Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

[quote name='Blues_95' timestamp='1343228266' post='66980']
Zbunjen sam .
Jel utakmica u 2:30 ili u 2:55 :-/
[/quote]

Na portalu ChelseaBalkana piše da je u 2:55h.
Na službenoj stranici Chelsea FC-a piše da je utakmica u 1:55h, što bi značilo da je na portalu informacija točna, odnosno da utakmica počinje u 2:55 h po našem vremenu ;)

[url="https://www.youtube.com/watch?v=_bXB4QFsEog&feature=player_embedded"]https://www.youtube.com/watch?v=_bXB4QFsEog&feature=player_embedded[/url]

John Terry, Gary Cahill, Ross Turnbull i Sam Hutchinson trče po famoznim " Rockyevim stepenicama ", kako su kasnije nazvane nakon snimanja filma Rocky Balboa.
[quote name='Brane' timestamp='1343227666' post='66977']
Naveliko se pisalo prije možda tjedan dana kako Fulham želi dovesti Lukakua na jednogodišnju posudbu, kao i to da je Chelsea spreman istu prihvatiti.

Nisam ni ja za taj potez, al nemoj se čuditi ako se ostvari.
[/quote]

Znam da se pisalo, ali tada se jos nije znalo da li ce Kalu produziti ugovor, a i bili smo povezani sa nekoliko napadaca, sad poslati Lukakua na pozajmicu i ostati samo sa Staridzom i Toresom u napadu, a pritom ne dovesti jos jednog napadaca, je katastrofa... Trebali su prosle sezone da ga posalju na pozajmicu, bolje bi bilo i za njiga i za klub, nego sto je celu sezonu maltene bacio u vodu...
Kažu ovako, pa bumo videli:

[color=#333333][font=Arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]Hilario, Ivanovic, Terry, Cahill, Cole, Benayoun, Essien, Lampard, Marin, Ramires, Lukaku[/background][/size][/font][/color]
Ivanović, Terry, Cahill, Cole - garancija da večeras nećemo gola primiti.

Nema Hazarda u prvih 11, al je zato naravno tu naš dragi Benayoun. Lijepo, baš lijepo..
Navodno neki od igrača nisu uključeni večeras. Čuo sam od Gigi za Kakutu, Josha, Sama te dvojicu golmana Cecha i Blackmana.

Svi mi koji gledamo bolje je da ne gledamo. Užasno prvo poluvrijeme. Treba zamijeniti pola ekipe sad.
[quote name='Brane' timestamp='1343262606' post='67128']
Ivanović, Terry, Cahill, Cole - [b]garancija da večeras nećemo gola primiti[/b].

Nema Hazarda u prvih 11, al je zato naravno tu naš dragi Benayoun. Lijepo, baš lijepo..
[/quote]
Primismo go .
Lose poluvrijeme . Tek zadnjih 10tak minuta smo napadali i imali nesto od igre .
U drugom poluvremenu ocekujem Hazarda .
Na zalost veoma dosadna utakmica, jos malo i cu da zaspim. Previse gresaka sa nase strane, veoma lose igramo u napadu gde nam fali zavrsni udarac, igramo ko babe, onog Benayouna nemogu da geldam, nadam se da ce ga sto pre prodati.
Essien je dobar za sada, i ako produzi ovako, ne zelim da ga prodaju.
Pizdarija od utakmice, jebo te život. Još su sad izjednačili na 2:2, 20 minuta do kraja je. Ako ostane ovako čekaju nas penali.

Izgubili na kraju, i neka smo.
Ojjjjj sunce ti poljubim hegavo ... FAJRUNT, NEMA NAS RODJACI !
Ode popit tablu tableta i lec spavat da se ne probudim dok ne pocne sezona...
Jebo me svak nas ce tuči Milan.
[b]Malouda + Meireles + Benayoun[/b] = Dno dna, gore ne moze...
Pa Lampard ce u 40toj igrati vrhunski fudbal za ove nesposobne debile...

Molim Boga da je RDM shvatio koliko su nesposobni i beskorisni. Nadam se da mi i ove sezone nece trgati zivce svaku utakmicu.. Shvaticu ove predsezonske utakmice kao uspjeh ako bar dvojica od te trojice napuste klub, sve ostalo je suprotno i uzalud...

RDM dovedi dobrog CMa i desnog krilnog napadaca po mogucnosti Hulka... Nece nam valjda Lampard u 35toj i dalje biti glavni vodja na terenu, dok se gore spomenuti blamiraju po terenu...

Sto se tice Ferreire on je ovdje samo zakrpa i vec davno sam ga otpisao...
bezveze utakmica veoma lose su igrali jedino sto me raduje je da Esien igra sve bolje i bolje podsjeca na stare dane,takodjer Lampard veoma dobar,za drugi gol je kriv Ivanovic nije ispratio igraca od samog pocetka kad je lopta isla na igraca,mislim da pojedini igraci su u ovom klubu dugo a nedaju ovom klubu nista u drugom poluvremenu na lijevoj strani dva invalida Fereira i Malouda nezna se koje gori od njih bolje bi odigrala moja nena na toj poziciji dosad na ovim pripremama najvise je pokazao Marin imao je jednu odlicnu asistenciju za Lamparda,po mom misljenju mjesta u klubu nema za Maloudu,Fereiru,Benayouna nebi se bunio kad bi osao i Turnbul,protiv Milana moramo odigrati bolje
Zato sam ja samo jednu utakmicu cekao do kasno u noc i gledao, ostale nisam i necu :) jer to je samo zagrijavanje i nikad necemo izvesti najjaci sastav tako da bezveze sjediti do 4h ujutro, nema smisla :) pregledam snimak tekme i to je to...sad ce 12. aug Comunity a sedmicu poslije i liga, tako da....bice fudbala dosta :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.