24. juni 2012.14 god. comment_60943 Ne treba nista govoriti,neka dodje pa cemo vidjeti.Bolje i njega dovesti za manje para pa i ako se ne uklopi,nije veliki trosak. A moje misljenje sto se tice DS mene nije nesto posebno odusevio,u nekim utakmicama bi bilo bolje da nije ni igrao. U vecini slucajeva napravi viska potez i ne predaje loptu na vrijeme.Moje misljenje,a proslu sezonu sam pratio sve i jednu utakmicu CFC. Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60946 [quote name='Whisper#2' timestamp='1340561163' post='60940'] Doci ce Neymar u Chelsea za 50 miliona funti zadnjeg minuta prelaznog roka. Toliko [/quote]Ako se ostvari imaš od mene gajbu Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60971 Možemo mi priÄati da će Sturridge bit prva opcija na desnom krilu sljedeće sezone, ukoliko ne doÄ‘e Hulk, ali vidjeli smo da RDM ne razmiÅ¡lja tako. U velikoj veÄini utakmica Ramires nam je bio desno krilo, a Sturridge na klupi. S dovoÄ‘enjem Mosesa, nisam siguran da će se to promijeniti.. Mislim da će RDM i dalje gurati Ramiresa na krilo ( osim u sluÄaju da Sturridge proigra ko lud kao sto je igrao na pocetku prosle sezone, onda bi on bio prvi pick a vjerojatno bi onda Ramiz isao u sredinu, ali to je sve pod velikim znakom upitnika ) iako mu to nije prirodna pozicija, ali na njoj se zaista preporodio i njegove igre na toj poziciji su mnogo kvalitetnije nego Dannyeve i Mosesove. Dakle, Moses se dovodi kao igraÄ za rotaciju, neće on biti taj koji će biti glavna opcija za krilo. Kao takav je dobar. Naravno, ovo govorim u sluÄaju da ne doÄ‘e Hulk il neka druga klasa za to mjesto. Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60997 Moses nedovoljno dokazan,postoji to kvalitet i talenat ali je jos zelen i trebalo bi mu par sezona da izraste u jednog igraca koji moze tokom cijele sezone pruzati dobre partije.Cesto gledam neutralne utakmice Premiershipa pa tako i Wiganove utakmice.Dobar je fudbaler sa jakom tehnikom ali u puno navrata ne razmislja i ide na silu nesto kao Sturridge prije posudbe.Ukoliko Danny ne ostane mogao bi biti dobra opcija stigao bi za nekih 7 mill funti (ova cijena u naslovu nije tacna).Iako bi najvise volio da i Lukaku pocne da igra ne znam zasto su dali 18mill da sjedi na klupi. Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61019 Dok ga budete gurali u napad (Moses), naravno da ce biti takvi postovi. Kad ga budete stavili na krilo kao rotaciju sa dannyem, pisat ce te drugacije, ali posto vam dosad nisam mogao utuviti to u glavu, necu vise ni pokusavati. Cast izuzecima naravno. Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61021 [quote name='diablo_bih' timestamp='1340586741' post='61019'] Dok ga budete gurali u napad (Moses), naravno da ce biti takvi postovi. Kad ga budete stavili na krilo kao rotaciju sa dannyem, pisat ce te drugacije, ali posto vam dosad nisam mogao utuviti to u glavu, necu vise ni pokusavati. Cast izuzecima naravno. [/quote] koliko se ja mogu sjetit on je zadava dosta problema nasoj obrani i on je zabia onu golcinu na sbu za 1-1 Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61025 Ja sad ne znam, ali realno Sturridge je bolji igraÄ... Mosesa sam gledo par puta, znam da je jedno vreme imao najveći broj uspeÅ¡nih driblinga. Koliko sam vidio zna biti Å¡krt.. Svedno mi je. Sturridge je bolji. Kakuta je veći talenat, a i on mi se Äini kao bolji... LalkoviÄ? Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61052 Ma ovaj Moses nije kvalitet za CFC. U 100 nastupa jedva je dao 15ak golova.Sorry Moses, but you are not Moses! Prijavi
25. juni 2012.14 god. Autor comment_61089 Treba imati na umu da priÄamo o 21-godiÅ¡njaku. Momak će sigurno napredovati na najvećoj razini ako bude igrao kod nas. A to je najveće pitanje, da li će igrati i koliko. Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61092 [quote name='diablo_bih' timestamp='1340586741' post='61019'] Dok ga budete gurali u napad (Moses), naravno da ce biti takvi postovi. Kad ga budete stavili na krilo kao rotaciju sa dannyem, pisat ce te drugacije, ali posto vam dosad nisam mogao utuviti to u glavu, necu vise ni pokusavati. Cast izuzecima naravno. [/quote] Upravo to. Moses nije napadaÄ. Ljudi, nemojte oÄekivat od njega da zabija 10-15 golova po sezone jer je on krilo u velikoj većini utakmica. Poziciju centarfora može pokriti po potrebi, ali mu to nije prirodna pozicija i on nikako ne može biti zamjena za Drogbu. Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61093 ma nerealno je pricat o igracu koji jos nije zaigrao kad vidimo kako ce igrat u svakom slucaju podrzavam njegov dolazak pokazao se u Wiganu odlicno zakovao nam lijep gol ove sezone,nije pretjerano skup a moze napredovati,vidim neki ga uporedjuju sa Staridzom ja se samo pitam sta je daj Staridz radio drugi dio sezone izgubio se totalno cak je i selektor Engleske ga nije pozvao bas zbog njegove skrtosti zbog toga mu i Dimateo neda da igra i pametno radi nek se nauci pameti Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61136 [i]"I don't know for now [whether I will move], but there's a link for me to Liverpool, Chelsea and some other clubs in England," [/i]Moses told MTN Football. [i]"If the offer is cool, why not, I will move."[/i] [i]"I'm looking at playing in Italy, but that would be much later in my career,"[/i] Moses explained. Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61159 [quote name='Wisey' timestamp='1340632682' post='61089'] Treba imati na umu da priÄamo o 21-godiÅ¡njaku. Momak će sigurno napredovati na najvećoj razini ako bude igrao kod nas. A to je najveće pitanje, da li će igrati i koliko. [/quote] Isto tako treba imati na umu i da nas Danny ima samo 22 godine . Prijavi
25. juni 2012.14 god. comment_61178 [quote name='Blues_95' timestamp='1340658460' post='61159'] Isto tako treba imati na umu i da nas Danny ima samo 22 godine . [/quote]Mozda RDM ne racuna na njega zbog njegove sebicnosti pa ganja Mosesa. A sta fali oboje da imamo.. Svejedno igrat cemo preko krila a ko garantuje za marina, sturridge da ce biti kako treba. Prijavi
26. juni 2012.14 god. comment_61242 [size=4]metro reports that blues are [color=#000000][font=tahoma, arial, sans-serif]not interested in wasting too much time haggling with Wigan over the sale of Victor Moses, and have quickly turned their attention to German international Andre Schurrle.[/font][/color][/size] Prijavi
26. juni 2012.14 god. comment_61248 Svabo je mnogo bolja opcija ali nema smisla ga dovoditi jer ordinira po lijevoj strani a tu su Hazard, Marin, De Bruyne, Mata,... Prijavi
26. juni 2012.14 god. comment_61252 [quote name='Elao' timestamp='1340718454' post='61248'] Svabo je mnogo bolja opcija ali nema smisla ga dovoditi jer ordinira po lijevoj strani a tu su Hazard, Marin, De Bruyne, Mata,... [/quote] U potpunosti se slažem s tobom. Schurrle nije potreban. Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62413 Vigan odredio cenu od 12 m funti za ovog igraÄa,neće ga pustiti za manje od toga iako mu je poslednja godina ugovora. Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62439 [quote name='chibabachi' timestamp='1341225946' post='62413'] Vigan odredio cenu od[b] 12 m[/b] funti za ovog igraÄa,neće ga pustiti za manje od toga iako mu je poslednja godina ugovora. [/quote] ako bilo kojim sluÄajem doÄ‘e u Chelsea tuÄi ću glavom o zid, a kamoli da platimo 12milijuna!!!! omfg -.- Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62442 [quote name='razbijach' timestamp='1341230743' post='62439'] ako bilo kojim sluÄajem doÄ‘e u Chelsea tuÄi ću glavom o zid, a kamoli da platimo 12milijuna!!!! omfg -.- [/quote] ahahahahahahhahahah Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62447 Gledam kako svi otpisujete Sturridgea na desnom krilu.Mozda RDM hoce da ga koristi u samom spicu,kao zamenu za Torresa. Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62459 volio bih da ga uzmemo, sami znate da se skoro pa nikada nismo zajebali u kupnji crnaca Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.