Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Moguće da je istina za ozljedu a moguće da i Mourinho želi naći razlog kako ne bi navukao nezadovoljstvo navijača na Oscara.

Ovaj čovjek zadnjih mjesec dana je dno dna, nije kurca napravio .

Em što nemamo poštena napadača nego nas i sad centralni vezni zajebaje. 

Ovaj čovjek zadnjih mjesec dana je dno dna, nije kurca napravio .

Em što nemamo poštena napadača nego nas i sad centralni vezni zajebaje. 

E tek će sada neki shvatiti zašto je prodaja Mate bila greška. Sada nam fali 10-ka da valja. Nadam se da će se nešto na ljeto promjeniti po tom pitanju. Oscar sada trenutno nema konkurencije, jedino da se Willian stavi u sredinu a na njegovu stranu Salah ili Schurrle.

Ja od prve sekunde tvrdim da je prodaja Mate jedna od većih grešaka u povijesti kluba, ali ne ide Oscar nikud... [-X

Nitko da prokomentira Oscara nakon utakmice - čovjeka koji bi trebao biti naš playmaker, 10ka.

Odlazak Mate je negativno utjecao na njega. Opustio se, skroz je van forme, a tu stoji i ona moja da niti nije toliko kvalitetan koliko ga neki smatraju. Igra dobro u reprezentaciji, ali ni Brazil nije što je bio prije 7-8 godina. On još nije pokazao u Chelseaju zašto je plaćen onoliko koliko je plaćen, nije pokazao realno ni 20 posto ono što se od njega očekivala. Mata je prošlost, ali ja i dalje neću da pušim te priče ''Oscar je bolji u obrani''. Mata je za njega bio i ostao tata, ali Bože moje. Iako žalim za njim, nije više u nas, a eto mi se kao moramo pouzdati i ovog Oscara šta li. Kako bih volio da ga Mou češće ostavlja na klupi do kraja sezone. Ali ne da Ramiresa fura na krilu. Nego Hazard lijevo, Schurrle u sredini ili čak u napad, Willian desno, ali bih volio i da Salah dobije bar dvije utakmice po 90 minuta da malo uđe u formu jer je to fenomenalan igrač.

Mislim da u ekipi imamo neku kvalitetniju 10ku da bi se i cijela momčad razigrala i da ne bi bilo više onako loše igre kao što je to bilo protiv WBA ili u prvom poluvremenu protiv Fulhama.

Nitko da prokomentira Oscara nakon utakmice - čovjeka koji bi trebao biti naš playmaker, 10ka.

Odlazak Mate je negativno utjecao na njega. Opustio se, skroz je van forme, a tu stoji i ona moja da niti nije toliko kvalitetan koliko ga neki smatraju. Igra dobro u reprezentaciji, ali ni Brazil nije što je bio prije 7-8 godina. On još nije pokazao u Chelseaju zašto je plaćen onoliko koliko je plaćen, nije pokazao realno ni 20 posto ono što se od njega očekivala. Mata je prošlost, ali ja i dalje neću da pušim te priče ''Oscar je bolji u obrani''. Mata je za njega bio i ostao tata, ali Bože moje. Iako žalim za njim, nije više u nas, a eto mi se kao moramo pouzdati i ovog Oscara šta li. Kako bih volio da ga Mou češće ostavlja na klupi do kraja sezone. Ali ne da Ramiresa fura na krilu. Nego Hazard lijevo, Schurrle u sredini ili čak u napad, Willian desno, ali bih volio i da Salah dobije bar dvije utakmice po 90 minuta da malo uđe u formu jer je to fenomenalan igrač.

Mislim da u ekipi imamo neku kvalitetniju 10ku da bi se i cijela momčad razigrala i da ne bi bilo više onako loše igre kao što je to bilo protiv WBA ili u prvom poluvremenu protiv Fulhama.

smijesno je uopce usporedjivat njega i matu... Nema on taj tehnicki dodir niti ce ga ikad imat...

ovaj momak mora pauzirati bar 2-3 utakmice, da dodje sebi, skroz bezidejno na terenu izgleda, lako gubi lopte, ne preuzima nikakvu odgovornost na sebe tokom utakmice,

kad je otisao Mata jednu utakmicu odigra vrhunski kasnije sve gore za gorim

Ja kad sam govorio da ovaj lik nije za Celsija i da moze odigrat samo jednu utakmicu u 5 mjeseci svi ste me pljuvali :D Sad uzivajte u maestralnim partijama Oskara   :sal: Inace gotivan mi je on lik ali kad nije na terenu :D 

Ja kad sam govorio da ovaj lik nije za Celsija i da moze odigrat samo jednu utakmicu u 5 mjeseci svi ste me pljuvali :D Sad uzivajte u maestralnim partijama Oskara   :sal: Inace gotivan mi je on lik ali kad nije na terenu :D

Potpis.

Kako momak dobro igra to je čudo jedno. Nije ga htjela lopta u gol, Begović je isto bi na visini zadatka. Ali naš Oscar je ono što nam je falilo godinama! Po meni danas igrač utakmice.

Eto toliko o tome. 

A ovo se nisam ni potrudio, samo sam nasumice lupio stranicu i zalijepio prvi komentar na koji sam naišao. Ima ih još sličnih, ne moram sve kopirati.

Eto toliko o tome. 

A ovo se nisam ni potrudio, samo sam nasumice lupio stranicu i zalijepio prvi komentar na koji sam naišao. Ima ih još sličnih, ne moram sve kopirati.

Pa vidi datum, prva dva mjeseca od dolaska u CFC. Zadivio bio fenomenalan. Ja ushićen. Ali to je to od njega. Ko Robinho. Malo je trebalo vremena da se zaključi da je flop. Mene je euforija oko Oscara brzo nakon toga popustila, jer je došlo do otriježnjenja. 

Oscar nije kvalitet za Chelsea. Pisao sam o tome zadnjih mjeseci. Eto sad zapamti Wisey ovu moju izjavu. Sad misli da će proigrati kako treba. I da mi ovo nabiješ na nos. Nadat ćeš se tome, ali nećeš dočekati.

I brzo nakon tog otrežnjenja  sam se vratio na mišljenje s početka priče. Samo što više nije bila toliko stvar u novcu, nego klasičnoj precijenjenosti i manjka kvaliteta za CFC.

Ja stvarno ne mogu da shvatim zašto ljudi u našoj upravi konstantno izbjegavaju Njemačku kao trenutno najbolje svjetsko tržište po kriteriju uloženo - dobiveno. Pa taj Oscar nikad čuo nisam za njega, a neću reći da je loš. Možda je dobar, ali Brazilac je to a s njima uvijek kupuješ mačka u vreći kad je u pitanju prelazak u Englesku. Još kad sam vidio cijenu od 25 milijuna funti, skoro 30 milijuna eura. Pa za 30 milijuna eura se mogu kupiti dva ODLIČNA igrača u Njemačkoj.

Njesra xD

http://chelseabalkan.com/index.php/item/1711-chelsea-dogovorio-prelazak-oscara-na-stamford-bridge.html

Previše novca...

Nadam se da neće njega zadesiti sudbina Staridža kojeg su tako na sva vrata tjerali iz kluba jer nije bio dovoljno dobar za Chelsea, bio je previše sebičan itd... Slučajnost ili ne, Staridž nas je jednu polusezonu izvlačio, zabijao golove kad niko nije pa je onda u drugom dijelu sezone pao iz forme. Tada smo ga tjerali. Slično se dešava i sada sa Oscarom koji je bio naš najbolji igrač u prvoj polusezoni Pogledajte samo kakav je Ozil trenutno u Arsenalu. Zadnjih 10-15 utakmica je katastrofalan. I niko ha ne tjera. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Ja kad sam govorio da ovaj lik nije za Celsija i da moze odigrat samo jednu utakmicu u 5 mjeseci svi ste me pljuvali :D Sad uzivajte u maestralnim partijama Oskara :sal: Inace gotivan mi je on lik ali kad nije na terenu :D

Pa ako je ispao iz forme ne znaci da nije za nas, pruzao je on fenomenalne partije za ovaj klub i sigurno je jedan od najboljih mladih centralnih veznih. I meni ide na zivce od prodaje Mate ali sto je tu je. Treba ga sad malo na klupu i probat malo sa Haz-Will-Širle.

Lik nas je vukao prvi dio polusezone. Isto kao sturridge u vrijeme AVB-a pa je kasnije opao u formi i vidimo sada kako smo se sjebali :D

Nije loš igrač, daleko od toga, ali definitivno nije još ni neka klasa. Po meni je trenutno samo dobar all-rounder.

Mislim da u prvom timu jednog uređenog Chelseaja za ovog Oscara nema mjesta.

Za njega je dobro što je još relativno mlad, no ipak nešto sam skeptičan da će on ikad postati svjetska klasa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.