Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

[quote name='Whisper#2' timestamp='1340192756' post='60069']
Ako Hulk dodje i Studge resi da ode trebace nam alternativa na desnom krilu.
U bilo kom drugom slucaju - NE !
[/quote]
Objasnio co'ek ;)
  • Autor
[quote name='Whisper#2' timestamp='1340192756' post='60069']
Ako Hulk dodje i Studge resi da ode trebace nam alternativa na desnom krilu.
U bilo kom drugom slucaju - NE !
[/quote]
A šta si ti zapeo za odlazak Sturridgea ?
Davno sam ti reko da Danny ne ide nikuda (osim na Olimpijadu sa GB timom). :P
[quote name='Kalouda' timestamp='1340210469' post='60164']
Ajde recite ovo, realno, jel nije Sturridge bolji od njega?

Pa ne znam čemu ponuda za ovog igrača...
[/quote]
Zato sto ne bi stu mogao igrati citavu sezonu, mora imati tu neku zamjenu, a moses moze itekako biti dobra zamjena, meni mozda cak i bolji od stu-a.
[color=#000000][font=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]Moses told MTNFootball.com: [i]"Now when I'm done with the national team, my attention would switch to the transfer window. [/i][/size][/font][/color][i][color=#000000][font=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]I have heard a lot of offers are on the table. [u]First of all Wigan have the final say[/u], but for me the highest bidder would take the day, but right now I am still a DW faithful."[/size][/font][/color][/i]
Samo nek se on drži podalje od Bridgea, goli je prosjek.
Zaista mi nije jasno zašto ga uprava želi dovesti, a taman sam se ponasdao da neće biti "bezveznih" kupovina
[quote name='diablo_bih' timestamp='1340299072' post='60374']
Jesi li ga uopste gledao ikada?
[/quote]

Nije skup, nije veliko ime i odmah im ne valja.

I moje je mišljenje da nam ne treba, ali ako dođe, bujrum. Kao squad player, zašto ne???
[quote name='chelseafan97' timestamp='1340298014' post='60365']
Samo nek se on drži podalje od Bridgea, goli je prosjek.
Zaista mi nije jasno zašto ga uprava želi dovesti, a taman sam se ponasdao da neće biti "bezveznih" kupovina
[/quote]Ne brini ba, necemo kupit igraca ispod 35 mil. sta si se prepo..
Mislim da je ovo dobra kupovina.Mlad,talentovan,brz.veliki potencijal.Svideo mi se prilicno kako je igrao u Wiganu.Ali Wigan je Wigan a Chelsea je prvak Evrope !Videcemo kako ce se uklopiti ali mislim da moze da posluzi u rotaciji.
[quote name='postman' timestamp='1340557897' post='60922']
Mislim da je ovo dobra kupovina.Mlad,talentovan,brz.veliki potencijal.Svideo mi se prilicno kako je igrao u Wiganu.Ali Wigan je Wigan a Chelsea je prvak Evrope !Videcemo kako ce se uklopiti ali mislim da moze da posluzi u rotaciji.
[/quote]
Bas to, za rotacije bi bio predobar. Vidjet cemo kasnije kako bude napredovao.
Odlican squad igrac. Doci ce za sitne pare, tako da nije nikakva frka oko njegovog dolaska.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1340211583' post='60172']
Zato sto ne bi stu mogao igrati citavu sezonu, mora imati tu neku zamjenu, a moses moze itekako biti dobra zamjena, meni mozda cak i bolji od stu-a.
[/quote]

[u]Satistika za proslu sezonu[/u]:

[b]Moses:[/b]
PL games = [b]38[/b]
goals = [b]6[/b]
assists = [b]6[/b]

Danny:
PL games = [b]30[/b]
goals = [b]11[/b]
assists = [b]4[/b]

[u]Ukupno u svim takmicenjima:[/u]

..........[b]games, goals, assists[/b]
Moses:=[b]43, 6, 6 [/b]
Danny:=[b]45, 13, 6[/b]
[quote name='diablo_bih' timestamp='1340559503' post='60929']
Moses - Wigan
Sturridge - Chelsea

Je li sada jasnije sto ima bolju statistiku Stu? Ne kazem ja sa sigurnoscu da je bolji moses od njega, ali vidjet cemo ;)
[/quote]

hahahahahahahahaha ma daj ne budi smijesan, da si pogledao statistiku dok je Danny ograo u Boltonu ne bi tako govorio...
Kakav Moses, ja sam se nadao da cemo traziti bolje rjesenje od Dannya a oni odose na gore...
Ovo je nacin da se klub osigura u slucaju odlaska Studge-a. Ne znam da li je tacno ono sto sam procitao u vezi sa tim da bi njegovim odlaskom broj Engleza u Chelsea-ju pao ispod minimuma. Moses ima i drzavljanstvo Engleske, pa je mozda i to jedan od razloga za njegovo dovodjenje.
[quote name='ADiS' timestamp='1340560222' post='60930']
hahahahahahahahaha ma daj ne budi smijesan, da si pogledao statistiku dok je Danny ograo u Boltonu ne bi tako govorio...
Kakav Moses, [b]ja sam se nadao da cemo traziti bolje rjesenje od Dannya a oni odose na gore..[/b].
[/quote]
Ja sam s razocarao . S Hulka na Mosesa :-. Cuj Victor Moses , pa bolje da smo doveli Yarmolenka (igra istu poziciju) , Konopljanku ili Dzagoeva (kojem ugovor istice) a ne Moses-a . [-X
Ja se ipak nadam da on nece doci . [-(
Kaloua zamjenise novim Kalouom cc, Kakuta je tata za njega a nazalost vjerovatno nece dobiti priliku, al et kad su navalili nek ga i dovedua, samo Sturridgea ne prodavati ipak on mora biti prvi izbor na krilu.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1340561163' post='60940']
Doci ce Neymar u Chelsea za 50 miliona funti zadnjeg minuta prelaznog roka.
Toliko :D
[/quote]

Iz tvojih usta u Bozije usi . :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.