23. juli 2012.14 god. comment_66209 Kad se sve zbroji i oduzme loše smo odigrali ali dignute glave idemo dalje! Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66210 Marin predobar, ostali losi drama, pogotovo lukaku i kakuta.... Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66212 dobro je nismo izgubili u prvom smo igrali veoma lose drago mi je da je Piazon dao pogodak u drugom je Esien odigrao odlicno imao dobrih poteza mogli smo na kraju i pobijedit ali Malouda se nije snasao kako treba Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66216 http://chelseabalkan.com/index.php/item/1846-chelsea-1-1-psg-marin-ponovno-odusevio-hazard-i-lukaku-nevidljivi.html Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66217 U prvom poluvremenu smo igrali kriminalno; dosta govori podatak da nam je jedini Å¡ut u okvir gola PSG-a bio onaj Lampardov iz slobodnog udarca sa gotovo 40 metara, ako ne i viÅ¡e. Igre nismo imali, bilo je previÅ¡e netoÄnih dodavanja, neforsiranih pogreÅ¡aka ( koristeći se teniskim rijeÄnikom ), ispadanja iz sistema, izlijetanja i blago reÄeno totalne neorganizacije vlastitih napada. Luiz je bio dobro poÄeo prvo poluvrijeme, ali onda kad je krenuo sa svojim muÅ¡icama koje sam spominjao i nakon tekme sa Seattleom, a to su bezpotrebne zajebancije dok se nalazi na poziciji zadnjeg igraÄa, zalijeta se previÅ¡e naprijed s loptom u nogama takoÄ‘er kad je zadnji igraÄ, a to ni dan danas ne radi onako kako treba, nema konstantnost da tu akciju može ispravno ponoviti x puta na utakmici i zbog toga bih mu preporuÄio da se takvih stvari okani. Meni osobno je on puno bolji kad igra jednostavno, uzme loptu, preda je ili na lijevi, odnosno desni bek, ili defenzivnim veznima ( Mikelu, Lampsu il tko se već bude nalazio na toj poziciji ) pa eventualno ako nema boljeg rjeÅ¡enja nek je napuca naprijed, samo da ne pravi pizdarije na 20 metara od vlastitog gola. Takvih greÅ¡aka od njega smo se nagledali kad je tek doÅ¡ao u Chelsea, ali igranjem u Premiershipu se toga gotovo okanio i evo sad opet poÄinje. Ipak, treba priznati u dosta manjoj mjeri. Prestani brate pravit od sebe playmakera i ja zadovoljan. Kad se to zanemari, odigrao je jako kvalitetno Å¡to se defenzivnih zadataka tiÄe i nije imao previÅ¡e greÅ¡aka, Å¡toviÅ¡e, Äini mi se da nam je bio jedan od sigurnijih braniÄa u prvom poluvremenu, dok je i bio u igri. Gary je takoÄ‘er bio dobar, ali mrlja na cijelom nastupu je prvi gol PSG-a prilikom kojeg ga je Pastore izvozao kao nekog klinca. TakoÄ‘er i Kakutu i Sama Hutchinsona. Paolo Ferreira odigrao uobiÄajeno za sebe, nije pravio nikakve greÅ¡ke koliko se sjećam. Opisujući ovako naÅ¡e braniÄe i njihove izvedbe u prvom poluvremenu dobija se dojam kako su u globalu bili i viÅ¡e nego dobri, [b]A NISU. [/b]PojedinaÄno, u situacijama 1 na 1, većinom su bili dobri svi od reda u obrani, ali u trenucima kad nam je bila potrebna kolektivna igra u obrani, kad se trebalo braniti zonski, e tu su bili zakazali. PSG-ovi igraÄi su prelako nalazili rupe imeÄ‘u naÅ¡ih stopera, slali im lopte iza leÄ‘a i lako upoÅ¡ljavali svoje napadaÄe koji su, mora se priznat, izvrsno izbjegavali zaleÄ‘a koliko su ih god Cahill, Luiz i co. pokuÅ¡avali namjestiti. Prvo poluvrijeme me potpuno razoÄaralo Å¡to se zonske obrane tiÄe, opet ponavljam. Nije to bila Chelseajeva obrana i toÄka. Tu će se joÅ¡ morati raditi, jer su se stvari popravile tek ulaskom Terrya i Baneta, ali neće oni uvijek biti na raspolaganju, pogotovo neće ovaj prvi za godinu, dvije.. E sada da preÄ‘em na vezni red. Mikel, Lampard, De Bruyne, Hazard, Kakuta. To su veznjaci Chelseaja u prvom poluvremenu. Mikel - bolji nego protiv Seattlea kad je stvarno loÅ¡e odigrao, ali i ovo veÄeras u prvom poluvremenu nije bilo bajno, krasno. I on je, kao i Lampard, jednostavno [b]MORAO[/b] viÅ¡e sudjelovati u obrambenim zadacima i pomagati u Äupanju iz problema u kojima se obrana nalazila. Izgledali su mi njih dvojica kao potpuno odsjeÄeni od obrambenog reda, prevelik je jaz bio izmeÄ‘u njih, nije bilo kohezije pa je PSG uistinu imao napretek prostora izmeÄ‘u ta dva reda, u Äemu, uostalom, po mom miÅ¡ljenju i leži razlog tolike dominacije PSG-a. Lampard je bio na neki naÄin pokretaÄ naÅ¡e igre ( ako se to igrom uopće i može nazvati ) u prvom poluvremenu, ali sve je to bilo Å¡turo, jadno, nikakvo i nije s ostalim igraÄima uspio uspostaviti inicijativu na sredini terena. Hazard je bio solidan, uputio jedan dobar Å¡ut, doduÅ¡e izvan okvira gola, ali je i dalje radio i probao pokrenuti stvari. Nije iÅ¡lo ni njemu onako kako je zamislio. Kevin De Bruyne nije igraÄ koji bi trebao igrati lijevo krilo u Chelseaju i mislim da je to Robbieju postalo jasno veÄeras. Po mom miÅ¡ljenju, puno kvalitetniji je kada se nalazi na sredini terena nego gurnut u stranu gdje nije niti malo dolazio do izražaja. Nevidljiv. Al zato je bio vidljiv Kakuta. Nažalost, u negativnom smislu. PreviÅ¡e netoÄnih dodavanja, previÅ¡e centarÅ¡uteva koji su zavrÅ¡avali u bunaru, previÅ¡e greÅ¡aka jednostavno. Nije napravio niÅ¡ta konkretno. Utakmica za zaborav. Å teta za njega. Romelu Lukaku. IgraÄ kojeg sam toliko hvalio nakon utakmice sa Seattleom, ali i mnogo prije toga, potpuno je podbacio. Na poÄetku su mu slane neke nedostižne lopte i tu mu ne zamijeram. Ali kasnije je poÄeo dobivati neke upotrebljivije, ali ih nije znao na pravi naÄin iskoristiti i previÅ¡e ih je puta izgubio. JoÅ¡ jednu stvar sam primjetio, a nije u tolikoj koliÄini dolazila do izražaja kod njega do sada. To je primanje lopte i odigravanje iz prve. Lopta se prilikom prvog dodira odbija od njega kao od zida. Razlog u tome je vjerojatno Å¡to smo tek na poÄetku priprema i noge su teÅ¡ke, krute, ali definitivno na tome mora joÅ¡ puno raditi. U drugo poluvrijeme smo uÅ¡li jako, jako dobro. Ulaskom novih igraÄa, a posebice bih tu istaknuo Marina u vezi koji je unio veliku živost i pokrenuo igru cijele momÄadi te Branislava koji je uÄvrstio obranu i unio u nju sigurnost, poÄeli smo igrati bolje, konkretnije, uspjeli smo zadržati loptu po par minuta u svojim nogama, iako smo i dalje bili daleko od izglednih prilika za gol. IzaÅ¡ao je Lampard, a uÅ¡ao Essien koji se pokazao kao pun pogodak. Da znam da će ovako igrati cijelu sezonu, nema tih para za koje bih ga prodao, iako sam prethodno govorio da sam za njegovu prodaju. Sve viÅ¡e me podsjećao na onog starog, dobrog Essiena, Essiena koji s lakoćom oduzima protivniku loptu, koji ima mogućnost proći protivnika i kvalitetno uposliti suigraÄa. Upravo to je radio najvećim dijelom drugog poluvremena. Samo je jednu greÅ¡ku napravio, bacio je jednu dijagonalu koju je Äini mi se Pastore presjekao i sijevnula je žestoka kontra PSG-a, ali srećom po nas nije pao gol. Sjajna partija Essa, kad se sve pogleda. Mikel je takoÄ‘er u tom peridou digao svoju igru na viÅ¡u razinu i bio gotovo jednako kvalitetan kao i Essien. Njih dvojica su oduzimali lopte i davali ih većinom Marinu koji je "obojio" igru Chelseaja i stvarno unio, ponovit ću, veliku dozu živosti u istu. Pokazuje se kao uistinu pravo pojaÄanje. U vezu su joÅ¡ uÅ¡li i Ramires te Malouda koji su, suprotno mojim oÄekivanjima, zamijenili uloge - Malouda je bio taj koji je odigrao, pa usudit ću se reći, i viÅ¡e nego dobro. Sjajno je kombinirao s Ashleyem, Marinom i Essienom, dijelio centarÅ¡uteve i upoÅ¡ljavao suigraÄe u prilike; mogao je Äak upisati i asistenciju u zadnjim minutama kad je sjajno proigrao Ramiresa Äini mi se, ali je ovaj opali po sredini vratara pa je tako ta prilika za vodstvom Chelseaja propala. Ramires je mogao i morao bolje, osim one sjajne akcije s Lucasom i asistencije nije niÅ¡ta posebno pokazao, bljesnuo na trenutak i ugasio se. Ne sumnjam da će se Ramiz dignuti u sljedećoj utakmici. Lucas Piazon je na pravi naÄin iskoristio pruženu priliku i zabio sjajan pogodak nakon fantastiÄne akcije s Ramiresom gdje su izbacili 4 igraÄa PSG-a Äini mi se. Pokazao viÅ¡e nego Lukaku, definitivno. Na kraju da kažem da mi se jedan igraÄ PSG-a veÄeras posebno svidio - Verratti. Momak je odigrao sjajnu utakmicu, iznimno je miran pod pritiskom i baÅ¡ sam pratio - uvijek je u takvoj situaciji naÅ¡ao najbolje rjeÅ¡enje za svoju momÄad. Ima jako dobar pregled igre, solidnu tehniku i stvarno vrijedi PSG-u Å¡to ga imaju u klubu. [url="http://www.youtube.com/watch?v=CiIkEVybatg"]http://www.youtube.com/watch?v=CiIkEVybatg[/url] Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66239 jesi se raspisao...svaka ti cast...nisam pratio utakmicu ali po vasim komentarima nisam ni trebao...izgleda da su bili losi... Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66242 Gledao sam prvo poluvreme i zaspao,eto takva je bila uspavanka na terenu.Videlo se da je PSG u ovom trenutku spremnija ekipa,bar u ovom delu utakmice sto sam ja gledao.Lako su dolazili do lopte i brzo su probijali sredinu terena i dolazili ispred nasih sesnaest metara.Bili su bolji,a mi smo uputili samo jedan sut u okvir gola.Ipak,ovo su pripremne utakmice i ne pokazuju pravo stanje stvari,bice bolje kako vreme bude odmicalo. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66245 ovo su samo prijateljske uvertira u sezonu nista vise...mislim da se ne trebamo previse brinuti... Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66246 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1343033740' post='66245'] ovo su samo prijateljske uvertira u sezonu nista vise...mislim da se ne trebamo previse brinuti... [/quote] Ma,naravno.Dati sansu pojacanjima i mladima da se naviknu na prvi tim i da se nametnu. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66250 Bice ovo bolje. Pripremne su to, tu se svasta isprobava i pokusava, rezultat je nebitan. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66252 Ako Marin ovako nastavi igrat' koga onda ubacit' na to lijevo krilo.Odavno nismo imali toliko rjesenja u ekipi. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66256 [quote name='VahaCFC' timestamp='1343036796' post='66252'] Ako Marin ovako nastavi igrat' koga onda ubacit' na to lijevo krilo.Odavno nismo imali toliko rjesenja u ekipi. [/quote] Moze vrlo lako biti Marin Mata Hazard :) Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66274 Gledao sam utakmicu i opet sam se razocarao u Kakutu, decko realno nema pojma i treba ga odmah prodati, ma pokloniti, samo ako oce neko da ga uzme... Sa Ivanovicem i bez njega Celsi nije ista ekipa, njegovim ulaskom sve se menja, vidi se da ima veliki uticaj na ekipu, u naredne dve sezone sigurno uzima traku Teriju... Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66281 [quote name='Sasa1989' timestamp='1343042431' post='66274'] Gledao sam utakmicu i opet sam se razocarao u Kakutu, decko realno nema pojma i treba ga odmah prodati, ma pokloniti, samo ako oce neko da ga uzme... Sa Ivanovicem i bez njega Celsi nije ista ekipa, njegovim ulaskom sve se menja, vidi se da ima veliki uticaj na ekipu, u naredne dve sezone sigurno uzima traku Teriju... [/quote]jest u pravu si da je Ivanovic vazan igrac za nas i osjeti se kad fali.ali si brate pretjero s tom kapitenskom trakom za dvije sezone da ce uzet pa Tery ima 31 godinu i moze igrati jos 4 godine bez problema pa Maldini je igrao sa 39 godina u prvom sastavu Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66285 [quote name='Sasa1989' timestamp='1343042431' post='66274'] Gledao sam utakmicu i opet sam se razocarao u Kakutu, decko realno nema pojma i treba ga odmah prodati, ma pokloniti, samo ako oce neko da ga uzme... Sa Ivanovicem i bez njega Celsi nije ista ekipa, njegovim ulaskom sve se menja, vidi se da ima veliki uticaj na ekipu, u naredne dve sezone sigurno uzima traku Teriju... [/quote] Potpis. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66291 Mislim da će Kakuta dobiti još jednu, posljednju šansu, protiv MLS-a bi mu moglo biti [i]to be or not to be[/i], ipak mu je već 21 godina i mislim da pozajmice više nemaju smisla. Ako ne uspije bit će mi jako, jako žao. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66300 [quote name='Elao' timestamp='1343037745' post='66256'] Moze vrlo lako biti Marin Mata Hazard :) [/quote] Ja se nadam da će nam baÅ¡ takav vezni red biti. Marin se dosad pokazao pa i boljim od Hazarda u ove dvije utakmice i definitivno je za sada u vodećoj poziciji za mjesto prvog picka na lijevom krilu. Mata bi se Äak mogao prebaciti na desno krilo jer je tu prije i igrao, a Hazard u sredinu. PoÅ¡to su oni svi vrsni tehniÄari i imaju fantastiÄan osjećaj za prostor, mogu se prilagoditi bilo kojoj od tih pozicija i tokom utakmice će se dosta puta rotirati meÄ‘usobno, tako da to ne bi trebao biti izrazito krut i strog raspored. Malo izgleda preofenzivno, pitanje je hoće li se Robbie "usuditi" postaviti svu trojicu u poÄetnih 11. Vidjet ćemo.. [quote name='Torresinho_9' timestamp='1343042069' post='66271'] imali iko link gdje se moze cjela utakmica pogledat?? [/quote] [url="http://www.thefirstrow.eu/watch/81471/1/watch-chelsea-tv.html"]http://www.thefirstr...chelsea-tv.html[/url] To ti je link za gledanje Chelsea TVa, trebala bi danas ili eventualno sutra biti prikazana snimka cijele utakmice, kao Å¡to je bio sluÄaj i s utakmicom protiv Seattlea. Sumnjam da ćeÅ¡ igdje drugdje snimku pogledat osim tu. Jbga, ne znam ni ja kad toÄno poÄinje, ali uleti s vremena na vrijeme pa vidi Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66311 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1343045393' post='66291'] Mislim da će Kakuta dobiti joÅ¡ jednu, posljednju Å¡ansu, protiv MLS-a bi mu moglo biti [i]to be or not to be[/i], ipak mu je već 21 godina i mislim da pozajmice viÅ¡e nemaju smisla. Ako ne uspije bit će mi jako, jako žao. [/quote] tako je, jest mi žao lika al jbg.. a zbog njega smo imali one zabrane piÄke materne i vidi Å¡ta bi od igraÄa ;D Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66319 brane ono je cole asistira u sredinu malud pa je maluda puca iz okreta i obrania mu golman Prijavi
23. juli 2012.14 god. Autor comment_66321 [quote name='Sasa1989' timestamp='1343042431' post='66274']Sa Ivanovicem i bez njega Celsi nije ista ekipa, njegovim ulaskom sve se menja, vidi se da ima veliki uticaj na ekipu, u naredne dve sezone sigurno uzima traku Teriju...[/quote] Ivanovic nikad nece bit kapetan Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66329 Nije ni bitno da li ce Bane biti kapiten ili ne.Terry dok igra (a moze bar jos 4-5 godina) na ovom nivou zasluzuje traku jer je gazda,pravi vodja ove ekipe.Tu su i Lampard (jos malo),Cech... Zaista se osetilo kad je Bane usao,nekako su svi poceli da igraju ozbiljnije,odgovornije...Mada u isto vreme je usao i Terry... :) Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66333 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1343052280' post='66319'] brane ono je cole asistira u sredinu malud pa je maluda puca iz okreta i obrania mu golman [/quote] Ma crna sva trojica, ta je situacija bila u 3 ujutro, ja nenaspavan i polupijan pa sam ih sve pomijeÅ¡ao. Uglavnom znaÅ¡ Å¡ta sam mislio reć PS. bez ljutnje crni Älanovi foruma, niÅ¡ta rasistiÄki nisam mislio Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.