Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor
Nije mu primarna pozicija desno krilo, ali je univerzalan igrac koji moze da igra na oba krila, kao sto je to uradio u vecerasnjoj tekmi (do 60 min. desno, kasnije igrao lijevo),a po prirodi je "desetka", poluspic!
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1343337324' post='67287']
Nažalost nije, ali vidjeli smo da efikasno može igrati i tu.
[/quote]
[quote name='trebevic' timestamp='1343337450' post='67288']
Nije mu primarna pozicija desno krilo, ali je univerzalan igrac koji moze da igra na oba krila, kao sto je to uradio u vecerasnjoj tekmi (do 60 min. desno, kasnije igrao lijevo),a po prirodi je "desetka", poluspic!
[/quote]

Znači još uvijek ništa od desnog krila šteta
[quote name='Elao' timestamp='1343318356' post='67251']
Jel ovo do mene ili je true_blue najveci negativac na forumu :)
[/quote]

Hehe ali kad znam da smo za Matu dali 26 milijuna, a Mata dokazan igrač i u Primeri i u Ligi prvaka, a ovaj anonimac 32 taj Emenalo neki veliki stručnjak bgt., dao Bog pa ovaj bio bolji od Lamparda, al nije Engleska Brazil daće ga obrana pustit da radi šta hoće.

PS. I na sebe gledam više kao realistu, a ne pesimistu.
Mada nisam uvijek upravu.
[quote name='true_blue' timestamp='1343339043' post='67295']
Hehe ali kad znam da smo za Matu dali 26 milijuna, a Mata dokazan igrač i u Primeri i u Ligi prvaka, a ovaj anonimac 32 taj [b]Emenalo[/b] neki veliki stručnjak bgt., dao Bog pa ovaj bio bolji od Lamparda, al nije Engleska Brazil daće ga obrana pustit da radi šta hoće.

PS. I na sebe gledam više kao realistu, a ne pesimistu.
Mada nisam uvijek upravu.
[/quote]

Lik kojeg je odavno trebalo maknut iz kluba a zadržat Arnasena
Nije tema, ali Emenalo je već sada bolji nego što je Arnesen ikad bio. Iako niko izvan kluba ne može znati ko ustvari potpisuje igrače i u kolikoj mjeri se odlučuje.
Bio je neki tekst za emanela tako da to sto sam procitao pise kako je on do sad odradio dobar posao..

Vidjet cemo za oscara moze se on mijenjati tj rotirati na utakmici lijevo desno krilo a mozda ce igrati i naseg playmakera;
[quote name='Wisey' timestamp='1343339573' post='67299']
Nije tema, ali Emenalo je već sada bolji nego što je Arnesen ikad bio. Iako niko izvan kluba ne može znati ko ustvari potpisuje igrače i u kolikoj mjeri se odlučuje.
[/quote]

Zbilja ne znam koliko ti je nogometno znanje ali s ovom izjavom si dobrano prosuo kredibilitet.
Provjeri malo tko je Arnasen u nogometnom svijetu, a tko je Emenalo.

Sad smo sišli s teme mogli bi nastavit negdje drugdje
Naravno da ne pričamo o igračkoj karijeri ili managerskoj već o onome šta je koji uradio na poziciji tehničkog/sportskog direktora u našem klubu. Mada, opet ponavljam da je vrlo teško suditi o tome pošto ne znam ko ustvari donosi odluke unutar Uprave.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=Vt61CPUp9bw"]http://www.youtube.com/watch?v=Vt61CPUp9bw[/url]

Evo, [b]kod prva dva gola naš Oscar je upisao asistencije[/b]. Asistent kod trećeg je bio Hulk.

Lijepo, nema šta.

Jel netko gledao cijelu utakmicu, kakva mu je igra u globalu bila?
[quote name='ADiS' timestamp='1343342664' post='67325']
Je li vi ovdje govorite da je cijena bila oko 32 miliona eura??
[/quote]

Iako nije bilo službene potvrde od strane Internacionala/Chelseaja/samog Oscara, vjeruje se da je baš 32 milijuna eura cijena koju je Chelsea platio. Tako bar prenose svi brazilski mediji kojima je Luigi čini mi se, predsjednik il šta već u Internacionalu, neslužbeno potvrdio, kao i većina onih europskih ;)
Ne vjerujem slijepo transfermarktu jer su imali poprilicno fejlova. Svi brazilski mediji prenose da je u pitanju €25m, tako da cu njima vise vjerovati.
Mi ga na delu nismo videli, tako da nam ne vredi te pare...
Ako na kraju sezone bude imao saldo od 15ak asistencija svi cemo da pricamo da je isplatio svaki euro :D
Tako to ide...
Pustimo decka da pokaze svoju vrednost na terenu, ne na bankovnom racunu. Time ima ko ce da se bakce.
http://www.youtube.com/watch?v=A33ngu8MuYk&feature=player_embedded

Kriminalno bi bilo ne koristiti ovog igrača u veznoj liniji, odnosno limitirati njegov potencijal gurajući ga na krilne pozicije. Ovakvu mobilnost, pokretljivost i oko za dobru loptu godinama smo tražili u ekipi. Konačno smo tako nešto dobili, barem se čini. B-) Treba mu ostaviti što više slobode jer momak uživa u igri, kao što ćemo i mi uživati gledajući ga.
Apsolutno se slazem, njemu su pas, razigravanje saigraca i hladna glava najveci kvaliteti. Iako je dosta brz, i solidan tehnicar, nije za krilo.
On ce naslediti Lamparda !
Stvarno momak kakve lopte ima je strahota, sve sto sam do sad pogledao, ako bude ovako igrao kod nas standardno mislim da ce opravdati svaku Funtu koja je uložena u njega. Svaka cast mali samo hrabro. ;)

EDIT: mislim da ce on postat jos vecim igracem i tehnicarom bude li igrao u tandemu sa Matom i Hazardom, necu da ga previse dizem u nebesa ali mislim kada bi se uigrao sa njima ne bi im bilo kraja, jos da se u toj skupini nalazi Hulk... cemu trositi rijeci? Svaka cast.

7:22 kako uposli momka petom, aka Ronaldinho u mladim danima. :D
[url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2862234,00.html"]http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2862234,00.html[/url]

David poželio dobrodošlicu svom novom suigraču.
Ako bude igrao na sredini vjerovatno ce Ramo na krilo,sto je i dobra solucija jer Ramires nije neki tehnicar al' je brz pa stoga mislim da mu je bolje da igra desno krilo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.