17. septembar 2017.9 god. comment_275063 Moses na nivou ostatka ekipe. Ko je danas nesto uradio jeste Hazard i Bakayoko, ostatak nula, Fabregasa i Williana ne treba komentarisati uopce Prijavi
17. septembar 2017.9 god. comment_275068 Mosses i kada je na svom maksimumu je za WBA. Nista vise, timovi do 10 mesta maksimum. Kud smo ga i vraćali sa pozajmica. Prijavi
18. septembar 2017.9 god. comment_275087 Što bi Cae rekao, puno zuji a malo meda daje. Sve više se ispostavlja tačnom Wiseyeva teorija da je to igrač za osrednje klubove.To je moja i Igijeva teorija, ja sam od pocetka to tvrdio, Stoke mu je klub po mjeri. Prijavi
18. septembar 2017.9 god. comment_275088 Koji kurac ba, odakle to odjednom ? Bas normala igra covjek. Prijavi
19. septembar 2017.9 god. comment_275091 A prve 4 utakmice kao dobro odigrao? Drugi dio prošle sezone isto dobro odigrao jel'?Ova utakmica je bila samo kap koja je prelila čašu.Od utakmice sa Tottenhamom u gostima loše igra.Sivonja u svakom smislu.I Kante je klasični razbijač pa razmišlja glavom,ovaj igra samo na snagu.Kada se dovedu adekvatna pojačanja može se pričati o tituli do tada ništa.Moses,Alonso,Cahill,Willian,Pedro sve su to igrači za rotacije,ako i to. Prijavi
19. septembar 2017.9 god. comment_275094 Meni nikada nije bio nešto. Prošle sezone je prošao ispod radara zbog dobrog kolektiva i utakmica koje su se igrale u rasponu vikend - vikend. Nista on posebno nije. Kada sam ga video zalece se na trojicu i pokušava pored trojice da šuta iz nemoći. Bezi bre. Njega kada vidim slosi mi se. Kao sto je BT rekao. Mosses, Alonso, Pedro, William, Cahill svi su igrači za rotaciju, samo je nama opao davno standard odavno. Vjerovatno zbog uprave. Kada pogledaš kakav smo tim pre imali, sve vrhunski igrači na svakoj poziciji u timu, danas od 11 igrača, 5 polovnjaka igra. Prijavi
2. decembar 2017.8 god. comment_276750 Kakva tekma za ovog momka, 2 asistencije, jer je izborio penal, najbolji danas igrac poslije hazarda ! Vratio se uz bang. Prijavi
2. decembar 2017.8 god. comment_276753 Nadam se da ce nastaviti tamo gdje je stao prosle sezone. :) Kad je vidio kako je Zapacosta poceo da igra, covjek se probudio. Prijavi
2. decembar 2017.8 god. comment_276757 Ne dizite ga u visine odmah, jest odigrao dobro ali i dalje sam misljenja da je inzinjer da napravi neku glupost. Prijavi
3. decembar 2017.8 god. comment_276770 Biste li ga vi stavili na mjesto alonsa a zappu na njegovo poneku utakmicu? Ja bi protiv nekih jacih di trebaju brzanci za kontre Prijavi
24. januar 2018.8 god. comment_278545 ovaj ne znam kako se vratio sa onih pozajmica i koga je potplatio da bi igrao kod nas. Ovaj nije za League One a ne za tim koji navodno juri titulu na početku sezone. Prijavi
25. februar 2018.8 god. comment_280140 Dan kad on probije nekog bit će zlatnim slovima upisan u našu historiju. Prijavi
25. februar 2018.8 god. comment_280154 Dan kad on probije nekog bit će zlatnim slovima upisan u našu historiju. Moze li neki video od tih probijanja, da znam sta za forumase znaci kad bek probija Prijavi
2. april 2018.8 god. comment_281009 Strasan ubacaj, u odbrani zakazao.Iskljucivo greska Llorisa, pogledaj pazljivije vidjet ces da se javio da je lopta njegova zato je Sanchez i okrenuo glavu od lopte. Prijavi
19. april 2018.8 god. comment_281189 Moses odlican ovaj mec, probijao, kombinovao, u odbrani vrhunski. Jedna od boljih partija ove sezone, svaka cast. Zasigurno igrac utakmice. Prijavi
27. august 2018.8 god. comment_283601 Fenomenalne partija pruža pod Sarijem, prosto neviđeno koliko je brz. Prijavi
19. august 2019.7 god. comment_288662 Gol iz penala, asistencija i promasen penal. Meni licno drag igrac jos iz Wigana, steta sto bi kod nas jedino mogao ulaziti protiv Liverpoola i Citya da cuva Robertsona i Zinchenka u drugom poluvremenu kao krilo. Prijavi
20. januar 2020.6 god. comment_292189 Inter zatrazio ga na posudbu sa opcijom kupovine. Ceka se odgovor Chelseaja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.