Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

Baš kao i kod korisnika How Yes No i kod mene su podijeljeni filinzi. Jednostavno očekivao saM Hulka. Ali nemojte misliti da je priča oko Hulka 100% završena. Ima još do kraja transfer roka.
Neki detalji iz mladosti Viktora Mozesa

Mozes je rodjen u gradu Kaduna na severu Nigerije i živeo je tamo sa svojim roditeljima dok se nije preselio u Englesku kada ja imao 11 godina.

"Ne još uvek nisam spreman da posetim Kadunu ponovo i vi znate zašto" Izjavio je Mozes.

Pokušao je da se smeje dok je pričao o tome kako ne namerava da poseti svoj rodni grad uskoro ali priča koja se krije iza toga nije jedna od onih koja bi izmamila osmeh na licu.

Iza toga se u stvari krije veoma tužna priča o Mozesu u Kaduni i tome kako je on napustio Nigeriju u žurbi.

Ostin i Dzozefin Mozes,Mozesovi roditelji bili su Hrišćanski misionari u Kaduni kada je izbila pobuna 2002 godine.

Hiljade Hrišćana je tada ubijeno kada su se usprotivili nametanju Šerijatskog prava.

Viktorov otac koji je imao svoju crkvu bio je meta Muslimanskih ekstremista koji su otišli u njihovu kuću u ubili ih.

Viktor (11) je igrao fudbal na ulici kada je njegov ujak dotrčao do njega kako bi mu rekao da su njegove roditelje ubili pobunjenici.

Mislili su i da je Viktor njihova meta te su ga sakrili u prijateljovoj kući i nedelju dana kasnije on je odveden u Englesku.
eto konacno dovrsismo i ovaj transfer momak je protiv nas pokazao da se na njeg moze ozbiljno racunati,dobrodosao Viktore
Pomno sam pratio ovog momka kada smo igrali protiv Wigana i mogu reci da mi se jako svidio, drago mi je sto ce nositi plavi dres i pokrivati desnu stranu. Jednostavno momak je jak u duelima, ima dobar dribling, brzinu, šut mu je jak, samo sto ima jednu manu koja se da popraviti a to je ubac. Mislim da ce se pokazati kao pravo pojacanje. Isto kao sto je to Marin. Sretno !
Eto ga, nije me varao osjećaj od neki dan kad sam govorio da više vjerujem u njegov nego u Hulkov dolazak. Ovime smo riješili pitanje desnog krila. Znam, nije još zgotovljen transfer, ali kad je Wigan pristao na prodaju, Chelsea će s Mosesom lako dogovoriti uslove ugovora.

Ja sam izuzetno zadovoljan njegovim dovođenjem iz tri razloga:
1. on je jako dobar igrač, brz, jak, prodoran, ima šut, ima dribling, ima tehniku i puno je bolje rješenje na krilnoj poziciji od Ramiresa (ma kako god on bio dobar prošle sezone na tom mjestu, ali sve smo rekli o tome pa neću više ponavljat). Vjerujem da s njim u sastavu desna strana naše momčadi neće više biti onako otcjepljena od ostatka iste, kao što je bio slučaj u utakmici s Readingom do Sturridgeova ulaska
2. Ramires će, nadam se, početi igrati na svojoj prirodnoj poziciji, znači u sredini terena. Ne znam koliko će prilika dobivati tu pored svih tih igrača, ali smatram da ovom novom Chelseaju koji aBd neće igrati prvenstveno na kontre i polukontre Ramiz može puno više pomoći na centralnoj poziciji
3. Daniela ćemo više gledati na centarforskoj poziciji na kojoj se tako žarko želi vidjeti i o kojoj odavno priča iako će i dalje moći ulijetati umjesto Mosesa.

S Victorom smo apsolutno na dobitku, aBd zdravlja i sreće i neće nas iznevjeriti.
[quote name='Brane' timestamp='1345761239' post='73367']
Eto ga, nije me varao osjećaj od neki dan kad sam govorio da više vjerujem u njegov nego u Hulkov dolazak. Ovime smo riješili pitanje desnog krila. Znam, nije još zgotovljen transfer, ali kad je Wigan pristao na prodaju, Chelsea će s Mosesom lako dogovoriti uslove ugovora.

Ja sam izuzetno zadovoljan njegovim dovođenjem iz tri razloga:
1. on je jako dobar igrač, brz, jak, prodoran, ima šut, ima dribling, ima tehniku i puno je bolje rješenje na krilnoj poziciji od Ramiresa (ma kako god on bio dobar prošle sezone na tom mjestu, ali sve smo rekli o tome pa neću više ponavljat). Vjerujem da s njim u sastavu desna strana naše momčadi neće više biti onako otcjepljena od ostatka iste, kao što je bio slučaj u utakmici s Readingom do Sturridgeova ulaska
2. Ramires će, nadam se, početi igrati na svojoj prirodnoj poziciji, znači u sredini terena. Ne znam koliko će prilika dobivati tu pored svih tih igrača, ali smatram da ovom novom Chelseaju koji aBd neće igrati prvenstveno na kontre i polukontre Ramiz može puno više pomoći na centralnoj poziciji
3. Daniela ćemo više gledati na centarforskoj poziciji na kojoj se tako žarko želi vidjeti i o kojoj odavno priča iako će i dalje moći ulijetati umjesto Mosesa.

S Victorom smo apsolutno na dobitku, aBd zdravlja i sreće i neće nas iznevjeriti.
[/quote]

Di su tu 3 razloga, to je 1815 razloga stavljeni pod brojeve 1,2,3. brz, jak, prodoran, ima šut, ima dribling, ima tehniku tu je 6 razloga pod brojem 1.
Naravno malo se salim jer mi je dosadno ;)
Slazem se da smo s njim na dobitku, jer je jednostavno odlican!

Vicky dobrodošao na Stamford Bridge!
[quote name='medogrmalj' timestamp='1345796341' post='73413']
Sta mislite da li njegovo dovođenje znači odustajanje od Cavanija ili Hulka?
[/quote]
naravno da znači,jebo ga Moses i majka ! Ljudi,ovim igračem nam samo mažu oči da mogu lakše reći nema ništa od Hulka ili Kavanija. Ovaj Moses nije ništa bolji od Kaloua. Dovoljan dokaz za to je da je taj Moses u 38 utakmica dao 6 golova. JADNO,SKROZ !
[quote name='comeonchelsea' timestamp='1345813310' post='73501']
naravno da znači,jebo ga Moses i majka ! Ljudi,ovim igračem nam samo mažu oči da mogu lakše reći nema ništa od Hulka ili Kavanija. Ovaj Moses nije ništa bolji od Kaloua. Dovoljan dokaz za to je da je taj Moses u 38 utakmica dao 6 golova. JADNO,SKROZ !
[/quote]

ti nisi normalan! momak je igrao pretezno desno krilo za Wigan! Sta ocekujes? Da zabije 25 golova? Lik je na desnom krilu razoran i njegovim dovođenjem automatski RDM moze staviti Sturridgea na spica ili poluspica, cime bi se i njegova velika usta zacepila. Opet ponavljam, nije vam ovo master liga pa da mozete dovodit igrace kako vam se cefne... mogli bi u januaru dovesti Messija i Ronalda u paketu, a? :-@
[quote name='comeonchelsea' timestamp='1345813310' post='73501']
[/quote]
Nisi baš ubo sa prvim postom. b-(

Moses je prije svega veoma perspektivan igrač. Pokriva dvije pozicije brz je i prodoran,

Šta misliš da će Chelsea svakog igrača plaćati po 35-40 mil, i ja bi volio da dodje Hulk ali ako već ne može nije ni Moses loše rješenje, prije svega dobili smo mladjeg igrača i uštedili neki 30 mil
.
Ne mora značiti da Hulk neće doći ali sve su prilike da će biti tako, nije ni čudo kad se ne mogu dogovoriti 3 mjeseca. Očigledno je Porto počeo sa ucjenama i sa nekim pretjeranim zahtjevima i moram reći da mi nije toliko mrsko da je naša uprava bila doslijedna i da nije prihvatila tu Portovu ucjenu. Navikli su da im Chelsea da onoliko koliko hoće para za nekog igrača, prošlo je vrijeme toga Roman više nije krava muzara a uostalom podsjećam na Finansisku krizu i Platinijev usrani FFP.

Misliš da je Mosesu bilo lako da zabija u mrtvom Wiganu, pa da im nije bilo njega davno bi oni bili u Championsipu.
meni je zao samo ovih igraca na posudbama i kad se oni vrate nastat ce velika guzva a RDM jos nikoga ne namjerava prodati,nikako se osloniti na nase mlade igrace nego stalno kupuju se novi -.-
[quote name='chelseafan97' timestamp='1345813948' post='73505']
Nisi baš ubo sa prvim postom. b-(

Moses je prije svega veoma perspektivan brz, i prodoran igrač. Takodje pokriva dvije pozicije i odličan je u duelu što je odlično.
Šta misliš da će Chelsea svakog igrača plaćati po 35-40 mil, i ja bi volio da dodje Hulk ali ako već ne može nije ni Moses loše rješenje, prije svega dobili smo mladjeg igrača i uštedili neki 30 mil
.
Ne mora značiti da Hulk neće doći ali sve su prilike da će biti tako, nije ni čudo kad se ne mogu dogovoriti 3 mjeseca. Očigledno je Porto počeo sa ucjenama i sa nekim pretjeranim zahtjevima i moram reći da mi nije toliko mrsko da je naša uprava bila doslijedna i da nije prihvatila tu Portovu ucjenu. Navikli su da im Chelsea da onoliko koliko hoće para za nekog igrača, prošlo je vrijeme toga Roman više nije krava muzara a uostalom podsjećam na Finansisku krizu i Platinijev usrani FFP.

Misliš da je Mosesu bilo lako da zabija u mrtvom Wiganu, pa da im nije bilo njega davno bi oni bili u Championsipu.
[/quote]
eh brate,ja sam se tek registrovao na ovaj forum,pa mi je prvi post. A za Čelzi navijam od 2007 godine. Al nebitno je to. Ovako,kad smo već kod cijena igrača itd itd Gledajmo objektivno,fudbal je izgubio na vrijednosti i danas se samo gleda na pare. Kad PSG može plaćati puno,kad City može plaćati puno,kad Real može plaćati puno,što ne bi i mi mogli kad smo osvojili LP i ogromno zaradili. Šta treba raditi,gledati samo da imamo profita na transferima,pa da postanemo kao Arsenal? Da kupujemo mlade igrače,a prodajemo ih rade profita? Ako se to vama sviđa,da imam profita od trasnfera 300 miliona,a da nemamo ni jedan trofej,ok. To se meni ne sviđa. Kad svi danas plaćaju puno (i previše),što i mi ne bi mogli,šta se mi imamo praviti pametnjakovići ?

[quote name='medogrmalj' timestamp='1345813764' post='73503']
ti nisi normalan! momak je igrao pretezno desno krilo za Wigan! Sta ocekujes? Da zabije 25 golova? Lik je na desnom krilu razoran i njegovim dovođenjem automatski RDM moze staviti Sturridgea na spica ili poluspica, cime bi se i njegova velika usta zacepila. Opet ponavljam, nije vam ovo master liga pa da mozete dovodit igrace kako vam se cefne... mogli bi u januaru dovesti Messija i Ronalda u paketu, a? :-@
[/quote]
nema potrebe da se vrijeđamo,pa navijamo za isti klub [-X okej,živi bili pa vidjeli,možda me i spomeneš možda u januaru ili na kraju sezone kad ga pošalju negdje na posudbu :)>-

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.