Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

nije za njega 11 jer ipak moraš biti već neka igračina za taj broj,ako će se dokazati nakon 2 sezone tada nek je uzme ali sada je ta 11 još friška od Drogbe ,
i sve se više čini da je Hulk nepotreban ,Porto ga neće postiti ispod 60 M ,a naši nisu ludi tolko davati ,eto imamo Oscara koji je 2 puta asistirao za Brazil i dokazao da će biti dobro pojačanje !!!
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Ja stvarno ne znam što se svi uzbuđuju oko njega toliko, kao da je s Marsa pao...

I čemu još jedan takav ofenzivac, igra desetku jel, a desetku igraju već Hazard, Mata, Piazon i de Bruyne (koji će vjerojatno na posudbu ali svejedno). Koji k.? I to za tolike novce... bolje mu je da rasturi ali meni se ovo ne sviđa!
[quote name='Tinmar' timestamp='1343419218' post='67504']
Ja stvarno ne znam što se svi uzbuđuju oko njega toliko, kao da je s Marsa pao...

I čemu još jedan takav ofenzivac, igra desetku jel, a desetku igraju već Hazard, Mata, Piazon i de Bruyne (koji će vjerojatno na posudbu ali svejedno). Koji k.? I to za tolike novce... bolje mu je da rasturi ali meni se ovo ne sviđa!
[/quote]

Upravu si, previše AMF.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1343420835' post='67514']
Upravu si, previše AMF.
[/quote]
Zamisli sad da još Hulk dođe, pa to bi bilo za plakat a ne smijat se, di ćeš s tolkim igračima.
[quote name='Wisey' timestamp='1343409926' post='67471']
Nije sigurno, ali izgleda da preuzima broj 11.
[/quote]
Ajd reci da se salis.
[quote name='Tinmar' timestamp='1343423950' post='67530']
Netko je morao dobit 11-icu a tko god da ju je dobio ne bi bio dostojan Drogbe, tako da...
[/quote]
Ne vidim smisao da se broj 11 veže za jednog igrača. Ipak, nije to kao Zolina 25-ica ili kod Terrya 26. Ovo su brojevi koje možda treba 'penzionisati', a Lampard i Drogba i kada odu ostat će upamćeni, ali život ide dalje u klubu pa se moramo okrenuti budućnosti.
[quote name='Wisey' timestamp='1343424085' post='67532']
Ne vidim smisao da se broj 11 veže za jednog igrača. Ipak, nije to kao Zolina 25-ica ili kod Terrya 26. Ovo su brojevi koje možda treba 'penzionisati', a Lampard i Drogba i kada odu ostat će upamćeni, ali život ide dalje u klubu pa se moramo okrenuti budućnosti.
[/quote]
Ma ne dira to mene, napiso sam to samo zbog ovih plačkića koji ne mogu "prebolit" Drogbin odlazak... a umirovit 11, pa koji im je, najbolje tako da se umirovi onda i 8 i 1, pa i Čech i Lampard su legende... pa će u Chelseaju svi igrači imat dvoznamenkaste brojeve na leđima -.-
Upravo tako burazeru. Al de ti to objasni ljudima, pa pogledaj samo komentara po raznoraznim stranicama i društvenim mrežama. Ponekad me tačno bude sramota ljudi koji navijaju za isti klub. X(
Ma nije jos nista odluceno to je uradjeno u Ps-u , uopste nije taj dres ove godine .

sto se tice 11-ce slazem se sa Tinmarom i Wiseyom
[quote name='Tinmar' timestamp='1343419218' post='67504']

[/quote]

vjeruj mi da ne volim ni ja kad dizu hype oko jednog igraca, i onda kad ga gledam kako igra, razocaram se, isto ko i za Hulka, dizu ga u nebesa, reko bi covjek po komentarima da bukvalno razvaljuje, razara, kad gledas i nije bas nesto
Sto se tice brojeva od 1-11 ja bi taj broj samo umirovio u slucaju da je taj igrac za svoj klub uradio nesto slicno kao ovaj na mom avataru Totti ima najvise nastupa za Romu i najvise golova i to mnogo vise od svih drugih igraca i jos uz to cjelu karijeru je u Romi(20 godina ako se ne varam) ;)
Oscar o transferu:

[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2180120/Oscar-happy-play-Chelsea.html?ITO=1490&utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2180120/Oscar-happy-play-Chelsea.html?ITO=1490&utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed[/url]
ma ako igra umjesto one preplaćene zijezde Gansa,onda će biti stroj :D , i nadam se da će biti odličan asistenta Torresu ili već kojem novom napadaču

[url="http://www.youtube.com/watch?v=55VljZyYTEM"]http://www.youtube.com/watch?v=55VljZyYTEM[/url]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.