Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Nice. Ide nam sve po planu ovog ljeta, skoro svakog igrača na kojeg smo bacili oko smo i doveli. Malo Hulk zateže stvar, al bit će i to desno krilo sređeno aBd do kraja prijelaznog roka.

Jedva čekam završetak Olimpijskih igara pa da vidim Oscara u Chelseajevom dresu. Kakav sad vezni red pun mladih i tehnički izrazito potkovanih igrača imamo, strahota: Marin, Hazard, Oscar, Josh, Lucas pa i Kevin ako ostane.... Jedan je to od najperspektivnijih veznih redova zasigurno.
[quote name='Brane' timestamp='1343240714' post='67031']
Nice. Ide nam sve po planu ovog ljeta, skoro svakog igrača na kojeg smo bacili oko smo i doveli. Malo Hulk zateže stvar, al bit će i to desno krilo sređeno aBd do kraja prijelaznog roka.

Jedva čekam završetak Olimpijskih igara pa da vidim Oscara u Chelseajevom dresu. Kakav sad vezni red pun mladih i tehnički izrazito potkovanih igrača imamo, strahota: [b]Marin, Hazard, Oscar, Josh, Lucas pa i Kevin [/b]ako ostane.... Jedan je to od najperspektivnijih veznih redova zasigurno.
[/quote]

Mene ta perspektiva jako brine, jer nitko od njih nema ni minute u nogama u službenim utakmicama. (ima Josh jedno 74minute kod Carla, da me ne bi tko citirao ispod), brine me kako će se svi oni prilagoditi, jedan veliki nedostatak je neiskustvo igranja na nivou kakvog igra Chelsea, i na način na koji Chelsea igra, još da ne govorim da su oni fizički inferiorniji na odnosu s ostalim igračima u PL.
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][size=4]'He is a fantastic player, one of the youngest to push through to the Brazilian national team and he will be a fantastic signing for us,' Di Matteo said.[/size][/left][/size][/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][size=4]'Oscar is a very exciting young talent, a creative midfield player who scores goals. He will add a lot of options and solutions for us in midfield.'[/size][/left][/size][/font][/color]
Ne vrijedi on 32 milijuna. Mislim da bismo na ovom igraču mogli čučnut samo tako. Dao Bog da ja budem u krivu.
[quote name='trebevic' timestamp='1343329453' post='67270']
Asistencija Oscara za Rafaela u tekmi protiv Egipta, jos da dodam da Oscar igra na desnom krilu :)
[/quote]

Procitao sam na https://www.facebook.com/Chelsea.FC.Visi?ref=stream da su obe asistencije njegove.
[quote name='trebevic' timestamp='1343329453' post='67270']
Asistencija Oscara za Rafaela u tekmi protiv Egipta, jos da dodam da Oscar igra na desnom krilu :)
[/quote]

Konačno pravo desno krilo ukoliko mu je to primarna pozicija.Od 2000 godine nismo imali igrača koje je desno krilo.Sve se nešto kemijalo i kombiniralo.

No sudit ću ga nakon što ga odlgledam desetak utakmica u dresu Chelsea
[quote name='Lampard' timestamp='1343337213' post='67286']
Konačno pravo desno krilo [b]ukoliko mu je to primarna pozicija[/b].Od 2000 godine nismo imali igrača koje je desno krilo.Sve se nešto kemijalo i kombiniralo.
[/quote]
Nažalost nije, ali vidjeli smo da efikasno može igrati i tu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.