1. januar 2014.12 god. comment_156237 Razocarao me sa onakvim simuliranjem,malo je kasnije popravio utisak zalaganjem . Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156249 odlicno odigrano samo nznm jel ono bilo simuliranje, komentator sere da je al je bilo kontakta tako da nznm Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156251 Oscar je namjerno išao na kontakt. Pokušaj iznuđivanja penala i žuti karton je opravdan. Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156264 Odličan danas,zajedno sa Wllianom nosio nas do pobijede. I dalje mi nije jasno zašto je se odlučio da padne,a mogao je nam donijeti vodstvo. Prijavi
1. januar 2014.12 god. comment_156271 Odlična partija danas, trka, želja a bome i odličan učinak na terenu. Jedino je okaljao sjajnu partiju pokušajem iznuđivanja jedanaesterca a mogao je komotno zaobići golmana i postići pogodak. Prijavi
5. januar 2014.12 god. comment_156618 Dobar, dobar. ;) Trudio se dosta, bilo ga je svugdje i na kraju mu se isplatilo. Prijavi
6. januar 2014.12 god. comment_156690 Zaista šteta što ona lopta nije ušla u gol,centimetri su ga dijelili od golčine. Nema veze kasnije je zabio . Prijavi
6. januar 2014.12 god. comment_156694 Nisamo ga dosad baš gledali u ovakvim izdanjima znači da onako pokušava sa svih pozicija.Izgleda da je sada pun samopouzdanja nakon odličnih igara u prethodnim utakmicama.Ima odličan šut,to nam je dokazao i protiv Juventusa ali posle toga ga je malo koristi i evo sada je ponovo počeo da pokušava sa distance.. Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157197 Ja ovog čovjeka više ne mogu gledati ovako kad odigra kao danas. Jedna utakmicu odigra dobro, onda ga tri utakmice nema nigdje. Danas nevidljiv. Da je Juan Mata onako loše odigrao prvo poluvrijeme i još i da onako na onaj način nije iskoristio 100-postotnu šansu pred golom Mourinho bi bio ljut ko ris i odmah bi ga početkom drugog poluvremena poslao na hlađenje. Ali pošto je to Oscar on je ostao u igri. I onda da mi netko kaže kako je Mou baš uvijek objektivan što se tiče igrača i da Mata dobija dovoljno šanse da pokaže što zna. Nema šanse. Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157199 Ne može se kriviti momak ni za jednu od dvije prilike koje je imao. Dobro je reagovao u oba navrata, međutim jednostavno prvi put McGregor zaustavlja s odbranom sezone a kod druge prilike se Curtis Davies majstorski bacio pred loptu i spriječio siguran gol. Sasvim solidna partija danas, ne onako dobra kao protiv Sotona kad je ušao recimo, ali imao je dosta pametne kretnje, otvaranja prostora za druge igrače i na kraju krajeva ušao je sam u te 2 odlične šanse. Dobitni tim se ne mijenja moj Cae, a ovo je dobitni tim sudeći po svemu dosad. Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157229 Ne može se kriviti momak ni za jednu od dvije prilike koje je imao. Dobro je reagovao u oba navrata, međutim jednostavno prvi put McGregor zaustavlja s odbranom sezone a kod druge prilike se Curtis Davies majstorski bacio pred loptu i spriječio siguran gol. Sasvim solidna partija danas, ne onako dobra kao protiv Sotona kad je ušao recimo, ali imao je dosta pametne kretnje, otvaranja prostora za druge igrače i na kraju krajeva ušao je sam u te 2 odlične šanse. Dobitni tim se ne mijenja moj Cae, a ovo je dobitni tim sudeći po svemu dosad. Poštujem tvoje mišljenje, Chelsea pobjeduđuje, ali za nešto uvjerljivije pobjede potreban je Mata. Prijavi
11. januar 2014.12 god. comment_157268 Ne može se kriviti momak ni za jednu od dvije prilike koje je imao. Dobro je reagovao u oba navrata, međutim jednostavno prvi put McGregor zaustavlja s odbranom sezone a kod druge prilike se Curtis Davies majstorski bacio pred loptu i spriječio siguran gol. Sasvim solidna partija danas, ne onako dobra kao protiv Sotona kad je ušao recimo, ali imao je dosta pametne kretnje, otvaranja prostora za druge igrače i na kraju krajeva ušao je sam u te 2 odlične šanse. Dobitni tim se ne mijenja moj Cae, a ovo je dobitni tim sudeći po svemu dosad. Koja obrana sezone, frajer šutao po sredini gola, teže bilo promašit, da je to Torres napravio radili bi ste frku.... Sent from my LT26i using Tapatalk Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157273 E jbg sad.Trebao je sigurno ono pospremiti u mrezu ali cestitke i McGregoru sigurno najbolja intervencija dosadasnjeg dijela sezone. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158847 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xM-06f6iSP8 Ovo je lepo,na terenu protivnici,a u zivotu drugovi :D Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158959 Ako Mata ode on će postati udarna violina na poziciji AMF. Pitam se koliko je to pametno i dobro. Sad nas nosi Hazard, ali neće uvijek tako biti. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159276 Koja obrana sezone, frajer šutao po sredini gola, teže bilo promašit, da je to Torres napravio radili bi ste frku.... Sent from my LT26i using Tapatalktocno to da je torres onako bez mozga puca već bi se ovde videa i komentari vrtili... Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159291 Nije mu prvi put da nesto sigurno ne zabija, eto protiv bayerna mi odmah pada na pamet. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159317 Sad je odjednom pacenik, izjednacava se sa Torresom.... :smajlikojisekrsti: Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159327 Sad je odjednom pacenik, izjednacava se sa Torresom.... :smajlikojisekrsti: Nito to ne želi reći, essien5 samo naglašava kako na ovom forumu ima previše licemjerja, nekim se igračima sve tolerira a kod drugih traže dlaku u jajetu i odmah salve uvreda na tog (te) igrače Sent from my LT26i using Tapatalk Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159332 Nito to ne želi reći, essien5 samo naglašava kako na ovom forumu ima previše licemjerja, nekim se igračima sve tolerira a kod drugih traže dlaku u jajetu i odmah salve uvreda na tog (te) igrače Hahaha baš je ovo sad bilo licemjerno, s obzirom šta se sve za Oscara govori u zadnje vrijeme, koliko ga se degradira i nipodaštava. O Torresu smo već prešli sve živo, tako da nema smisla njega uvlačiti u ovu priču. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.