Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1342988427' post='66143']
nadam se samo da ce Malouda dat veceras hat-trick i zapet za oko PSG
[/quote]
A zamisli da 3 gola , i impresionira RDM-a :D
[size=5][font='times new roman', times, serif][color=#333333][left]Chelsea XI: Cech, Ferreira, Luiz, Cahill, Ivanovic, Lampard, Mikel, Marin, Hazard, Ramires, Lukaku.[/left][/color][/font][/size]
[s]Očekujem nešto slično da istrči i protiv Citya na Villa Parku za par sedmica.[/s]

Nije to postava ! Sad sam čuo potpuno drugačije na Chelsea TV-u.

______________Cech______________
Hutch_____Luiz_______Cahill_____Paulo
_________Mikel______Lamps_________
De Bruyne______Hazard______Kakuta
______________Lukaku_____________

To je sastav.
Druga je tek tekma predsezona, jeste prijateljska, jeste PSG spremniji od nas (prošli su veći dio priprema) ali nekoliko segmenata naše igre i nekoliko igrača su jako loši zasad. Nadam se boljem drugom poluvremenu s više trke i ipak nešto više tempa.
Mislim da će svakako biti koja izmjena, treba svježine tu. Ne možemo biti zadovoljni s 0-1 za Pariz.
Loše prvo poluvrijeme. Mi smo imali malo više loptu u nogama, ali iz toga se nije izrodila nijedna prava šansa. I PSG je imao nekoliko perioda u kojima su dobro igrali i uvijek su skoro napravili po neku dobru šansu. Treba malo više trke. Kakuta mi je nekako skroz slab a po meni De Bruyne ne može igrati na krilu, treba njega ubaciti na CMF.
Ma nije samo Kakuta los...De bryne isto tako, Lukaku jos gori.... Tek je druga utakmica, bice to mnogo bolje kad udju u formu..
Ubaciti Marina umjesto De Bruynea, a o utakmici nemam neko misljenje, moze bolje ali s obzirom da nema nekoliko kljucnih igraca razumljiva je malo losija igra.
Dobri su mlade igraci ali nemaju realuzaciju u napadu to je lose,nadam se da ce bidi bolje u drugo poluvreme pa da vidimo neki dobar gol.
Svidza mi se to sto Mateo daje dosta prednost mladih igracima.
ocekivao sam vise stvarno ali i nije sve toliko lose bar igraju ovi mladi igraci i sad se moze vidit na koga se moze racunat a na koga ne mislim da Debruyne bi bolje igrao u sredini slabije se snalazi na krilu vidi se odma Kakuta je bio veoma los pogotovo u predavanju lopti i ponovo se vidi da nam fali to desno krilo i da nam treba tip igraca kao Hulk
Ramires, Essien, Bane, Marin in
Kakuta, De Bruyne, Lampard, David Luiz out

Na kraju dosta bolje drugo poluvrijeme zaokruženo izjednačujućim pogotkom mladića Piazona poslije lijepe kombinacije sa Ramiresom. B-)
Ima negativnih stvari na kojima se mora raditi u budućnosti, isto tako i pozitivnih koje ćemo ponijeti iz ovog meča. Očito je da je Seattle jedno a PSG nešto sasvim drugo tako da se treba obratiti pažnja na nastupe igrača u oba meča.
Prvo poluvrijeme dosta loše i bezidejno dok se u drugom poluvremenu ulaskom Marina i ostalih igrača otvorilo više prostora. Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje i inicijativa je okrunjena pogotkom. Marin je bio odličan. :D
Sve u svemu solidno, kad se priključi ostatak momčadi to će izgledati bolje, i do početka sezone će sve nadam se bit uigrano.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.