ManU igra dobro, a nikad nije bio "onaj" koji će napraviti onaj krucijalni potez gol, asistenciju, ipak je on "nasljednik" CR-a, takoreći brojevi mu više govore od njegovog stvarnog utjecaja na igru, i zašto ga se SAF htio rješiti pred početak prošle sezone, i zašto mu ne produže ugovor a ovaj vansvemirac Oscar, dosta više tih talenata, od 30M, ne želim ni komentirati Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63882 Nemojte se ljutit ljudi, al ako imate nešto vezano za Oscara pišite, a ne na svakoj temi spominjat Hulka il u zadnje vrijeme Nanija do iznemoglosti. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63893 Vidim pisete da je Neymar los na osnovu cega ste to zakljucili na osnovu dvije utakmice protiv barselone i kada je Brazil igrao protiv BIH ? Stvarno puno materijala za zakljucivanje... Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63894 Klub je rizikovao sa zvezdama Evropskog fudbala, pa se to ni blizu nije isplatilo. Sto sad nebi probali sa igracima koji su mladi, talentovani i zeljni dokazivanja ? Podvlacim ovo mladi, jer ako se ne pokazu dobrim klub ce opet moci da ih proda za solidnu lovu. A Chelsea je klub koji ne zavisi od prodaje igraca. Hulk jeste kvalitetniji od Oscara, ali je i duplo skuplji. Za "kusur" od uzimanja Oscara umesto Hulka ce najverovatnije doci Schurrle. Jedan od njih dvojice ce sigurno biti dobar majku mu. Oscar je mlad igrac, ali vazan sraf u svom klubu. Ako ga vi niste gledali(nisam ni ja, doduse) to ne mora da znaci da ce biti los. Neka dodje, dobije sansu pa tek onda da sudimo o njemu. I ja bih hteo neke druge igrace umesto njega, ali se ne pitam nista, kao ni svi vi. Osecam da ce decko prijatno iznenaditi. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63897 [quote name='Caeruleus' timestamp='1342007351' post='63832'] Treba da se raspravlja i da imamo i različita mišljenja ali da takve rasprave ne dovode do vrijeđanja. [/quote] Poštujem Samo Bgm neću ušutiti nekome, ako vrijeđa ili tako nešto.. Vi imate opcije, pa kažnjavajte, mene prvog ako šta sjebem ; Oscar nije dovoljno praćen ni od koga s ovog foruma, tako da o njemu je teško i raspravljati. Ono što sam vidio na klipovima, nije slab, te da se pitam koristio bih ga kao CM. Al ništa se ne pitam, tako da... I da, Hulk je mašina, jedan od najboljih igrača u Evropi, te ne mogu da vjerujem da neko smatra da je ovaj momak (Oscar) jači igrač od njega. Nema teorije... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.