Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

Ostao u sjeni Matica i Hazarda,ali imao je i on svojih trenutaka dobre igre...kao recimo kada je zamalo gol dao,pa kada je Schurleu dodao lob pasom a ovaj dodao Salahu,pa kad je oduzeoo loptu pa on dodao Salahu...nije lose uopste igrao koliko smo mi navikli na njegovu dobru igru a pogotovo sto su sad blistali Matic i Hazard pa je ostao u sjeni!

Sirle i Salah  su za ovoga Mata :D 

Nemojte na Oscara. Ipak on trči ... Mourinho voli takve igrače. Poslije ove dvije partije i majka ga je prestala voljeti.

Nema on kvalitet da bude prvi izbor na AMF-u.

jA i dalje tvrdim da je on kvalitetan igrač kojeg treba zadržat ali bude li nam on prvi i jedini izbor na poziciji na kojoj igra jadni mi....Brzoplet je ima loš pregled igre i ponavlja konstantno iste greške, samo šta ga je zadnjih misec dana pokriva hazard, pa malo matić, pa malo willian ali danas je sve izaslo na vidjelo... Druškane vrime je za klupu

Ovo je jedan od najprecijenjenih mladih igrača današnjice. Mogu nabrojati 10 boljih od njega. Ja stvarno ne znam, čovjek sjevne utakmicu-dvije pa ga sljedećih pet nema itd. A tek što mu fali nogometne inteligencije, to je čudo jedno. Meni su Moura i Coutinho duplo bolji mladi brazilski igrači od Oscara.

Ovo je jedan od najprecijenjenih mladih igrača današnjice. Mogu nabrojati 10 boljih od njega. Ja stvarno ne znam, čovjek sjevne utakmicu-dvije pa ga sljedećih pet nema itd. A tek što mu fali nogometne inteligencije, to je čudo jedno.

Meni je Oskar odlican ima oscilacija to stoji,Azar je definicija precenjenog fudbalera.

Pa ko da je Mata igrao svaku utakmicu odlicno pa sad yebete Oscara.

Oskar je dobar momak jos oscilira i kad gresi trudi se,za razliku od onog guzatog sto je veceras ladio muda.

Meni je Oskar odlican ima oscilacija to stoji,Azar je definicija precenjenog fudbalera.

Ti živiš u ozbiljnoj zabludi

Kakve Mata ima veze s činjenicom da Oscar odigra 1 da valja pa 3 loše. I tako u krug.

Pa ne znam sta vam je cudno sto ne igra svaku odlicno.

Nakon poraza pola ekipe bi se promjenilo.

Odjednom Salah bolji od oscara, schurrlea isto utrpati pa makar u napad. Luiza prodati. Ramires nevalja.

Pa ne znam sta vam je cudno sto ne igra svaku odlicno.

Nakon poraza pola ekipe bi se promjenilo.

Odjednom Salah bolji od oscara, schurrlea isto utrpati pa makar u napad. Luiza prodati. Ramires nevalja.

Nemoj generalizirati kolega moj forumski. Ja nisam rekao za Salaha i Luiza ništa. Luiz se dokazao već, ima nekih mušica na kojim treba još proraditi, ali on je odličan meni. Salah se tek treba dokazati, ali vjerujem da može biti super igrač. Ja već duže vrijeme govorim da Ramires i Oscar nisu igrači za Chelseaja, jer ima fale neke najosnovnije stvari kao što su inteligencija i optimalna sposobnost primanja i prosljeđivanja lopte. Pa ne može sebi profesionalac dozvoliti  da se lopta od njega odbija ko od drvo non stop. Tako je od početka. Čast na nihovim izuzecima kad odigraju super, kad zabiju neki eurogol i tako to, ali obojici fali nogometne inteligencije i malo bolje da barataju s loptom. Za mene oni nisu za Chelseaja, ako je Chelseaju želja da osvoji ligu, jer u 38 kola jedne sezone u ligi ono će sjebano igrati u njih 30-ak. To su dva jedina igrača s kojima nisam zadovoljan kao navijač, a napadač je posebna priča - Torres, Eto'o, Ba. 

Deco, Lampard, Malouda, Joe Cole, Essien u svojim najboljim danima, tamo 2008. i 2009. nikada nisu igrali ovako glupavo i drvenasto ko Oscar i Ramires.

Evo npr. u ovoj ekipi nemaš igrača kao što su Ramires i Oscar, sve su to bolji i pametniji igrači koji bolje znaju s loptom baratati, bolje primati, dodavati, više inteligencije, koretnih pasova.

chelsea.jpg

Vrijeme je da se malo trzne,trebao bi Mou popricati malo sa njim.Nema ga nigdje vec par tekmi.
Daleko od toga da nema kvaliteta za Chelsea.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.