8. februar 2014.12 god. comment_162482 Ostao u sjeni Matica i Hazarda,ali imao je i on svojih trenutaka dobre igre...kao recimo kada je zamalo gol dao,pa kada je Schurleu dodao lob pasom a ovaj dodao Salahu,pa kad je oduzeoo loptu pa on dodao Salahu...nije lose uopste igrao koliko smo mi navikli na njegovu dobru igru a pogotovo sto su sad blistali Matic i Hazard pa je ostao u sjeni! Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163103 Ovaj dečko se gubi po terenu, ne zna jel pošo il došo. I tako već duže vrijeme. Vrijeme je za Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163117 Zadnje 2-3 utakmice praktički neprimjetan. Očekuje se dosta dobijemo ništa ili jako malo.. Nek odmori par utakmica... Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163120 Nemojte na Oscara. Ipak on trči ... Mourinho voli takve igrače. Poslije ove dvije partije i majka ga je prestala voljeti. Nema on kvalitet da bude prvi izbor na AMF-u. Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163127 jA i dalje tvrdim da je on kvalitetan igrač kojeg treba zadržat ali bude li nam on prvi i jedini izbor na poziciji na kojoj igra jadni mi....Brzoplet je ima loš pregled igre i ponavlja konstantno iste greške, samo šta ga je zadnjih misec dana pokriva hazard, pa malo matić, pa malo willian ali danas je sve izaslo na vidjelo... Druškane vrime je za klupu Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163192 Ovo je jedan od najprecijenjenih mladih igrača današnjice. Mogu nabrojati 10 boljih od njega. Ja stvarno ne znam, čovjek sjevne utakmicu-dvije pa ga sljedećih pet nema itd. A tek što mu fali nogometne inteligencije, to je čudo jedno. Meni su Moura i Coutinho duplo bolji mladi brazilski igrači od Oscara. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163195 Ovo je jedan od najprecijenjenih mladih igrača današnjice. Mogu nabrojati 10 boljih od njega. Ja stvarno ne znam, čovjek sjevne utakmicu-dvije pa ga sljedećih pet nema itd. A tek što mu fali nogometne inteligencije, to je čudo jedno. Meni je Oskar odlican ima oscilacija to stoji,Azar je definicija precenjenog fudbalera. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163200 Meni je Oskar odlican ima oscilacija to stoji,Azar je definicija precenjenog fudbalera. Druže, uzmi ubij pa se pištolj. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163218 Pa ko da je Mata igrao svaku utakmicu odlicno pa sad yebete Oscara. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163220 Pa ko da je Mata igrao svaku utakmicu odlicno pa sad yebete Oscara. Oskar je dobar momak jos oscilira i kad gresi trudi se,za razliku od onog guzatog sto je veceras ladio muda. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163227 Pa ko da je Mata igrao svaku utakmicu odlicno pa sad yebete Oscara. Kakve Mata ima veze s činjenicom da Oscar odigra 1 da valja pa 3 loše. I tako u krug. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163229 Meni je Oskar odlican ima oscilacija to stoji,Azar je definicija precenjenog fudbalera. Ti živiš u ozbiljnoj zabludi Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163236 Kakve Mata ima veze s činjenicom da Oscar odigra 1 da valja pa 3 loše. I tako u krug. Pa ne znam sta vam je cudno sto ne igra svaku odlicno. Nakon poraza pola ekipe bi se promjenilo. Odjednom Salah bolji od oscara, schurrlea isto utrpati pa makar u napad. Luiza prodati. Ramires nevalja. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163239 Pa ne znam sta vam je cudno sto ne igra svaku odlicno. Nakon poraza pola ekipe bi se promjenilo. Odjednom Salah bolji od oscara, schurrlea isto utrpati pa makar u napad. Luiza prodati. Ramires nevalja. Nemoj generalizirati kolega moj forumski. Ja nisam rekao za Salaha i Luiza ništa. Luiz se dokazao već, ima nekih mušica na kojim treba još proraditi, ali on je odličan meni. Salah se tek treba dokazati, ali vjerujem da može biti super igrač. Ja već duže vrijeme govorim da Ramires i Oscar nisu igrači za Chelseaja, jer ima fale neke najosnovnije stvari kao što su inteligencija i optimalna sposobnost primanja i prosljeđivanja lopte. Pa ne može sebi profesionalac dozvoliti da se lopta od njega odbija ko od drvo non stop. Tako je od početka. Čast na nihovim izuzecima kad odigraju super, kad zabiju neki eurogol i tako to, ali obojici fali nogometne inteligencije i malo bolje da barataju s loptom. Za mene oni nisu za Chelseaja, ako je Chelseaju želja da osvoji ligu, jer u 38 kola jedne sezone u ligi ono će sjebano igrati u njih 30-ak. To su dva jedina igrača s kojima nisam zadovoljan kao navijač, a napadač je posebna priča - Torres, Eto'o, Ba. Deco, Lampard, Malouda, Joe Cole, Essien u svojim najboljim danima, tamo 2008. i 2009. nikada nisu igrali ovako glupavo i drvenasto ko Oscar i Ramires. Evo npr. u ovoj ekipi nemaš igrača kao što su Ramires i Oscar, sve su to bolji i pametniji igrači koji bolje znaju s loptom baratati, bolje primati, dodavati, više inteligencije, koretnih pasova. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163247 Meni je Oskar odlican ima oscilacija to stoji,Azar je definicija precenjenog fudbalera. Loš si troller čovječe... Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163255 Vrijeme je da se malo trzne,trebao bi Mou popricati malo sa njim.Nema ga nigdje vec par tekmi.Daleko od toga da nema kvaliteta za Chelsea. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.