16. juli 2012.14 god. comment_64630 Jedina pozitivna stvar je sto je dogovor postignut prije OI pa ce cijena ostati ovakva. U protivnom bi izasao na 30m funti... Prijavi
16. juli 2012.14 god. comment_64634 Nebi da budem dosadan al' vec sam jednom pitao i niko ne odgovara,da li ovaj moze igrati desno krilo ? Prijavi
16. juli 2012.14 god. comment_64635 [quote name='VahaCFC' timestamp='1342467525' post='64634'] Nebi da budem dosadan al' vec sam jednom pitao i niko ne odgovara,da li ovaj moze igrati desno krilo ? [/quote] Može, i levo i desno Normalno to mu nisu primarne pozicije...imas njegove analize na nekoj od prethodnih strana,gde smo bas pominjali i njegovo mesto na terenu..pozdrav Uređeno 16. juli 2012.14 god., autor izmjene: chibabachi Prijavi
16. juli 2012.14 god. comment_64639 [quote name='chibabachi' timestamp='1342467653' post='64635'] Može, i levo i desno Normalno to mu nisu primarne pozicije...imas njegove analize na nekoj od prethodnih strana,gde smo bas pominjali i njegovo mesto na terenu..pozdrav [/quote] Jbg nije mi se dalo trazit' al' hvala ti na informacijama Prijavi
16. juli 2012.14 god. comment_64646 25 miliona funti.... Bolje bi mu bilo da postane igracina. Prijavi
16. juli 2012.14 god. comment_64651 Ovo me malo zbunjuje: Sky Sports ( njima najviše vjerujem od svih medija, najpouzdaniji su do sada bili ) u razmaku od par sati objave vijest kako Chelsea nikako ne pregovara sa Oscarom da bi nakon toga objavili kako je transfer već na pragu finaliziranja. Nije mi to od njih baš jasno al ajd. U svakom slučaju sada od Oscara očekujem stvarno jako puno. Plaćen je ( bolje reći preplaćen ) tih 25 milijuna funti, a svi znamo da objektivno gledano ne vrijedi toliko. Sada je na njemu da se pokaže u pravom svijetlu i opravda uložene pare. Gledao sam ga na Youtubeu, relativno je dobar s obje noge, ima odličan, jak šut, dobar dribling i tehniku te jako dobar pregled igre. Činjenica da ga nisam previše vidio na desnom krilu ( gotovo sve situacije gdje sam ga gledao nalazio se na sredini terena, a onda kad je bio na krilu ni tada nije probijao stranu nego pak proigravao suigrače ) mi daje osjećaj da nije igrač koji će raditi ono što je Ramiz radio protekle sezone. Oscar nije pretjerano brz i ako bude igrao to isuviše nam potrebno desno krilo ne očekujem od njega da siluje protivničke igrače uz aut liniju, nego pak da ulazi u sredinu predajući loptu drugim veznim igračima / ubacuje u šansu Torresa ( il tko već bude u napadu) / eventualno opali iz daljine jer sam se uvjerio da tu sposobnost itekako ima. Ja sam zadovoljan ovim transferom ( ako je uopće sam transfer završen ? ); nije mi baš drago što je toliko plaćen, ali šta se tu može. Zbog tog očekujem više zalaganja i dobrih partija od njega i to je to. Dobili smo igrača koji je polivalentan, može igrati na gotovo svim pozicijama u veznom redu, osim defenzivnog veznog pretpostavljam. Kao što je rekao How yes no čini mi se, Oscar je mlad i i taj segment igre je u stanju popraviti i nadograditi. I da, mislim da nakon ovog transfera (?) od Hulka u Chelseajevom dresu nema ništa ovog ljeta. Prijavi
16. juli 2012.14 god. comment_64667 Tesko njemu ako se ne isplati do zadnjeg centa :) da, sada se definitivno Hulk ne dovodi ali ipak je jos jedan Brazilac dosao u koloniju Prijavi
16. juli 2012.14 god. comment_64670 [quote name='Brane' timestamp='1342471970' post='64651'] Ovo me malo zbunjuje: Sky Sports ( njima najviše vjerujem od svih medija, najpouzdaniji su do sada bili ) u razmaku od par sati objave vijest kako Chelsea nikako ne pregovara sa Oscarom da bi nakon toga objavili kako je transfer već na pragu finaliziranja. Nije mi to od njih baš jasno al ajd. [/quote] Pa svako ima pravo na gresku, mozda su i oni imali neki nesporazum na liniji izvestac - redakcija, ko ce ga znati... Uglavnom Sky je sa ESPN-om najpouzdaniji fudbalski izvor. Prijavi
16. juli 2012.14 god. comment_64677 Čuj gotovo sve. Pih... I još skoro 30 milja eura. Nadam se da znaju šta rade iako mi ne izgleda tako. Momka nikad nisam gledao pa ne mogu nešto posebno reći, ali mi se ovo čini kao nagomilavanje igrača. Zanimljivo je, prije godinu dana plakali smo za kreativcem a sad ih imamo na bacanje. Ne znam, mislim da je De Bruyne kvalitet tako da je pitanje šta će se iskombinovati. Gdje je tu onda i Ramiz ? Puno je pitanja, valjda je planski odrađeno, Robbie negdje mora Oscara smjestiti. Prijavi
16. juli 2012.14 god. comment_64683 Velike pare za njega su date, te ovaj momak će definitivno igrati u prvoj postavi, ali gdje?? Nekako mi bezveze da se postavi na desno krilo, kad ne može probiti po istom, tako zna i Malamuda igrati. Pasovi uredu, ali već imamo dva takva igrača u liniji.. Jedino da ga pored Mikela postave, da igra umjesto Lampsa, tu uredu, ali onda Josh i Kevin ne vidješe terena. Bgm bit će zajebano Robbieu. Prijavi
16. juli 2012.14 god. comment_64685 Duga je sezona. Igramo na sljedećim frontovima: 1. Premier liga 2. Liga prvaka 3. FA kup 4. Liga kup 5. Svjetsko prvenstvo + utakmice engleskog i europskog superkupa Moramo imati jakih igrača i uduplane pozicije. Ja još vjerujem da će Malouda otići, a Hulk doći, a neki igrači da će i na posudbu. Prijavi
16. juli 2012.14 god. comment_64690 lijepe vijesti doveli smo dobrog igraca cijena jeste visoka ali to se moglo i ocekivati jer se ova cijena vrtila oko samog pocetka nadam se da ce se odlicno uklopit Prijavi
16. juli 2012.14 god. comment_64698 Ja vjerujem u ovog momka i znam da ce on sve opravdati, a to ce vrijeme pokazati. Dobro dosao u plave redove Europskog prvaka Edit: Hulk dolazi u Chelsea, tko smije samnom po' život? Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64732 [url="http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4433134/Edinson-Cavani-and-Brazils-Oscar-would-cost-Chelsea-60m.html"]http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4433134/Edinson-Cavani-and-Brazils-Oscar-would-cost-Chelsea-60m.html[/url] The Sun pise da bi Cavani i Oscar mogli biti u Chelsea za 60miliona Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64744 Ne znam sta ovi nasi planiraju sa njim. al sigurno je dobar igrac jer su ga trazili i drugi klubovi.. Ja samo ne znam npr. mozda cemo vidjeti jednog Ramiresa na klupi kakve samo igrace imamo Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64749 Nevjerujem, mislim da ovaj momak može igrati centra, kao play, tako u slucaju da Hulk ne dođe stavljamo Ramiza na desno krilo, a mislim da se tokom utakmice Oskar i Ramiz mogu mijenjati za pozicije - rotirati, kao sto ce to raditi Mata i Hazard, a dobro znamo kako se Ramiz pokazao prosle sezone na sredini terena, tako da po meni imamo dvije dobre rotacije. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64850 Sad je najteze izabrat' pocetnih 11 u ekipi. To mi se jako svidja,nece biti k'o prosle sezone kad se iako nije u formi Kalou gurao na krilo,kad je Bosingwa morao igrati itd. Mislim da smo dolaskom Oscara te desnog beka izbili u prvi plan sto se EL tice. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64870 Ovaj mi se uopšte ne sviđa, i ako dođe neću ga voljet to je sigurno. Čuj 25 miliona, pu... A Mata, otac jedini, plaćen 27 mil. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64879 [quote name='Kalouda' timestamp='1342548576' post='64870'] Ovaj mi se uopšte ne sviđa, i ako dođe neću ga voljet to je sigurno. Čuj 25 miliona, pu... A Mata, otac jedini, plaćen 27 mil. [/quote]buraz nije on kriv za to sto zna igrat lopte i onda mu ovi napucaju cjenu necemo gradit svoje misljinje o njemu na osnovu toga prvo da ga vidimo kakav ce da bude na terenu Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64882 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1342549232' post='64879'] buraz nije on kriv za to sto zna igrat lopte i onda mu ovi napucaju cjenu necemo gradit svoje misljinje o njemu na osnovu toga prvo da ga vidimo kakav ce da bude na terenu [/quote] Kakav god da bude, ja ga neću voljet. Nzm zašto, al tako je. Čim ovako bacaju pare... Ali ipak i Ramires je plaćen 22 miliona... hm Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64929 Valjda znaju oni bolje od nas. Ipak nismo mi jedini klub koji ga je trazio a uklopit ce se u drustvo odmah jer ima ovdje brazilaca par vec. Nego jel on potpisao za nas ? Nista jelde nije sluzbeno> Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64932 [quote name='Kalouda' timestamp='1342549383' post='64882'] Kakav god da bude, ja ga neću voljet. Nzm zašto, al tako je. Čim ovako bacaju pare... Ali ipak i Ramires je plaćen 22 miliona... hm [/quote] [quote name='Kalouda' timestamp='1342549383' post='64882'] Kakav god da bude, ja ga neću voljet. Nzm zašto, al tako je. Čim ovako bacaju pare... Ali ipak i Ramires je plaćen 22 miliona... hm [/quote] Ramires nas je uveo u finale Lige prvaka lobom protiv Barcelone, a i prvim golom LPoolu donio nam osvanje FA kupa. Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64941 http://bleacherreport.com/articles/1262042-chelsea-transfer-news-oscar-would-be-terrific-addition-for-blues?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.