16. mart 2014.12 god. comment_167536 Najjace, Schurrle dao hattrick, odmah joj pogrijesili smo ovo ono, najjaci igrac kojeg imamo, sljedecu lose odigrao, hajmo ga prodati bukvalno komentari :D Oscar je masina, to sto je u losijoj formi nista ne znaci, majko mila, k'o da ima 30 godina, pa se nece jos razvijati, nego ostati na ovom nivou, pomalo ljudi ba.bravo +1 Previse je ovdje razmazenih osoba Sent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167537 Najjace, Schurrle dao hattrick, odmah joj pogrijesili smo ovo ono, najjaci igrac kojeg imamo, sljedecu lose odigrao, hajmo ga prodati bukvalno komentari :D Oscar je masina, to sto je u losijoj formi nista ne znaci, majko mila, k'o da ima 30 godina, pa se nece jos razvijati, nego ostati na ovom nivou, pomalo ljudi ba. Klasika, nije da nismo navikli na to od Caea i kompanije. Meni je smješnije kad počnu tvrditi da su od početka imali taj isti stav, da su od početka tvrdili kako igrač XY nije za Chelseaja. Pa kad im onda izvadiš njihove postove i komentare od ranije, počnu okretati priču.. Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167538 Ja cekam sljedecu sezonu da usutkam sve sto se tice williANA :DSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167583 Klasika, nije da nismo navikli na to od Caea i kompanije. Meni je smješnije kad počnu tvrditi da su od početka imali taj isti stav, da su od početka tvrdili kako igrač XY nije za Chelseaja. Pa kad im onda izvadiš njihove postove i komentare od ranije, počnu okretati priču.. Aj ne seri Wisey. Rekao sam da sam bio zaslijepljen Oscarom nakon one tekme protiv Juventusa i nekoliko dobrih utakmica u prvenstvu, ali sam se hvala Bogu brzo nakon toga otrijeznio i spustio na zemlju. Meni on nije dobro igrao čak ni u prvom dijelu sezone kad je dao onih 6 golova i bio možda igrač u najboljoj formi u klubu. Nije klasa za Chelseaja. A za Williana je još išta rano tvrditi. Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167627 Istina da ljudi pune seru i okreću mišljenja, ali što se Oscara tiče(čitaj samo Oscara) koliko sam ja zadnje vrijeme bio na forumu zaključio sam da ga Cae ne voli i da naglašava da nije za nas... To je ono što sam ja skontao mada i ja sam bio odsutan neko vrijeme izvinite ako griješim. Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167637 Cae je budala. Mene majka rodila ko budalu, a tebe bolje da je podbacila. Istina da ljudi pune seru i okreću mišljenja, ali što se Oscara tiče(čitaj samo Oscara) koliko sam ja zadnje vrijeme bio na forumu zaključio sam da ga Cae ne voli i da naglašava da nije za nas... To je ono što sam ja skontao mada i ja sam bio odsutan neko vrijeme izvinite ako griješim. Ne volim ga, isto tako ko što ne volim Torresa, ko što nisam volio Benayouna. Kao što navijači Uniteda ne vole Moyesa, Younga, Cleverlyja. Kao što navijači Juventusa nisu voljeli Matrija ili navijači Bayerna Otla i Lela. I ljubav i poštovanje ka igraču se nečim trebaju zaslužiti - ako išta trudom i kvalitetom igre za veliki i jaki klub kad si već plaćen silne novce. U Chelseaju ima precijenjenih igrača, otvorite oči vi koji mislite da je npr. Oscar u rangu s Goetzeom Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167652 Mislim da pretjeruješ Cae.Ja se s tobom mogu složiti da nam treba još igrača da bi se poboljšala konkurencija. Ipak ovo nije kompletan tim.Slažem se u nekim stvarima i u vezi Ramiresa. Ali mislim da ih ne treba prodati i vjerujem da ih Murinjo neće prodati. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167653 Mislim da pretjeruješ Cae. Ja se s tobom mogu složiti da nam treba još igrača da bi se poboljšala konkurencija. Ipak ovo nije kompletan tim. Slažem se u nekim stvarima i u vezi Ramiresa. Ali mislim da ih ne treba prodati i vjerujem da ih Murinjo neće prodati. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk E ovo je kulturno, kad imamo različita mišljenja i pričamo o tome. Vodimo diskusije, a ne jedni druge nazivati ''budalama''. Odmah mi živce netko čupa kad se vrijeđa ko da smo na ulici. Ma Adise, ja sam ovo rekao i stojim iza svojih riječi. Ovo bi bili radikalni potezi, ali meni je odavno puko film od naše igre. Vrijeme je za malo atraktivniji i bolji Chelsea. Ovi igrači nisu za takav Chelsea. Ja ću biti sretan ako s ove liste odu Ramires, Oscar i Torres. Ostali i ako ostanu nema veze.Ja ne mogu da gledam igrača koji ima pamuk u glavi umjesto mozga. Nogometne inteligencije na terenu nikad nije na odmet. Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167656 E ovo je kulturno, kad imamo različita mišljenja i pričamo o tome. Vodimo diskusije, a ne jedni druge nazivati ''budalama''. Odmah mi živce netko čupa kad se vrijeđa ko da smo na ulici. Ma Adise, ja sam ovo rekao i stojim iza svojih riječi. Ovo bi bili radikalni potezi, ali meni je odavno puko film od naše igre. Vrijeme je za malo atraktivniji i bolji Chelsea. Ovi igrači nisu za takav Chelsea. Ja ću biti sretan ako s ove liste odu Ramires, Oscar i Torres. Ostali i ako ostanu nema veze. Ja ne mogu da gledam igrača koji ima pamuk u glavi umjesto mozga. Nogometne inteligencije na terenu nikad nije na odmet Problem je u treneru ne u igracima sta trener trazi od njih to igraju,ja kod Murinja vidim samo da insistira na defanzivi. Pogledaj sta radi Rodzers sa Liverpulom posto me sramota koliko imaju slabiji tim od Celzija a igraju 3x lepsi,brzi fudbal pitam se sta bi taj Rodzers radio da ima ove Celzijeve igrace uzeo titulu sa 10.bodova razlike. Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167661 Problem je u treneru ne u igracima sta trener trazi od njih to igraju,ja kod Murinja vidim samo da insistira na defanzivi. Pogledaj sta radi Rodzers sa Liverpulom posto me sramota koliko imaju slabiji tim od Celzija a igraju 3x lepsi,brzi fudbal pitam se sta bi taj Rodzers radio da ima ove Celzijeve igrace uzeo titulu sa 10.bodova razlike. Pitam se za šta bi se taj Rodgers borio da nema Suareza (i Sturridgea) ??? Čovjek pokušava reć da je Rodgers bolji trener od Mourinha. hahahah Rodgers je Mourinhov učenik, i tako će i ostat još dugo. ;) Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167664 Problem je u treneru ne u igracima sta trener trazi od njih to igraju,ja kod Murinja vidim samo da insistira na defanzivi. Pogledaj sta radi Rodzers sa Liverpulom posto me sramota koliko imaju slabiji tim od Celzija a igraju 3x lepsi,brzi fudbal pitam se sta bi taj Rodzers radio da ima ove Celzijeve igrace uzeo titulu sa 10.bodova razlike. Mourinho nema napadaca, Rodgers ima 2 vrhunska, a da nema njih, i dalje bi loserpool bio negdje oko 6 mjesta kao united trenutno. Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167667 Mourinho nema napadaca, Rodgers ima 2 vrhunska, a da nema njih, i dalje bi loserpool bio negdje oko 6 mjesta kao united trenutno. Ej ta prica Celzi nema napadaca vise ne pije vodu,Celzi nema igru to je glavni problem! Ako ovaj Rodzers sa jadnim i limitiranim igrackim kadrom uz 3-4 dobra igraca uzme kojim slucajom Titulu Murinjo,Pelegrini i Venger treba momentalno da napuste PL onda su ocito nesposobni. Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167669 Čovjek je u pravu, što jest jest. Mi se ne možemo vaditi na napadača jer je Mou imao i ljeto i zimu da ga dovede, a doveo je samo Etooa. Dakle, ako Liverpool osvoji titulu može se reći da je to potpuno zasluženo, jer fakat lijepo igraju... Dok se mi mučimo i protiv fenjeraša.Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167674 Čovjek je u pravu, što jest jest. Mi se ne možemo vaditi na napadača jer je Mou imao i ljeto i zimu da ga dovede, a doveo je samo Etooa. Dakle, ako Liverpool osvoji titulu može se reći da je to potpuno zasluženo, jer fakat lijepo igraju... Dok se mi mučimo i protiv fenjeraša. Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk To je to,mucimo se protiv mali ekipa da su resavali WBA,Njukasl,Stouk,West Hem...itd sad bi Celzi imao 10.bodova prednosti nad konkurencijom ovako sve je upitno. Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167675 Nije istina, Loserpool ne gledate, i nemate pravo da govorite kako lijepo igraju, pola sezone kada su pobjedjivali su pobjedjivali mucki i sretno, vise nego lijepom igrom koju stalno forsirate. Loserpool nece osvojiti, to vam garantujem, osvojit cemo mi ili shitty. Loserpool je nesto kao Tottenham, kada su imali Balea, samo sto Loserpool ima Suareza i Sturridgea. Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167680 Nije istina, Loserpool ne gledate, i nemate pravo da govorite kako lijepo igraju, pola sezone kada su pobjedjivali su pobjedjivali mucki i sretno, vise nego lijepom igrom koju stalno forsirate. Loserpool nece osvojiti, to vam garantujem, osvojit cemo mi ili shitty. Loserpool je nesto kao Tottenham, kada su imali Balea, samo sto Loserpool ima Suareza i Sturridgea. Ja sam pogledao do sada 10ak Liverpoolovih utakmica ove sezone. Bilo je lošijih, bilo je boljih ali u globalu igraju atraktivno, napadački i lijepo za oči. Uvjeren sam da smo mi imali više pobjeda na sreću ove sezone nego Liverpoola. Ne moraš ih voljeti Diablo, ali i ne trebaš ih omalovažavati. Ono što Rogers radi je za svaki respekt. Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167681 Nije istina, Loserpool ne gledate, i nemate pravo da govorite kako lijepo igraju, pola sezone kada su pobjedjivali su pobjedjivali mucki i sretno, vise nego lijepom igrom koju stalno forsirate. Loserpool nece osvojiti, to vam garantujem, osvojit cemo mi ili shitty. Loserpool je nesto kao Tottenham, kada su imali Balea, samo sto Loserpool ima Suareza i Sturridgea. Liverpool igra dobro, a to što ti to ne želiš priznati druga je stvar. Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167682 Gledam svaku ekipu, Arsenal je ekipa koja igra lijepo. Loserpool ovisi samo o Suarezu i Sturridgeu, drugi nisu vazni, jer su redom svi retardirani. Na stranu sto ih ne volim, ljudi igraju daj loptu Suarezu ili Stu, onda oni mali dribling, izbace 2-3 igraca, i dodaju, i tako bude gol, bez njih bi bili kita mrtva. Ljepote prosto nema kada ne igraju ova dvojica na nivou, nema ni te "lijepe" igre o kojoj vi pricate sve vrijeme. Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167683 Gledao sam Liverpul u nekoliko navrata, nisu ništa spektakularno, kao ni mi. Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167685 Pa mi smo bez Hazarda isti takvi - kurčina od ekipe. Al' realno. Imamo fantastičnu ekipu al' opet kad nema Hazarda ne možemo meda... Kao Barca bez Messija.Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167687 Pa mi smo bez Hazarda isti takvi - kurčina od ekipe. Al' realno. Imamo fantastičnu ekipu al' opet kad nema Hazarda ne možemo meda... Kao Barca bez Messija. Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Nije istina. Ove sezone i ne igramo bez njega, tako da ne mozes suditi... Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167688 Sta smo bre mi, narodna kuhinja, pa da svako malo dodje neki siroma' da hrani sujetu :-? Sklanjaj mi te tradicionaliste s ociju. #-o Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167689 Nije istina, Loserpool ne gledate, i nemate pravo da govorite kako lijepo igraju, pola sezone kada su pobjedjivali su pobjedjivali mucki i sretno, vise nego lijepom igrom koju stalno forsirate. Loserpool nece osvojiti, to vam garantujem, osvojit cemo mi ili shitty. Loserpool je nesto kao Tottenham, kada su imali Balea, samo sto Loserpool ima Suareza i Sturridgea. you´ll never walk alone Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.