Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

Koliko sam ja upućen u situaciju, Oscar nije desno krilo. Može odigrati tu, al to mu nije primarna pozicija.

Ako nije desno krilo, onda koji će nam kurac?

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

Da li neko sa ovog foruma zna da li na ovom svetu postoji video koji je vezan za ovog igrača???? Bilo šta,čitao sam neke tekstove za njega,ubili su mu roditelje kad je bio klinac...ali to je njegova životna priča,interesuje me njegova igra

Uređeno , autor izmjene: chibabachi

Hahaha chiba frende prelistaj temu prije nego postaš, isti tekst ja objavio na prethodnoj stranici :P

Što se videa tiče, kako ne postoji, bubni u Youtube pretragu Victor Moses i gledaj; ne bi baš bilo pametno da ovdje bubnem 5 video priloga o njemu ;)
Manchester doveo Kagawu za 12M funti, a ovi za ovog vanzemaljca traže 10M, za kojeg nitko do prije mjesec dana znao, ako ga dovedemo još jedan dokaz da mi skoro svakog igrača preplatimo.
[quote name='Brane' timestamp='1342720423' post='65468']
Hahaha chiba frende prelistaj temu prije nego postaš, isti tekst ja objavio na prethodnoj stranici :P

Što se videa tiče, kako ne postoji, bubni u Youtube pretragu Victor Moses i gledaj; ne bi baš bilo pametno da ovdje bubnem 5 video priloga o njemu ;)
[/quote]

Nema na yubiu klipova njegove igre. ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1342809269' post='65694']
Ja ne znam, jel on treba da bude treći napadač iza Torresa i Lukakua, ili???
[/quote]

Momak igra desno krilo sto znaci da ce vjerovatno igrati 1. postavu ;)
Pa ovaj momak nije los,dobar je, brz je, ima dribling dobar, zna asistirati pogoditi nije sebican..
Ako je rijec od 10tak miliona mislim da ne mozemo pogrijesiti. Uvijek ga mozemo prodati za te pare...
[quote name='ADiS' timestamp='1342823499' post='65728']
Pa ovaj momak nije los,dobar je, brz je, ima dribling dobar, zna asistirati pogoditi nije sebican..
Ako je rijec od 10tak miliona mislim da ne mozemo pogrijesiti. Uvijek ga mozemo prodati za te pare...
[/quote]

No offence ali kad smo mi nekog prodali za pare, za koje smo ga preplatili.

Nimalo nisam za ovog vansvemirca.
Kako sada stvari stoje velike su sanse da nam se pridruzi.Mi nudimo 5 milona ,a oni traze 10.Posto mu je zadnja godina ugovora spustice Vigan cenu na 6-7 miliona.
[quote name='Ercov' timestamp='1342828080' post='65753']
Kako sada stvari stoje velike su sanse da nam se pridruzi.Mi nudimo 5 milona ,a oni traze 10.Posto mu je zadnja godina ugovora spustice Vigan cenu na 6-7 miliona.
[/quote]

Nisam baš siguran da će ga pustiti ispod 10 milijuna.

[quote name='Caeruleus' timestamp='1342809269' post='65694']
Ja ne znam, jel on treba da bude treći napadač iza Torresa i Lukakua, ili???
[/quote]

U biti se dovodi da pokrije poziciju desnog krila, a ne onu napadačku.
[quote name='true_blue' timestamp='1342823966' post='65734']
No offence ali kad smo mi nekog prodali za pare, za koje smo ga preplatili.

Nimalo nisam za ovog vansvemirca.
[/quote]

Ako smo odustali od Hulka alternativu moramo naci, a valjda RDM zna najbolje. On vidi ono, sto mi ne vidimo. Nije skup, nije mnogo novca ima iskustva a nije loš... Mislim da bi se on uklopio i da bi nas cak iznenadio...
[quote name='ADiS' timestamp='1342912588' post='65966']
Ako smo odustali od Hulka alternativu moramo naci, a valjda RDM zna najbolje. On vidi ono, sto mi ne vidimo. Nije skup, nije mnogo novca ima iskustva a nije loš... Mislim da bi se on uklopio i da bi nas cak iznenadio...
[/quote]

Vidjet ćemo, ako dođe iznenadit će nas, sad pozitivno ili negativno, vidjet ćemo.
On nije klasicno desno krilo... Proslu sezonu je odigrao fantasticno, gledao sam sigurno 10 utakmica Vigana, i to onih na kraju sezone, kad je ceo tim igrao odlicno i kad su izborili opstanak... Martinez mu je dao potpunu slobodu u igri, pa je tako Moses bio desno krilo, levo krilo, napadac i drugi napadac... Dosta je brz, nije visok, ali je prilicno snazan...
[quote name='Blues_95' timestamp='1342951632' post='66007']
Samo mi ne ide u glavu kako smo sa Hulka spali na Mosesa ? :-/ :-?
[/quote]

A pitanje je veliko dal se spalo s Hulka?? Ja mislim da nije. ;)
[quote name='how yes no' timestamp='1342954294' post='66022']
A pitanje je veliko dal se spalo s Hulka?? Ja mislim da nije. ;)
[/quote]
A mislis da ce doci i Hulk i Moses ?
[quote name='Blues_95' timestamp='1342961410' post='66057']
A mislis da ce doci i Hulk i Moses ?
[/quote]ovaj prvi bi bio dovoljan
[url="http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/9427682/Chelsea-reopen-talks-with-Wigan-to-buy-Victor-Moses.html"]http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/9427682/Chelsea-reopen-talks-with-Wigan-to-buy-Victor-Moses.html[/url]
[url="http://www.metro.co.uk/sport/football/906233-chelsea-ready-to-submit-final-victor-moses-offer-to-wigan"]http://www.metro.co.uk/sport/football/906233-chelsea-ready-to-submit-final-victor-moses-offer-to-wigan[/url]
Suska se ,suska

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.