Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oscar (2012-2017, 203 nastupa)

73 člana su glasala

1. 1.

• Da
      13%
      4
    • Ne
      86%
      25

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Bio je jedan od boljih kod nas, ali mene nije baš impresionirao. Još uvijek nije on kompletan igrač, osjeti se to. Dok s druge strane, po meni je recimo Hazard dosta kompletniji igrač, ali igra jebeno nekonstantno, a inače mu ni obrana baš nije jača strana. A kod Mate imaš fantaziju od kreativnosti, ali nema ni d od duela, ni o od obrane. Jednostavno svakome nešto fali, mislim da smo malo precijenili ove igrače.
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nakon 8 godina napustio Kinu kao legenda kluba. 248 nastupa; 77 golova i 141 asistencija 192 miliona eura zaradio za ovih 8 godina.  

• Dogodine kao asistent za izvodjne prekida ili nesto tako

• Skidam mu kapu za onaj mec sa Juvetom i sto je donio dosta kesa u klub sa svojom prodajom.

Objavljene slike

nisam ni ja ocekivao da ce ga Mourinho forsirati, mislio sam da ce se Oscar pogubiti, ali iz utakmcie u utakmicu sve je bolji, i drago mi je zbog toga

mislim da je on nasljednik Lamparda ne Van Ginkel

Nema kompletnije 10-ke na svijetu (iako on ustvari nosi broj 11 :D ). Ovaj momak igra u oba pravca, ima energiju, trku, bori se, pravi pritisak na zadnju liniju i zadnjeg veznog, pokriva a na to sve stiže u napadačkom dijelu da asistira i postiže golove, te razigrava svoje suigrače.

Nije meni jasno zašto uvijek treba degradirati jednog igrača da bi se uzdigao drugi. Oscar je sada u formi, Mata nije. I to je jasno, ne vidim čemu vrijeđanje bilo kojeg od njih.

U suštini on je pravi veznjak ono klasična osmica no u našem slučaju taktički te pozicije nema jer ili je defanzivni veznjak ili je ofenzivni + krilo.

Recimo on je klasični veznjak za kojim vapi Manchester United u ovom trenutku.

U nekem segmetima igre me podsjeća na Bastian Schweinsteigera koji je također igrao dosta ofenzivnije pa se isprofilirao kao centralni veznjk s defanzivnim zadatcima.S obzirom da imamo Matu u momčadi ja bi ga ipak volio vidjetu malo i na centralnom veznom tj u našem slučaju defanzivnom veznom jer sjajan je kreator a ima taktičku odgovornost i energiju da odradi defanzivne zadatke.

oskar je trenuto svemirski brod za sve nase ofanzivne igrace...nadam se da ce s ovakvim i boljim igrama nastavit

oskar je trenuto svemirski brod za sve nase ofanzivne igrace...nadam se da ce s ovakvim i boljim igrama nastavit

Istina no mnogi veznjaci ne igraju na svojim prirodnim pozicijama ili uopće ne igraju.

Uz Oscara jedino Hazard igra na prirodnoj poziciji a on je trenutno van forme skroz

KRALJ !! Jedini igrač od početka ove jadne sezone koji me nije razočarao, igrao je u svim mogućim kombinacijama i uvijek je bio na razini. Samo tako nastavi majstore <3

Predobar? Gadjao ptice na stadionu. Mislim da je upravo ugnjetavao Matu u sredini jer Oscar ne zna igrati po strani, niti Mata moze igrati na desnoj strani.

Hoces reci da je Oscar kriv sto je Mou(koji je inace trener, da ne bude zabune) odabrao formaciju u kojoj je on 10ka a Mata krilo :-?

Bar ti mozes mnogo bolje ;)

Ne igra sjajno, ali nastavlja da pogadja. Kao najbolji strelac kluba opravdava poverenje koje Jose ima u njega. 

Inace MOM danas, ako sam dobro video.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.