19. septembar 2013.13 god. comment_144849 Bio je jedan od boljih kod nas, ali mene nije baš impresionirao. Još uvijek nije on kompletan igrač, osjeti se to. Dok s druge strane, po meni je recimo Hazard dosta kompletniji igrač, ali igra jebeno nekonstantno, a inače mu ni obrana baš nije jača strana. A kod Mate imaš fantaziju od kreativnosti, ali nema ni d od duela, ni o od obrane. Jednostavno svakome nešto fali, mislim da smo malo precijenili ove igrače. Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145046 Trenutno naš najbolji igrač Činjenica. Napredovao je uz Mourinha. On je novi Mata očigledno. A šta će sa starim Matom biti sam Bog zna :D Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145054 Odlično odigrao.bilo ga je na sve strane.Kada je došao Mourinho imao sam osjećaj da ce Oscar prvi ispast iz sastava. Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145117 nisam ni ja ocekivao da ce ga Mourinho forsirati, mislio sam da ce se Oscar pogubiti, ali iz utakmcie u utakmicu sve je bolji, i drago mi je zbog toga mislim da je on nasljednik Lamparda ne Van Ginkel Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145161 Against Fulham : 1 goal, 3 chances created, 7 tackles, 1 clearance, 0 ball loss. Uz Baneta njajbolji nas igrac ove sezone. Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145177 Prelistao sam prvih par stranica. Vansvemirac, jos jedan brazilski "talenat" i slicne aluzije... Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145216 Nema kompletnije 10-ke na svijetu (iako on ustvari nosi broj 11 :D ). Ovaj momak igra u oba pravca, ima energiju, trku, bori se, pravi pritisak na zadnju liniju i zadnjeg veznog, pokriva a na to sve stiže u napadačkom dijelu da asistira i postiže golove, te razigrava svoje suigrače. Nije meni jasno zašto uvijek treba degradirati jednog igrača da bi se uzdigao drugi. Oscar je sada u formi, Mata nije. I to je jasno, ne vidim čemu vrijeđanje bilo kojeg od njih. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145397 U suštini on je pravi veznjak ono klasična osmica no u našem slučaju taktički te pozicije nema jer ili je defanzivni veznjak ili je ofenzivni + krilo. Recimo on je klasični veznjak za kojim vapi Manchester United u ovom trenutku. U nekem segmetima igre me podsjeća na Bastian Schweinsteigera koji je također igrao dosta ofenzivnije pa se isprofilirao kao centralni veznjk s defanzivnim zadatcima.S obzirom da imamo Matu u momčadi ja bi ga ipak volio vidjetu malo i na centralnom veznom tj u našem slučaju defanzivnom veznom jer sjajan je kreator a ima taktičku odgovornost i energiju da odradi defanzivne zadatke. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145486 oskar je trenuto svemirski brod za sve nase ofanzivne igrace...nadam se da ce s ovakvim i boljim igrama nastavit Prijavi
26. septembar 2013.13 god. comment_145698 oskar je trenuto svemirski brod za sve nase ofanzivne igrace...nadam se da ce s ovakvim i boljim igrama nastavit Istina no mnogi veznjaci ne igraju na svojim prirodnim pozicijama ili uopće ne igraju. Uz Oscara jedino Hazard igra na prirodnoj poziciji a on je trenutno van forme skroz Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146355 KRALJ !! Jedini igrač od početka ove jadne sezone koji me nije razočarao, igrao je u svim mogućim kombinacijama i uvijek je bio na razini. Samo tako nastavi majstore <3 Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146360 Večeras očajan, nije mogao meda... No dobro, može se i njemu zalomiti neka loša tekma. Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146406 Meni je bas bio predobar, mata je bio ocajan... Oscar je jedini razigravao, dok ostali kao da nisu imali nikakvog pregleda igre, licili su mi na konje sa onim kurcevima crnim na ocima (ne mogu da se sjetim kako se zove to sranje) Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146429 Predobar? Gadjao ptice na stadionu. Mislim da je upravo ugnjetavao Matu u sredini jer Oscar ne zna igrati po strani, niti Mata moze igrati na desnoj strani. Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146453 Mata nije znao povezati pass, dok Oscar na drugu stranu jedini slao passove na sve strane i to precizne. Cuj ugljetavao matu lol... To sto se tice suteva jeste, ali passovi su mu vrhunski bili. Prijavi
3. oktobar 2013.13 god. comment_146579 Predobar? Gadjao ptice na stadionu. Mislim da je upravo ugnjetavao Matu u sredini jer Oscar ne zna igrati po strani, niti Mata moze igrati na desnoj strani. Hoces reci da je Oscar kriv sto je Mou(koji je inace trener, da ne bude zabune) odabrao formaciju u kojoj je on 10ka a Mata krilo :-? Bar ti mozes mnogo bolje ;) Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146848 Ne igra sjajno, ali nastavlja da pogadja. Kao najbolji strelac kluba opravdava poverenje koje Jose ima u njega. Inace MOM danas, ako sam dobro video. Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146860 MOTM, zasluzeno. Najkonstantniji nas igrac ove sezone uz Baneta! Lep gol! Prijavi
12. oktobar 2013.12 god. comment_147517 Postigao gol na prijateljskom mecu protiv Juzne Koreje. Ova ubacivanja iza ledja odbrani su mu perverzija... http://www.youtube.com/watch?v=F-TH8tQ4Vy0 Samo resetaj ! Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147712 Danas, samo trpaj! http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pyFTn8C5CqY Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.