Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 153,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

[quote name='true_blue' timestamp='1342016803' post='63863']
kad gledam njega samo se sjetim talenta Quaresme, koji je bio bog s loptom, imao driblinge kakve su i Ronaldinho i Ronaldo mogli samo sanjati, ali na tome je i ostalo, i na kraju ni u Besiktasu ili [b]gdje već nije mogao igrati, [/b]
[/quote]
Izvini ali nisi upoznat . On je uvijek imao mjesta u Besiktasu i najbolji i najvazniji je igrac tog klupa , a razlog sto nije igrao u EL je taj sto se imao neku svadju sa trener pa ga ovaj kaznio sjedenjem na klupi .

da se vratim na temu :
Spominje li se kolika bi mogla biti plata Oscaru ?
[i]'I do not know news about Chelsea,'[/i] Oscar told Globo.
[i]'I know that some European clubs are interested in me but I have spoken with the president, Giovanni Luigi, and he insists that they still have not received any formal offer.'[/i]

Predstavnici Internacionala su obavijestili Chelsea i Tottenham ( za sada jedine poznate kandidate za Oscarovo dovođenje ) da neće razmatrati ponude za Oscara sve dok ne završe Olimpijske igre u Londonu na kojima i sam igrač nastupa za Brazil.

Čisto pokušavanje dizanja cijene. Ako odigra dobro na tom turniru, strah me da će mu "vrijednost" skočiti u nebo.
Evo male kompilacije njegovih golova i proigravanja. ( Autor prvog videa je s naslovom malo uranio, al ajd, možda ipak ne bude fail :D )

[media]http://www.youtube.com/watch?v=ijqwtgQeimc[/media]

[url="http://www.youtube.com/watch?v=Y2HUTY_Kv4E&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=Y2HUTY_Kv4E&feature=related[/url]
Istina, stalno se rotira s ostalim veznim igračima, ima ga svugdje po terenu pa čak se često nađe i u samoj špici.

Ipak, ovo je samo video njegovih najboljih "partija" skupljenih na jedno mjesto pa ne mogu iz toga objektivno zaključiti bi li nam bio od pomoći na desnom krilu. Čini mi se da je istina ono što su ostali forumaši govorili - nije pretjerano brz ( nije ni spor, daleko od toga ). Više ide na tehniku pa zbog tog mi vuče na igrača upravo sredine terena.

Ono što se može vidjeti je da je Oscar odličan je tehničar, ima dobar pregled igre i stvarno sjajan šut, pogotovo iz daljine. Zbog toga mi je se odmah svidio - ne libi se opaliti s 25+ metara.

Što se defenzive tiče, nema puno takvih situacija s njime na Youtubeu, a pošto ga ja nisam nikad prije pratio ne mogu ni reći ništa o tome.
Znamo svi kakvi su obrane u brazilskoj ligi. Teško je nać pravog stopera Brazilca, a još teže veznjaka koji je dobar u defenzivi.

U pravu si, ako dođe, možda i najviše vremena će trebat posvetit prilagodbi defenzivi. Premiership je najjača liga svijeta i onaj veznjak koji nije sposoban izvršavati obrambene zadatke na pravi način u njoj nema mjesta. Provjereno.
nisam cuo za njega do brazilske repke za OI u Londonu, treba viditi kakav ce biti tamo, ja ga bi kupio i nebi :D ali naravno bolje da kupe igrace koji bi nam bili od veceg znacaja.
Ja mislim ipak da ce on na kraju potpisati za nas..

Sad ovo bi mogao biti MEGA TRANSFER ( tj. mogao bi se pokazati kao sjajan igrac ) a moze ispast i bacanje para :)
Nekako ko igrac mi se jako sviđa i ocekujem puno od njega, nekako ima tu nekakvu gracu tijela, pokrete u igri koji mi se sviđaju. Bit ce on dobar, eto niko nije znao da ce Modric koji je igrao u Zrinskom , presao u Dinamo pa Tottanham sad ce mozda u Real biti ovakav, nikad se ne znam, meni je Oskar dobar igrac... ;)
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1342215940' post='64188']
Nekako ko igrac mi se jako sviđa i ocekujem puno od njega, nekako ima tu nekakvu gracu tijela, pokrete u igri koji mi se sviđaju. Bit ce on dobar, eto niko nije znao da ce Modric koji je igrao u Zrinskom , presao u Dinamo pa Tottanham sad ce mozda u Real biti ovakav, nikad se ne znam, meni je Oskar dobar igrac... ;)
[/quote]

Oseca se neka toplina u ovom postu,nekako ima tu toplotu,nikad se nezna,Hazard kakve su ovo izjave,sve je nekako osećajno :D :D
Nakon sto Chelsea nije uspjelo sa dovođenjem Modrica,okrenuli su se ovom mladicu. To se moze vidjeti jer i AVB zeli da ga dovede u Tot. sto znaci da su i oni u njemu vidjeli adekvatnu zamjenu na toj poziciji.. Momak igra vise ofanzivnog igraca,ali budimo iskreni ko u Brazilu igra defanzivno..
Mislim da momak dosta igra slicno Modricu ima siguran pas,dobru kretnju,odlican pregled igre,dobru tehniku i sto je najvaznije snazan i precizan sut. Mnogi spominju da nije provjeren igrac,al budimo iskreni ni jedan igrac koji dodje iz brazila nije provjeren,mnogi brazilci su u evropi propali,a oni koji uspjeli postanu zvijezde.
Svakako da ne vrijede ovog novca, ali danasnje trziste je postalo brutalno po cijenama narucito brazilskih igraca,ali je sigurno da ne vrijedi vise od 10 do 15 mil.eura.
Nema on veze sa modricem,, Ovaj igra centralnog/defanzivnog veznjaka dok oscar igra po krilima il ofanzivnog veznog. Zamjena za Modrica je Moutinho al na kraju nece ni on ni modric doci.
Dizanje cijene. Ništa više. Kad su vidjeli da postoji više klubova koji su pokazali interes, shvatili su da samim time mogu i više dobit za njega. Sad lupaju ove izjave, nikakve konkretno informacije ne daju samo da bi izvukli što veću paru.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.