27. juli 2012.14 god. comment_67450 [quote name='Lampard' timestamp='1343390624' post='67393'] Twelfht ako imaš nekog za usporedbu vrlo rado bi volio da ga staviš.samo pazi jedno je realna vrijednost a drugo je trenutna cijena koja se traži. [/quote] Arsenal za Walcotta trazi preko €20m, ej za Walcotta. To je taj dobro poznati Theo Walcott koji nema grama mozga u svojoj igri, koji nije u stanju pametno rasuditi kada je lopta kod njega, koji je cisti prosjek. Ovaj trenutni Moses nije nista losiji od Walcotta, cak mogu reci i da mnogo toga ide na njegovu stranu kao sto je prodornost i stamenost, jer bi i ja Walcotta mogao u duelu izgurati. Pa jedan Savic koji je otisao u City kostao je €12m, nemam sta dalje dodati. Ovih €10m je odlicna cijena za mladog i perspektivnog momka koji moze jos mnogo napredovati, odlicna! Prosto smijesan transfer. Liverpool za prosjecnog Allena daje skoro €20m a nas Mata dosao za oko €27m. A Allen i Mata su tu negdje... po visini. Prijavi
27. juli 2012.14 god. comment_67535 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1343404286' post='67450'] Arsenal za Walcotta trazi preko €20m, ej za Walcotta. To je taj dobro poznati Theo Walcott koji nema grama mozga u svojoj igri, koji nije u stanju pametno rasuditi kada je lopta kod njega, koji je cisti prosjek. Ovaj trenutni Moses nije nista losiji od Walcotta, cak mogu reci i da mnogo toga ide na njegovu stranu kao sto je prodornost i stamenost, jer bi i ja Walcotta mogao u duelu izgurati. Pa jedan Savic koji je otisao u City kostao je €12m, nemam sta dalje dodati. Ovih €10m je odlicna cijena za mladog i perspektivnog momka koji moze jos mnogo napredovati, odlicna! Prosto smijesan transfer. Liverpool za prosjecnog Allena daje skoro €20m a nas Mata dosao za oko €27m. A Allen i Mata su tu negdje... po visini. [/quote] Walcott igra u Arsenalu i ima tri puta veća primanja od Mosesa samim time mu je i cijena veća. Vjerovatno kad bi dostigao Walcotta onda bi ga uspio izgurat a to bi se možda dogodilo 2 puta u 90 minuta. Savić i transfer u City.City inaÄe debelo preplaćuje igraÄe prema tome daj mi reci jednog igraÄa kojeg su doveli po nekoj normalnoj cihjeni. Liverpool se u posljednjih deset godina proslavio sa transferima boli glava stari moj toliko su dobro kupovali da su Äak jedne sezone kunkurirali za naslov a i to je već sad bilo jako davno. I dalje smatram da Moses nije kvalitetan igraÄ za Chelsea i da je 9 mil previÅ¡e za tog igraÄa Prijavi
27. juli 2012.14 god. Autor comment_67537 [quote name='Lampard' timestamp='1343424871' post='67535'] City inaÄe debelo preplaćuje igraÄe prema tome daj mi reci jednog igraÄa kojeg su doveli po nekoj normalnoj cihjeni. [/quote] Naravno, a mi smo poznati kao tim koji dovodi igraÄe za onoliko koliko u datom momentu vrijedi. Pusti to, ne može se u nogometu ići ziheraÅ¡ki. Ustvari može, ali onda ti se desi ovo Å¡to se deÅ¡ava Wengeru. Prijavi
27. juli 2012.14 god. comment_67542 [quote name='Wisey' timestamp='1343425061' post='67537'] Naravno, a mi smo poznati kao tim koji dovodi igraÄe za onoliko koliko u datom momentu vrijedi. Pusti to, ne može se u nogometu ići ziheraÅ¡ki. Ustvari može, ali onda ti se desi ovo Å¡to se deÅ¡ava Wengeru. [/quote] Nismo niti mi istina ali sada viÅ¡e ne radimo to u tolikoj mjeri. Eto recimo usporedbe Marin 8 mil ili Moses 9 mil. Danas je Qpr uzeo Hoiletta(da je kojim sluÄajem Englez a ne KanaÄ‘anin) imao bi barem duplo veću vrijednost nego Å¡to ima. Englezi užasno precjenjuju svoje igraÄe. Kao Å¡to rekoh preskup i nje dovoljno kvalitetan za Chelsea. Barem ne u ovom trenutku. Ovog momka se u potpunosti zaboravilo Johnson Adam iz Citya otprilike vrijednost izmeÄ‘u 7,5 i 9 mil - dos Santos Giovani 6 mil -Albrighton Marc 4,4 mil -Larsson Sebastian 6 mil Eto to su samo neki od igraÄa koji su mi pali sad napamet koji su do sada pokazali puno viÅ¡e a koÅ¡taju puno manje. Uzeo sam samo Prem i to one koji su mi odma pali napamet nisam kopao tražio.Kada bi se iÅ¡lo kopat dalo bi se nać sigurno joÅ¡ desetak igraÄa. Prijavi
27. juli 2012.14 god. Autor comment_67549 Zar misliÅ¡ da bi City pustio Johnsona po toj cijeni ? Bi, ali malo morgen. Dos Santos je u Spudsima, frajer je tu Bog zna otkad a nije horne utakmice odigrao u ligi ne pamtim. Albrighton nije loÅ¡, ali i za njega bi Villa tražila puno puno viÅ¡e. Larsson je stariji, nije taj tip igraÄ. Hoilett oÄito da je kvalitet neko bi ga od većih timova klepio dosad, kad već stalno njega forsiraÅ¡. Ajmo dalje. Ne radimo viÅ¡e to, a prije dvije sezone pljunuli 50 miliona za jednog igraÄa. Pa evo i sad se kockamo s Oscarom. Biće promaÅ¡aja svakako, ne može svaki transfer biti proraÄunat, kvalitetan i po razumnoj cijeni. U nogometu je kao i u životu. Ko ne riskira, ne profitira. Prijavi
27. juli 2012.14 god. comment_67556 Po kojoj cijeni bi tko koga pustio mi možemo samo priÄat ja sam prenio koja mu je službena cijena.S obzirom da nije u Manciovim kombinacijama tko zna. Frajer je malo psihiÄki labilan i nije mu se sve poklopilo u Spursima.(niti prvi niti zadnji hint KranjÄar).Ali frajer je dobar nogometaÅ¡ to konstantno dokazuje kad igra za reprezentaciju. Larsson je dosa iskusni veznjak koji odliÄno igra s obzirom da na toj poziciji nemamo adekvatno rjeÅ¡enje on bi nam sjeo fenomenalno.Plus Å¡to odliÄno izvodi prekide. Da to je malo neobjaÅ¡njivo arsenal ga je dugo vrbovao no odluÄili su se za neka bolja rijeÅ¡enja otiÅ¡liÅ¡li su u viÅ¡i rang i od Hoiletta i od Mosesa.Ostali su valjda dobro popunjeni na tim pozicijama.Osim toga nije iskljuÄeno da i dobar igraÄ ode u neÅ¡to slabiji klub recimo primjer ti je Cabaye iz Newcastlea koji je zavrÅ¡io tad na 10.mjestu. Fernando je iznimka,jer pogledaj situaciju na poÄetku tamood 2003 - 2005 i sada pa ćeÅ¡ razumjet o Äemu ti priÄam. Ne kažem da svaki transfer će bit isplativ,ali ovo je transfer nezdrave logike. Usporedio bi ga skoro s onim kad je liverpool dao 20 mil za G. Johnsona Prijavi
27. juli 2012.14 god. Autor comment_67560 Kažem ti da Johnson i kad bi iÅ¡ao ne bi iÅ¡ao za manje od 15 miliona funti. U to budi uvjeren bez obzira Å¡ta ti transfermarkt govori. TuÄe on u Meksiku zato Å¡to protiv engleskih odbrana ne može meda. Uostalom, nije to samo 'Redknapp sindrom' (kao Å¡to je bio sluÄaj kod KranjÄara) jer je evo doÅ¡ao AVB pa ni kod njega neće igrati. Larsson je veznjak. Imamo preko 10 veznih igraÄa a po tebi nijedan nije 'adekvatno rjeÅ¡enje'. PriÄa se o krilnim igraÄima, a ne veznjacima koji igraju po strani. Razlika je drastiÄna. Newcastle je tad bio 10. , a QPR se jedva spasio ispadanja u proÅ¡loj sezoni. Opet razlika drastiÄna. Zar od 6 klubova da ga nijedan ne dovede ? Kod Hoiletta je bio sluÄaj da se on isticao u druÅ¡tvu jako loÅ¡ih suigraÄa, pa ga je to Äinilo boljim nego Å¡to jest iako mislim da će biti dobra kupovina za ekipu poput QPR-a. Neki transferi nezdrave logike u ovom klubu su puno viÅ¡e pokazali na kraju od transfera zdrave logike. PS. Victor ionako ne bi bio garantirani starter u ekipi Prijavi
27. juli 2012.14 god. comment_67568 S obzirom da imaÅ¡ Äarobnu kuglu pa znaÅ¡ dal bi Johnsona pustili za 15 mil i da Dos santos neće dobit priliku kod Boasa Daj brojeve za loto kad već možeÅ¡ vidjet u budućnost. Larson je desni vezni koji može igrati i krilo(ako si gledao lani Sunderland) znat ćeÅ¡ o Äemu govorim jer su se Äesto iz 4-4-2 transferirali u 4-3-3 kada bi napadali. Dao sam ti primjer kada odliÄan igraÄ ne zavrÅ¡i u top pet klubova. isto tako imaÅ¡ i kad dobar igraÄ zavrÅ¡i u klubu Äiju je kvalitetu prerastao recimo primjer Bent. Daj neki primjer transfera nezdrave logike u odnosu na transfer logike. I dalje sam stava kao i napoÄetku rasprave nažalost nisi me niti malo razuvjerio. InaÄe eto samo da vidiÅ¡ da Moses nije uopće bolji od Hoiletta http://www.whoscored.com/Players/35460/ http://www.whoscored.com/Players/33064/ Pa ti piÅ¡aj u vjetar koliko te god volja. Kompa ovaj je bio besplatan a ovaj je 9 mil Prijavi
27. juli 2012.14 god. comment_67569 Daleko bolja "kupovina" bi bio upravo Hoillet, nista manje talentovan od Mosesa, isto godina, besplatan, jednostavno bi bio savrsen za rotacije ali eto. Prijavi
27. juli 2012.14 god. comment_67570 Ma romana je stid uzet dzabe.. Sto bi uzeo dzabe kad moze i platit xD Prijavi
27. juli 2012.14 god. Autor comment_67576 Nažalost nikakve Äarobne kugle nemam, ali sasvim dovoljno baratam informacijama, izjavama i medijskim saopćenjima da bih tako neÅ¡to sa sigurnošću mogao tvrditi. Larsson ? Ne vjerujem da joÅ¡ priÄamo o ovom igraÄu. ÄŒisti prosjek, nema konstantnost niti kvalitet, a bogami nije ni mlad da možemo priÄati o nekom potencijalu u budućnosti (za razliku od Mosesa). Koja je poenta toga Å¡to si mi dao primjer ? OdliÄni igraÄi kada su džabe obavezno prelaze u odliÄne klubove. QPHa je smijurija. E sad pogledaj u statistici koju si postavio koje je pozicije proÅ¡le sezone igrao Hoillet najviÅ¡e a koje Moses. Pa onda pogledaj Å¡ta Chelsea traži na tržiÅ¡tu (a traži desno krilo, eto odgonetnut ću ). Da joÅ¡ kažem da je Moses home-grown igraÄ Å¡to nije zanemarivo kada se slaže ekipa kao Å¡to mi radimo. Ramires za 20+ milja eura onog ljeta poslije Double sezone, kada smo se rijeÅ¡ili puno igraÄa a posebno kreativaca poput Deca i Joe Colea bio je, kako ti kažeÅ¡, 'transfer nezdrave logike' (zamijeniti tehniÄare trkaÄem). Å ta bi od tog istog Ramiresa danas ? A s druge strane imamo tzv 'transfer zdrave logike' Å¡to bi bilo recimo kupovina svjetske klase Shevchenka kada smo bili deficitarni u napadu i nažalost ovaj je failao žestoko. Ili Zhirkov koji je bio 'ruski Ronaldinho' i gdje nam je trebalo rjeÅ¡enje na lijevoj strani. I ovaj nije ispunio oÄekivanja. Prijavi
27. juli 2012.14 god. comment_67577 Sam RDM je rekao da zeli Mosesa... Ne Larssona, ne Johnsona, ne onog iz Vile, vec Mosesa. I to bi trebalo da bude jasan znak svima koji osporavaju njegove kvalitete, da nisu u pravu. Ili ste zaboravili, da je Robbie doveo najgori tim Chelsea-ja, od pocetka Romanove ere do titule sampiona Evrope. Valjda on zna kakav mu igrac treba. Sto se mene tice, vasa rasprava je ovde suvisna. Prijavi
27. juli 2012.14 god. comment_67579 ÄŒisti prosjek je naveden samo kao primjer no ita Äisti prosjek za kojeg ti govoriÅ¡ da je klasiÄni veznjak ima kao veznjak viÅ¡e zabijenih golova i asista od Mosesa koji je klasiÄni winger.O ocijeni da ne priÄamo. Toliko o baratanju podatcima. Poanta je da nemoraju uvijek igraÄi prelazit u prva tri kluba na ljestvici da bi se radilo o kvalitetnim igraÄima.Kada je van der Vart preÅ¡ao iz Madrida u Tottenham zaÅ¡to recimo nije preÅ¡ao u Chelsea (spominjao se) Obojica mogu igrat na obije strane zar ne ili ne vidiÅ¡ Å¡to piÅ¡e kod opisa i jednog i drugog. Shevchenko nije transfer zdrave logike jer dat tolike novce za njega u tom trenu nije dobar transfer.Tj nije transfer zdrave logike. PopriliÄno star već dosta izrauban i sad ić kupovat igraÄa iz druge zemelje. Budući da ja malo ipak Å¡ire gledam nogomet od tebe meni Ramires nije to Å¡to ti opisujeÅ¡. Jer kad pogledaÅ¡ da se nogometna filozofija promjenila i da su krenuli ponovno u onaj period od tamo negdje 2005e gdje nisu kreativci bili u momÄadi već trkaÄi onda bi ti i taj transfer bio jasnijij. Istina da mu je prednost to Å¡to je Hg igraÄ ali onda bi raÄ‘e dao Å¡ansu Kakuti nego potroÅ¡io 9 mil samo da bi imao hG igraÄa u momÄadi Prika odustajem od rasprave jer bez obzira Å¡to imaÅ¡ visoko miÅ¡ljenje o sebi argumentima si potuÄen. Prijavi
28. juli 2012.14 god. Autor comment_67581 Sve je to u dure. Samo ću reći da kvalitetni igraÄi kad-tad zaigraju za velike klubove (ne mislim prva 3, nego evo sad prvih 6). Moses će to uÄiniti prije nego bilo koji od 'tvojih' pulena tako da sve ovo pada u vodu onog dana kad on potpiÅ¡e. To će, sviÄ‘alo se tebi ili ne, biti uskoro. PS. hvala Å¡to si me poduÄio lekciji 'gledanja nogometa Å¡ire'. Prijavi
28. juli 2012.14 god. comment_67586 [quote name='Wisey' timestamp='1343433862' post='67581'] Sve je to u dure. Samo ću reći da kvalitetni igraÄi kad-tad zaigraju za velike klubove (ne mislim prva 3, nego evo sad prvih 6). Moses će to uÄiniti prije nego bilo koji od 'tvojih' pulena tako da sve ovo pada u vodu onog dana kad on potpiÅ¡e. To će, sviÄ‘alo se tebi ili ne, biti uskoro. PS. hvala Å¡to si me poduÄio lekciji 'gledanja nogometa Å¡ire'. [/quote] Nema na Äemu kad god bude trebalo samo se javi bit će mi zadovoljstvo Prijavi
28. juli 2012.14 god. comment_67593 Moses je upravo ono sto nam treba.Odlican za rotacije,moze iznijeti poveliki dio sezone na sebi,odigrati 20+ utakmica. I ono sto je najvaznije meni se dosta svidja kao igrac.Ne bi nas kostao puno(do 10 mil.),a sa njim mozemo biti samo na dobitku. Neki ovdje ga ne zele,jer nije "veliko" ime ala Hulk ali uvijek od ovakvih igraca bude nesto. Ja sam siguran da ce ako dodje opravdat' ocekivanja i novac. Prijavi
28. juli 2012.14 god. comment_67598 [quote name='VahaCFC' timestamp='1343461800' post='67593'] Moses je upravo ono sto nam treba.Odlican za rotacije,moze iznijeti poveliki dio sezone na sebi,odigrati 20+ utakmica. I ono sto je najvaznije meni se dosta svidja kao igrac.Ne bi nas kostao puno(do 10 mil.),a sa njim mozemo biti samo na dobitku. Neki ovdje ga ne zele,jer nije "veliko" ime ala Hulk ali uvijek od ovakvih igraca bude nesto. Ja sam siguran da ce ako dodje opravdat' ocekivanja i novac. [/quote] Ja ga ne želim ne zato Å¡to nije veliko ime (nisam navijaÄe Reala) nego zato Å¡to jednostavno nije kvaliteta za Chelsea a cijena od 10 mil je puno kad se pogleda da se ima i isplativijih rjeÅ¡enja Prijavi
28. juli 2012.14 god. comment_67606 Po mom miÅ¡ljenju mali ima talent koji joÅ¡ treba razvijati..i sigurno je kada bi doÅ¡ao u Chelsea,razvio bi se joÅ¡ kao igraÄ.Nije neka velika zvijezda,ali takvi se na kraju pokažu ko najbolji.Dao bi 10 milijuna ali dalje od toga nebi iÅ¡ao.Prema tome,bilo bi dobro da doÄ‘e..za relativno mali novac bi doÅ¡ao a mogao bi biti dobar,ako niÅ¡ta kao zamjena. Prijavi
28. juli 2012.14 god. comment_67609 Citam ovdje komentare pojedinih clanova i ne vjerujem sta vidim. Digla se frka oko toga sto ce Moses doci za pisljivih, jebenih €10m, hahah. Pominje se neki Giovani, lik koji dosad u svojoj karijeri ima jedno veliko nista. Lik koji konstantno visi po posudbama jer nema muda da se dokaze kada je to potrebno. Da je toliki genijalac ne bi visio po spanskim fenjeraskim timovima na posudbama. Vec sada se vidi da je na doborm putu ka ostvarivanju karijere kakvu ima Walcott, a to je zvanje "vjecitog talenta". Adam Johnson je igrac koji se povezivao sa Liverpoolom u januaru. Cijena koju su trazili je bila oko €15-18m. Davati takve pare za covjeka kojem desna noga sluzi samo da se ne bi srusio, cisti je apsurd. Larssona necu ni komentarisati. Albrighton je prije svega desni veznjak, dok je Moses pravo desno krilo, ono sto nam treba. A da ne pricam o tome sto bi Villa trazila duplo vise para za Albrightona. Neki se ponasaju kao klinci koji od juce prate fudbal. Sve sto znaju je ukucati ime igraca na transfermarktu i vidjeti trenutnu cijenu (a taj sajt ima toliko kikseva u procjenama cijena pojedinih igraca da je to komedija) a stvarnost je potpuno drugacija. Nijedan igrac nece kostati onoliko koliko mu se procjenjuje vrijednost. To je tako. Da komedija bude komicnija, na svim ostalim forumima ja citam komentare drugih navijaca koji kazu kako je dovodjenje Mosesa za ovu cifru smijesan transfer. A onda se ovdje pojave ogorceni i tamni likovi i pametuju. Jadno i neukusno. Ako je Robbie zapeo za njega, to mora znaciti nesto. Prijavi
28. juli 2012.14 god. comment_67610 [quote name='Lampard' timestamp='1343464041' post='67598'] Ja ga ne želim ne zato Å¡to nije veliko ime (nisam navijaÄe Reala) [b]nego zato Å¡to jednostavno nije kvaliteta za Chelse[/b]a a cijena od 10 mil je puno kad se pogleda da se ima i isplativijih rjeÅ¡enja [/quote] Po cemu si to zakljucio ? Po broju asistencija,golova cega vec ? Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67795 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1343473771' post='67609'] Citam ovdje komentare pojedinih clanova i ne vjerujem sta vidim. Digla se frka oko toga sto ce Moses doci za pisljivih, jebenih €10m, hahah. Pominje se neki Giovani, lik koji dosad u svojoj karijeri ima jedno veliko nista. Lik koji konstantno visi po posudbama jer nema muda da se dokaze kada je to potrebno. Da je toliki genijalac ne bi visio po spanskim fenjeraskim timovima na posudbama. Vec sada se vidi da je na doborm putu ka ostvarivanju karijere kakvu ima Walcott, a to je zvanje "vjecitog talenta". Adam Johnson je igrac koji se povezivao sa Liverpoolom u januaru. Cijena koju su trazili je bila oko €15-18m. Davati takve pare za covjeka kojem desna noga sluzi samo da se ne bi srusio, cisti je apsurd. Larssona necu ni komentarisati. Albrighton je prije svega desni veznjak, dok je Moses pravo desno krilo, ono sto nam treba. A da ne pricam o tome sto bi Villa trazila duplo vise para za Albrightona. Neki se ponasaju kao klinci koji od juce prate fudbal. Sve sto znaju je ukucati ime igraca na transfermarktu i vidjeti trenutnu cijenu (a taj sajt ima toliko kikseva u procjenama cijena pojedinih igraca da je to komedija) a stvarnost je potpuno drugacija. Nijedan igrac nece kostati onoliko koliko mu se procjenjuje vrijednost. To je tako. Da komedija bude komicnija, na svim ostalim forumima ja citam komentare drugih navijaca koji kazu kako je dovodjenje Mosesa za ovu cifru smijesan transfer. A onda se ovdje pojave ogorceni i tamni likovi i pametuju. Jadno i neukusno. Ako je Robbie zapeo za njega, to mora znaciti nesto. [/quote] Dao sam primjere igraÄa ovako iz glave nisam iÅ¡ao tražiti toÄno koga bi mogli dovest i dali su upravo ti igraÄi najbolje Å¡to se u ovom trenu može dovest. Dos Santos bio u Barceloni (koja ima njabolju Å¡kolu za talente i tamo je bio jedan od boljih igraÄa) bio na pragu prve momÄadi nije imao strpljenja za priÄekat svoju Å¡ansu. Ja ne bi rekao da je to niÅ¡ta u karijeri. To Å¡to ga u Tottenhamu ne znaju iskoristit njegov potencijal to je drugi par rukava.Da ti bude stvar jasnija uzmimo primjer Fernanda niti Chelsea trenutno ne koristi njegov potencijal zar je Nando po tome loÅ¡ igraÄ.Po tvojem razmiÅ¡ljanju jeste. Johnson je igraÄ koji u City-u ne igra znaÄi samim time vrijednost mu opada.Osim toga City je Za Adebayora tražio samo 6 mil.Jer su ga se htjeli rijeÅ¡it no Yidsi su nudili 5 i tu je priÄa zavrÅ¡ila.Liverpool je posljednjih 5 sezona preplatio sve igraÄe koje je dove barem za 40 posto od njihove realne vrijednosti tako da bi vrlo vjerovatno i ovdje to bio sluÄaj sa cifrom koju si ti iznio.A sad ovo s desnom nogom nije baÅ¡ toÄno no eto ti Robben koristi samojednu nogu pa je viÅ¡e nego solidan igraÄ. Albrighton tipiÄni desni veznjak. http://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Albrighton Fail again Cijena koju bi Villa tražila možemo samo predpostavit no kao ni ja niti ti nemaÅ¡ neku cifru za koju bi rekli e to će bit baÅ¡ toliko. Larsonna nećeÅ¡ komentirat iz kojeg razloga toÄno.Istina je da je stariji u odnosu na Mosesa no istina je da je i bolji od Mosesa. Usput uzeo sam samo igraÄe i Prema i to nasumiÄno.Da ne kažem da bi se u drugim državama dalo iskopat jo puno igraÄa. Neki pokuÅ¡avaju razgovarat argumentirano i stavljaju dokaze za svoje tvrdnje dok se drugi oslanjaju na tuÄ‘a miÅ¡ljenja s drugih foruma.A to dal sam ja klinac ili ne to nije tema ove rasprave ali dam se kladit da duže od tebe pratim i Chelsea a i nogomet općenito.No kao Å¡to rekoh to nije tema rasprave. MomÄe prije nego Å¡to kreneÅ¡ u raspravu potkrijepi dokazima ono Å¡to tvrdiÅ¡ ne oslanjaj se na rekla kazala s drugih foruma. Jer ukoliko želiÅ¡ mogu ti nać isto toliko i nezadovoljnih ukoliko doÄ‘e do ovog transfera.OćeÅ¡ od cijene za transfer do kvalitete Mosessa osobno. Jose Mourinho je osvojio 2 naslova s momÄadi Chelsea i zapeo je za Kaloua.Jel po tebi to bio dobar transfer? Ovo ti je primjer da i trener može kiksat.(imam ih joÅ¡ ukoliko bude trebalo) [quote name='Wisey' timestamp='1343479490' post='67622'] Ali dvanaesti, ja sam potuÄen argumentima. [/quote] Da htio ti priznat ili ne potuÄen si argumentima(jer dobio si i opis za svakog igraÄa ,a i vadio sam ti statistike za igraÄe koje su gle Äuda impresivnije nego Å¡to ima Moses) Dok ti ideÅ¡ klasiÄnim prehebavanjem i bez argumenata. Eto pitam te ponovno koje su to prednosti (osim pred nekima da je HG igraÄ) i zaÅ¡to misliÅ¡ da je cijena od 9 mil sića za takvog igraÄa. Wisey i TM molio bih vas za opipljive argumente i dokaze tvrdnjama,a ne Å¡eme rekola kazala na onom forumu itd.[quote name='VahaCFC' timestamp='1343474009' post='67610'] Po cemu si to zakljucio ? Po broju asistencija,golova cega vec ? [/quote] Statistika je jedan od segmenata koji se gleda u nogometu.No ja pogledam gotovo sve utakmice Chelsea u sezoni + Å¡to pogledam i ostale doduÅ¡e ne sve uživo.No moj vikend ti izgleda barem 5 utakmica premiershipa u cijelosti vikendom a ostalo se pogleda u sažetcima. Tako da sam Mosesa pratio dosta dobro. Prijavi
29. juli 2012.14 god. comment_67820 Ne znam Å¡ta bih rekao za njega. Nije kvaliteta tipa Hulk ali je dosta dobar. Gledao sam par utakmica wigana proÅ¡le sezone i on je bio odliÄan. Ako će to biti do 10 milijona eura transfer onda može, jer stvarno smo tanki na poziciji desnog krila. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.