Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Sinoc sam gledao utakmicu i nisam nesto odusevljen.Doduse pripremne su utakmice,dosta se tu isprobava,ali moglo je i trebalo je to biti bolje.Vidim dosta ste toga rekli o mnogim igracima,ali niko da spomene mladog Chalobaha.On me je sinoc odusevio,i treba obratiti na njega paznju.Momak je ono vremena sto je dobio iskoristio maksimalno,i pokazao da se moze racunati na njega u buducnosti.
Sinoc za divno cudo Malouda bio jedan od boljih .
Kakuta i Lukaku ocajni . Naravno ovo su pripremne utakmice kasnije ce to biti puno bolje.
[quote name='stifmeister' timestamp='1343052567' post='66321']
Ivanovic nikad nece bit kapetan
[/quote]

Ivanovic je novi kapiten i to mozda vrlo brzo... Na kraju ove sezone ocekujem da potpise novi ugovor, po kom ce sigurno zaradjivati 100 000 evra nedeljno, ako ne i vise, a tom prilikom ocekujem da dobije i kapitensku traku... Ivanovic je odbio Real ove sezone, koji mu je nudio mnogo vecu platu od trenutne i zagarantovano mesto u timu, sto znaci da tu ima nesto, sto mi ne znamo...

Svi znamo ko je Teri i sta znaci Celsiju, ali mislim da vrlo brzo ostaje bez trake, bez obzira koliko ima godina i sto moze da igra jos par sezona na vrhunskom nivou...
[quote name='Sasa1989' timestamp='1343059737' post='66370']
Ivanovic je novi kapiten i to mozda vrlo brzo... Na kraju ove sezone ocekujem da potpise novi ugovor, po kom ce sigurno zaradjivati 100 000 evra nedeljno, ako ne i vise, a tom prilikom ocekujem da dobije i kapitensku traku... Ivanovic je odbio Real ove sezone, koji mu je nudio mnogo vecu platu od trenutne i zagarantovano mesto u timu, sto znaci da tu ima nesto, sto mi ne znamo...

Svi znamo ko je Teri i sta znaci Celsiju, ali mislim da vrlo brzo ostaje bez trake, bez obzira koliko ima godina i sto moze da igra jos par sezona na vrhunskom nivou...
[/quote]

Terry će nosit kapetansku traku sve dok igra, u to možeš biti uvjeren
dok Terry-ja ne bude, onda će ga Frank zamijenit

a tek dok njih dvojice ne bude, onda dolaze Bane ili Cech, vidjet ćemo
[quote name='chelseathebest' timestamp='1343063418' post='66377']
Terry će nosit kapetansku traku sve dok igra, u to možeš biti uvjeren
dok Terry-ja ne bude, onda će ga Frank zamijenit

a tek dok njih dvojice ne bude, onda dolaze Bane ili Cech, vidjet ćemo
[/quote]
Frank je stariji od Terrya . :D
Ljudi jedno pitanje, sinoć Kakuta nosio broj 31, Piazon 46, pa vas pitam oćel se više to mijenjati ili će tako ostati ?
I da još jedna stvar, te priče da Ivanović uskoro uzima kapitensku traku od Terryja su malo smiješne, zar ne ?
Nisu smesne.Lampadu ugovor istice naredne godine i ne verujem de ce biti produzen.A Teri je covek koji celu sezonu odigra pod inekcijama i pitanje je dokle ce biti tako.I jos nesto,ako jos jednom nacini glupost kao protiv Barselone,moze da preda traku odmah.Znaci ostaju Bane i Ceh.Iako bih ja dao traku Cehu jer je duze u klubu,verujem da ce dati Banetu.
P.S.U krajnjoj liniji to i nije toliko bitno,bitan je timski duh i zajednistvo.
Ja mislim da je odlaskom Drogbe, Ivanović postao treći nositelj kapetanske vrpce što je već vidljivo, ali to je i sasvim razumljivo. Među najkonstantnijim je i najboljim igračima. Ako iduće godine ode Lampard, što je sada jako izvjesno, onda će Bane biti dokapetan tima. Vjerojatno će ako ostane u klubu nasljediti Terryja. U to se samo može umješati Čech.
Slaže li se netko samnom da bi Hutchinsona trebali prodati? Dečko je katastrofalno odigrao jučer. Lavezzi ga je analno silovao u prvom poluvremenu.
[quote name='chelseafan5' timestamp='1343078835' post='66436']
Slaže li se netko samnom da bi Hutchinsona trebali prodati? Dečko je katastrofalno odigrao jučer. Lavezzi ga je analno silovao u prvom poluvremenu.
[/quote]

Informisi se malo o Hutch-u i svemu sto ga je snaslo poslednjih godina pre nego sto rec progovoris o njemu !
[/quote]
Ne,nema nista od toga.Tako je izgledalo,ali Laveci je dobijao previse lopti,jer sredina terena nije odradila svoj deo posla.Momak je buducnost kluba i tek ima da se dokazuje.
[/quote]
ne slazem se jer nije ima ni pomoc u kakuti tako da je desna stran izgledala ko propuh. ima je on i boljih partija tako da se ne moze sudit
Nije baš Hutch odigrao tako loše kao što ti @chelseafan5 govoriš, iako nije ni briljirao. Ako ćemo po toj logici, jedno 7-8 igrača koji su igrali u prvom poluvremenu bi trebali ići na prodaju. A-aa.
Sljedeća tekma protiv MLS all starsa. Igra se u Phillyu (Princ iz Bel Aira B-) ) u četvrtak ujutro u 3 sata. Mislim da protiv njih treba krenuti u što jačem sastavu, ovaj put recimo nešto ovako:

__________________Cech__________________
Bane_______Cahill__________Terry_______Cole
_____________Essien____Lampard____________
Ramires___________Hazard_____________Marin
_________________Lukaku__________________

Drugo poluvrijeme dati šansu Hutchu, Luizu, Mikelu, Piazonu, De Bruyneu, Kakuti, Joshu te možda na kraju uvesti Torresa i Meirelesa.
[quote name='Wisey' timestamp='1343085648' post='66472']
Sljedeća tekma protiv MLS all starsa. Igra se u Phillyu (Princ iz Bel Aira B-) ) u četvrtak ujutro u 3 sata. Mislim da protiv njih treba krenuti u što jačem sastavu, ovaj put recimo nešto ovako:

__________________Cech__________________
Bane_______Cahill__________Terry_______Cole
_____________Essien____Lampard____________
Ramires___________Hazard_____________Marin
_________________Lukaku__________________

Drugo poluvrijeme dati šansu Hutchu, Luizu, Mikelu, Piazonu, De Bruyneu, Kakuti, Joshu te možda na kraju uvesti Torresa i Meirelesa.
[/quote]

Ja bih ipak gurnuo Josha ispred Franka, nek se dokaziva.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.