Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne treba nista govoriti,neka dodje pa cemo vidjeti.Bolje i njega dovesti za manje para pa i ako se ne uklopi,nije veliki trosak.
A moje misljenje sto se tice DS mene nije nesto posebno odusevio,u nekim utakmicama bi bilo bolje da nije ni igrao.
U vecini slucajeva napravi viska potez i ne predaje loptu na vrijeme.Moje misljenje,a proslu sezonu sam pratio sve i jednu utakmicu CFC.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

Možemo mi pričati da će Sturridge bit prva opcija na desnom krilu sljedeće sezone, ukoliko ne dođe Hulk, ali vidjeli smo da RDM ne razmišlja tako.

U velikoj večini utakmica Ramires nam je bio desno krilo, a Sturridge na klupi. S dovođenjem Mosesa, nisam siguran da će se to promijeniti..

Mislim da će RDM i dalje gurati Ramiresa na krilo ( osim u slučaju da Sturridge proigra ko lud kao sto je igrao na pocetku prosle sezone, onda bi on bio prvi pick a vjerojatno bi onda Ramiz isao u sredinu, ali to je sve pod velikim znakom upitnika ) iako mu to nije prirodna pozicija, ali na njoj se zaista preporodio i njegove igre na toj poziciji su mnogo kvalitetnije nego Dannyeve i Mosesove. Dakle, Moses se dovodi kao igrač za rotaciju, neće on biti taj koji će biti glavna opcija za krilo. Kao takav je dobar.

Naravno, ovo govorim u slučaju da ne dođe Hulk il neka druga klasa za to mjesto.
Moses nedovoljno dokazan,postoji to kvalitet i talenat ali je jos zelen i trebalo bi mu par sezona da izraste u jednog igraca koji moze tokom cijele sezone pruzati dobre partije.Cesto gledam neutralne utakmice Premiershipa pa tako i Wiganove utakmice.Dobar je fudbaler sa jakom tehnikom ali u puno navrata ne razmislja i ide na silu nesto kao Sturridge prije posudbe.Ukoliko Danny ne ostane mogao bi biti dobra opcija stigao bi za nekih 7 mill funti (ova cijena u naslovu nije tacna).Iako bi najvise volio da i Lukaku pocne da igra ne znam zasto su dali 18mill da sjedi na klupi.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1340586741' post='61019']
Dok ga budete gurali u napad (Moses), naravno da ce biti takvi postovi. Kad ga budete stavili na krilo kao rotaciju sa dannyem, pisat ce te drugacije, ali posto vam dosad nisam mogao utuviti to u glavu, necu vise ni pokusavati. Cast izuzecima naravno.
[/quote]
koliko se ja mogu sjetit on je zadava dosta problema nasoj obrani i on je zabia onu golcinu na sbu za 1-1
Ja sad ne znam, ali realno Sturridge je bolji igrač...

Mosesa sam gledo par puta, znam da je jedno vreme imao najveći broj uspešnih driblinga. Koliko sam vidio zna biti škrt..

Svedno mi je. Sturridge je bolji. Kakuta je veći talenat, a i on mi se čini kao bolji...

Lalkovič?
  • Autor
Treba imati na umu da pričamo o 21-godišnjaku. Momak će sigurno napredovati na najvećoj razini ako bude igrao kod nas. A to je najveće pitanje, da li će igrati i koliko.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1340586741' post='61019']
Dok ga budete gurali u napad (Moses), naravno da ce biti takvi postovi. Kad ga budete stavili na krilo kao rotaciju sa dannyem, pisat ce te drugacije, ali posto vam dosad nisam mogao utuviti to u glavu, necu vise ni pokusavati. Cast izuzecima naravno.
[/quote]

Upravo to. Moses nije napadač.
Ljudi, nemojte očekivat od njega da zabija 10-15 golova po sezone jer je on krilo u velikoj većini utakmica. Poziciju centarfora može pokriti po potrebi, ali mu to nije prirodna pozicija i on nikako ne može biti zamjena za Drogbu.
ma nerealno je pricat o igracu koji jos nije zaigrao kad vidimo kako ce igrat u svakom slucaju podrzavam njegov dolazak pokazao se u Wiganu odlicno zakovao nam lijep gol ove sezone,nije pretjerano skup a moze napredovati,vidim neki ga uporedjuju sa Staridzom ja se samo pitam sta je daj Staridz radio drugi dio sezone izgubio se totalno cak je i selektor Engleske ga nije pozvao bas zbog njegove skrtosti zbog toga mu i Dimateo neda da igra i pametno radi nek se nauci pameti
[i]"I don't know for now [whether I will move], but there's a link for me to Liverpool, Chelsea and some other clubs in England," [/i]Moses told MTN Football.

[i]"If the offer is cool, why not, I will move."[/i]

[i]"I'm looking at playing in Italy, but that would be much later in my career,"[/i] Moses explained.
[quote name='Wisey' timestamp='1340632682' post='61089']
Treba imati na umu da pričamo o 21-godišnjaku. Momak će sigurno napredovati na najvećoj razini ako bude igrao kod nas. A to je najveće pitanje, da li će igrati i koliko.
[/quote]
Isto tako treba imati na umu i da nas Danny ima samo 22 godine . ;)
[quote name='Blues_95' timestamp='1340658460' post='61159']
Isto tako treba imati na umu i da nas Danny ima samo 22 godine . ;)
[/quote]Mozda RDM ne racuna na njega zbog njegove sebicnosti pa ganja Mosesa.
A sta fali oboje da imamo.. Svejedno igrat cemo preko krila a ko garantuje za marina, sturridge da ce biti kako treba.
[size=4]metro reports that blues are [color=#000000][font=tahoma, arial, sans-serif]not interested in wasting too much time haggling with Wigan over the sale of Victor Moses, and have quickly turned their attention to German international Andre Schurrle.[/font][/color][/size]
[quote name='Elao' timestamp='1340718454' post='61248']
Svabo je mnogo bolja opcija ali nema smisla ga dovoditi jer ordinira po lijevoj strani a tu su Hazard, Marin, De Bruyne, Mata,...
[/quote]
U potpunosti se slažem s tobom. Schurrle nije potreban.
[quote name='chibabachi' timestamp='1341225946' post='62413']
Vigan odredio cenu od[b] 12 m[/b] funti za ovog igrača,neće ga pustiti za manje od toga iako mu je poslednja godina ugovora.
[/quote]
ako bilo kojim slučajem dođe u Chelsea tuči ću glavom o zid, a kamoli da platimo 12milijuna!!!! omfg -.-
Gledam kako svi otpisujete Sturridgea na desnom krilu.Mozda RDM hoce da ga koristi u samom spicu,kao zamenu za Torresa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.