Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

U subotu sam gledao pripremnu utakmicu TSG Hoffenheim - Wigan, prije tekme sam imao priliku pricati i slikati se sa Mosesom, pitao sam ga jel podpisao i da mu odma ja dam svoj dres, samo se je smijao i klimao glavom :-j cak je i menadzeru Martinezu objasnio da sam mu ponudio dres ,i on se samo nasmijao i reko mi da razgulim [-X
[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/578721_3110270410689_715601616_n.jpg[/img]

i sa nasim bivsim mladim igracem Franco di Santom sam razmjenio par rijeci mada nam obojici slabo ide engleski, ali razumio je kad sam mu reko da bi njega htio nazad u Chelsea a Torresa u Wigan, slatko se je nasmijao na to :))
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/417477_3110276650845_698599252_n.jpg[/img]
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

-Daily mail
[size=3][size=4][color=#000000][left]Chelsea prepare one final £7.5m bid for Moses[/left][/color][/size][/size]
Cekajte malo,nije mi jasno nista,zar nismo vec poslali prije nekoliko dana "poslednju" ponudu ili je to ta sto se oko nje prica sad.......NADAM SE DA CE DOCI !!! ;)
[quote name='DROGBA750' timestamp='1343755974' post='68264']
Cekajte malo,nije mi jasno nista,zar nismo vec poslali prije nekoliko dana "poslednju" ponudu ili je to ta sto se oko nje prica sad.......NADAM SE DA CE DOCI !!! ;)
[/quote]

Tu posljednju ponudu prema priči novinara šaljemo ima 5 dana. O istoj se ponudi radi i nitko ne zna je li ona zapravo već poslana ili nije.
Samo da ne bude da mu je datum rođenja lažiran baš ko u slučaju Obafemi Martinsa, pa umjesto igrača od 22 godine imamo starca od 30...
[quote name='Blues_95' timestamp='1344329598' post='69188']
Danas ponovo krecu price o Mosesu .
[/quote]
To je neminovno.Mislim da prelazi kod nas do utakmice sa Sity-jem.
Trener Martinez je navodno pričao s Mosesom i objasnio mu kako su igračeve ruke svezane što se tiče transfera u Chelsea te da neće moći napustiti Wigan sve dok netko ( a najvjerojatnije Chelsea ) ne ponudi 10 milijuna funti koliko ga cijeni Dave Whelan.

Pretpostavlja se da se Chelsea [b]spremao[/b] ponuditi 7.5 milijuna funti. Vidjet ćemo šta će se dalje zbivati.
  • Autor
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19181196?utm_source=dlvr.it&utm_mediu

Eto malo detalja s BBC-jevog članka. Dakle, u pitanju je cijena od 8,5 milja funti te ga naši žele dovesti prije CS-a da bi mogao biti uključen i u tu tekmu.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1344523557' post='69635']
ako nece hulk doci moze doc i ovaj tako da on i sturridge se mogu minjat malo jedan krilo, drugi napad i tako.
[/quote]
Ti si očito već otpisa Torresa.
Mogao bi on kod nas, dosta pokazati. Fenomenalan je tehničar, vrlo prodoran. E sad, mnogi mu zamjeraju, što često ne donosi prave odluke na terenu (kad treba šuati, on doda i obrnuto ).
Mada, mlad je i to može brzo savladati uz veće stručnjake, te uz bolje saigrače... ;)

Od mene mu je dobrodošlica, ako dođe...
[quote name='chibabachi' timestamp='1344556682' post='69835']
Igra i levom i desnom nogom,to je dobro,čini mi se desnom malo bolje
[/quote]

ja sam ga gledao uzivo prije 2-3 sedmice na pripremnoj utakmici protiv Hofenhajma i ucinilo mi se da ima "obe leve" , vala nije nista pokazao tokom 60 min. provedenih na terenu
[size=5][font=times new roman', times, serif][color=#333333]Kako navodi Mirror,Wigan je pristao na 9 mil funti za Mosesa .[/color][/font][/size]

[url="http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/victor-moses-set-for-chelsea-switch-1247705"]http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/victor-moses-set-for-chelsea-switch-1247705[/url]
[quote name='EdvinTB' timestamp='1344627305' post='70047']
ja sam ga gledao uzivo prije 2-3 sedmice na pripremnoj utakmici protiv Hofenhajma i ucinilo mi se da ima "obe leve" , vala nije nista pokazao tokom 60 min. provedenih na terenu
[/quote]

Ti se beše slikao sa njim,oduševio sam se kad sam video tu sliku,mora da je imao tremu kad je znao da ga gledaju navijači Čelzija uživo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.