Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

dokurčilo mi je vise njegovo, previse je ležeran igrac, slozili se vi sa mnom ili ne ali tako je

ne znam vise sta da kazem sad sam ljut pravo, on je trebao danas da rijesi utakmicu ali kakvi

JEbem ti ja ovakvo polovnog Brazilca ,nit proigrava igrace nit sutira ,jednom kad je opalio jako  ubio je muvu na posteru Lamparda . OCAJAN . 

Prije dodavanja ima najmanje 5 dodira sa loptom. Ja neznam gdje je on igrao ostatak sezone, ali čini se da u engleskoj nije. Lamps do kraja umjesto njega pa kud puklo da puklo.

I dalje igracina, nista kriv nije, proigravao, zrtvovan za napadaca i to je to.

O tome ja pričam...
Koga boli kurac za ovu utakmicu. Mene više jebe to što on igra ko kurčina cijelu sezonu izuzev prva 2 mjeseca.
Fascinantna je činjenica da se Oscara naziva igračinom, iako on to već dobrih 6 mjeseci demantira na terenu.
Valjda to ima veze s time što igra za Brazil i što ima onako cool holivudsko ime.

I kad je trebalo, i kada nije, prvi sam ga branio...

KAd je igrao dobro, imao je i kvalitet za Chelsea, i bio naslednik velikog Lamparda, legitimni nosilac legendarne 11ice... Kad nije, teran je iz kluba kao poslednje go*no. 

Nije fer, nije ljudski, ma nije normalno da se na njemu lome sva koplja zbog neuspeha celog tima. Gledajuci utakmice koje nismo dobili, nema nijedne u kojoj su ostala desetorica briljirali, a on sam bio krivac za los rezultat. 

Kriv je, izgubio je konstantnost kad nam najvise treba, ali 50% te krivice odlazi na Mourinha. A zasto ? 

Gledamo prethodna dva tima koja je vodio, odnosno njihove "desetke" 

Snejider i Ozil su imali apsolutna prava i dozvole da se setaju po terenu, ne igraju odbranu, budu aktivni samo kad tim napada, i to u zadnjoj trecini terena. 

Taj luksuz Oscar nije imao.On je morao da glumi Ramiresa. Cesto ispred zadnje linije, izvuce loptu napred, prosledi dalje, pa trci nazad ako se ista izgubi, pa opet iznova sve.

On nije Lampard, Ballack, Essien, i nikad nece biti. Nema on cvrstinu i snagu da se 90 minuta kolje za loptu na sredini i u isto vreme kreira igru. Nametnuvsi mu svoje vidjenje fudbalske igre, Mourinho mu je vezao i ruke i noge. 

Pitaju se ljudi, kako u isto vreme moze da bude odlican u reprezentaciji i los u klubu. Odgovor je u tome sto on kod Scolaria ima svu slobodu u igri. Postoje dva nacina da ga Mourinho oslobodi. Nadam se samo da se zbog jednog od njih necemo pokajati.

Kad on igra dobro, vidi se njegov stil i umece, lagan na lopti, brza razmena pasova, otvaranje prostora i inteligentna proigravanja. 

To sto je on formu spustio do neprepoznatljivosti znaci samo da nije uspeo da ispuni ono sto Mourinho trazi od njega, da ne moze biti all-round veznjak kakvog trener zeli, a ne da nema kvalitet da igra za Chelsea. 

Kad sve sabereš i oduzmeš, Oscar je razočarao ove sezone. Nije naravno on krivac za izgubljenu titulu. Ta priča oko odbrane i trčanja mi nije na mjestu jer je Oscar otkad je došao uvijek trčao za loptu, radio presing. To mu se ne može zamjeriti, ali frajer jednostavno nije u stanju praviti razliku na terenu i to je to. Vidjećemo kakav će biti naredne sezone ako uopšte bude ovdje. Ako bi neko poslao finu ponudu ja ne bih puno razmišljao.

Kad sve sabereš i oduzmeš, Oscar je razočarao ove sezone. Nije naravno on krivac za izgubljenu titulu. Ta priča oko odbrane i trčanja mi nije na mjestu jer je Oscar otkad je došao uvijek trčao za loptu, radio presing. To mu se ne može zamjeriti, ali frajer jednostavno nije u stanju praviti razliku na terenu i to je to. Vidjećemo kakav će biti naredne sezone ako uopšte bude ovdje. Ako bi neko poslao finu ponudu ja ne bih puno razmišljao.

Jos ima sanse da "spase" kozu. Samo nek ponovi igru iz revansa sa PSG-om. 

Kad on igra dobro, vidi se njegov stil i umece, lagan na lopti, brza razmena pasova, otvaranje prostora i inteligentna proigravanja. 

Brza razmjena pasova??? Pipla loptu i sa njom dođe do igrača na 3 metra pa je doda i samim tim zatvara prostor. I ne samo on nego čitava napadačka linija. 

Kaze da je imao nevjerovatne prve dvije sezone s klubom i da zeli tu ostati dugi niz godina kao Lampard i Terry.

Auu Cae ovo mora da boli. :D

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

ovaj ce decko da bude glavni iduce sezone, ozbiljan sam, vjerujem u njega, lijep je decko, a rijetko koji brazilac ima kineskinju za zenu

Kaze da je imao nevjerovatne prve dvije sezone s klubom i da zeli tu ostati dugi niz godina kao Lampard i Terry.

Želje su jedno, mogućnosti drugo ;-) samo ću to reći.

Želje su jedno, mogućnosti drugo ;-) samo ću to reći.

Da, da, naravno, kao sto je slucaj sa tvojim zeljama. :D

I Mata je htio postati novi Zola i steći status kao Gianfranco kod naših navijača pa eno sada nosi dres naših ljutih rivala... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=VaOtbqqizkA

Imo je malo sutra zelje. Cim je nakon 3 mjeseca klupe odustao od plavih

Pa onda tko ti može jamčit da Oscar neće postupit isto kao Mata? 
Ja sam to samo naveo ko primjer da se ne uzima zdravo za gotovo to što oni kažu jer oni su profesionalci i mislim da ga trenutno i nije previše briga ako sutra recimo pređe u PSG, opet će nakon sezone u PSG prosut istu priču i zdravo drugari. :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.