Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Konacno dobra utakmica nakon nekoliko blijedih izadanja...iako je sinoc pogrijesio par puta kod dodavanja pa i donosenja nekih odluka,opet je bio dobar kao i citava ekipa...Kretanje mu je savrseno,pametan je i lijepo cita igru,ne staje i stalno pravi pritisak na protivnika svojim presingom,jedino sto mu zamjerim je slabiji prijem lopte gdje cesto upadne u probleme i propadne par dobrih akcija...Nadajmo se da ce vratiti formu iz prvog dijela sezone jer kad je i on na nivou mi smo puno jaci!

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Dobar mec za Oskara  ,dosta je trcao i radio po terenu :) i ni kriv ni duzan dao dva gola :D 

Nije što sam njegov hejter, ali lik zaista nije odigrao ništa posebno. Odigrao je onako kako sam i očekivao - u svom stilu kojeg ne preferiram. Ali da ne bude da umanjujem njegova dva gola reći ću svaka čast - dva gola Arsenalu nije mala stvar.

Oscarova proslava gola, poznati brazilski desničarski simbol ''L''

L-)

• 2 sedmice kasnije...

MUDA momak, ti moras biti ta "desetka" organizator, imas talenat kreni se igrati nogometom, jer vjerujem da to mozes, a ne da igras kao da imas govno u mudantama!!!

MUDA momak, ti moras biti ta "desetka" organizator, imas talenat kreni se igrati nogometom, jer vjerujem da to mozes, a ne da igras kao da imas govno u mudantama!!!

S ovim se slažem 100%, a ne s onim baljezgarijama Caeovim.

Wisey sta sad na mene seres. Na njegovoj temi nisam ni slova napisao nakon tekme, niti namjeravam vise. Ne bih ni sada da me ti nisi nagno. Covjeku fali sto sta: kvalitet, muda, pamet. Jedino mu zena valja.

Covek nije postigao svoj maksimum prve sezone je odigrao 5 top class utakmica,ove sezone mora se reci barem 10 setite se pocetka sezone bio je jedan od boljih uz Ivanovica.Znaci moze se sa njim raditi i napredovati mlad je i prepun talenata.

E moj Emboaba...

Wisey sta sad na mene seres. Na njegovoj temi nisam ni slova napisao nakon tekme, niti namjeravam vise. Ne bih ni sada da me ti nisi nagno. Covjeku fali sto sta: kvalitet, muda, pamet. Jedino mu zena valja.

Hoćeš reći da mu sestra ne valja?? Ehh

Samo pokazao da je igracina. Vodio ekipu prvo poluvrijeme maltene sam. Mlad je, mora jos raditi i forma kad se uhvati bit ce prava igracina.

Ostali nek sanjaju ako misle da cemo se rijesiti Oscara nakon ove sezone

Kako bi lijepo bili dovest Reusa, a Oscara vratit na cm-a, uz par savjeta mogo bi bit Lampardov naslijednik

Večeras se Oscaru nema šta prigovoriti. Moje mišljenje o njemu je poznati, ali uvijek kad igrač ovako dobro odigra u plavom dresu, kad se bori i gine na terenu skinut ću mu kapu. Bravo dečec.

Wisey odahni :)

• 2 sedmice kasnije...

U 31 odigranih utakmica u Premier Ligi ovaj smoto da se tako izrazim, ima čak dvije (2) asistencije.

Pa pi*** ti materina ti mi nosiš 11tku još igraš na glavnoj poziciji, trebalo bi da imaš 10-15 najmanje.

Drugi dio sezone si ko kurac, najgori igrač, ne znam kako te Mourinho uopšte stavlja jer si totalno beskoristan.

Čak 2 asistencije, ovog majstora!!!

Za (ne)uspješan kraj sezone ovo mu je moja poruka:

http://www.youtube.com/watch?v=k_--rZTopqw

KAKO TE NIJE SRAMOTA TRUDIO SE I OBAVLJAO DEFANZIVNE ZADATKE, NJEGOV POSAO NIJE DA STVARA ŠANSE

Ne mogu ga ovako mlitavog. Šut mu ili ide brzinom dva metra u minuti po zemlji ili skida neki transparent iza tribina. Još je škrt, užas.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.