Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

Nisam gledao tekmu, ali ovaj poslednji klip jesam, hvala Hazard :)
Ono sto mogu da vidim odatle je da je RDM insistirao na agilnosti Marina Hazarda MC Echrana i prekidima akcija pa iz toga brze lopte u prostor gde bi trebalo da dodje do izrazaja brzina krilnih i centralnih napadaca. Jos kad se tu doda Ramiz , Tores, mozda i Hulk (verujem da je potpisao samo se ceka da se objavi posle OI) mislim da cemo u toj fazi igre biti jako uspesni. Ono sto me vise zanima je da vidim Chelsea sa posedom lopte i pozicionom igrom, mada o tome mozemo suditi tek posle 20 dana priprema. U odbranu ne sumnjam, kao i u prekide, bice kao svajcerski sat :)
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Nisam bio u mogucnosti gledati ovu tekmu . Valjda cu ostale moci :( .

Iznimno mi je drago zbog Lukakua , samo da ovako nastavi , nece nam trebati nikakav Cavani .
Nisam gledao utakmicu,hvala momci za video klipove.Dobar rezultat i dobra osnova za nastavak priprema.Pogotovo mi je drago sto je trojka Hazard-Marin-Lukaku igrala dobro,mnogo ce im to znaciti za dalje.
Haha ovaj dječak ispred skoro veći od njega. Al zato Marko sinoć igrao boli glava kad uzmeš u obzir da mu je to debi.
Izgleda da će Pariz biti ipak najteži rival na ovoj turneji. Osim što su igrački jači od ostalih, također su u sličnoj situaciji kao i naš tim s obzirom da se i kod njih dosta igrača bori za mjesto u ekipi naredne sezone. Biće tu novih igrača, bivših igrača, bivšeg trenera.. Lijepa prilika i fin predsezonski meč. B-)
Ja bih ovako nešto izveo:

_______________Cech________________
Hutch_____Bane________Cahill______Cole
__________Essien____Josh_____________
Kakuta_________Hazard_________Marin___
______________Lukaku________________

Možda jedino Kakuta tu upitan, ali treba i njega gurnuti u vatru konačno.
[quote name='how yes no' timestamp='1342699044' post='65363']
Evo ja sad na Chelsea TV odgledah tekmu. U principu, zadovoljan sam sa svima.

Najbolji su za mene bili [b]Lukaku, Eden, Marin, Josh, Essien, Hutch i David Luiz, možda i Kevin[/b]. Ostali su također dosta dobro odigrali, ali ovi su se nekako baš isticali.

U prvom odbrana lošija, napada bolji, dok u drugom obrnuto. Ma sve u svemu dobro je, jer ipak je to prva pripremna tekma bila.

Protiv Pariza će biti zanimljivo ;)
[/quote]

Cahill odigrao savršeno drugo poluvrijeme, par puta spasio skoro pa siguran gol, dobro možda bi onaj "oroz" nešto i skinuo, ali bolje da je to Cahill onako riješio.
drago mi je za naš trojac: Hazard, Marin, Lukaku; možda žrtvujem svoju spremnost za posao radi utakmice za PSG :D
Chelsea 4 - 2 Seattle Sounders

18................. Udarci .............................17
9................... Udarci u okvir gola ..........4
8................... Prekršaji .........................10
0................... Zaleđa ............................3
1................... Korneri ...........................8
4................... Intervencije vratara ........5

Gledatelja: 53 309
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1342709624' post='65405']
Marin
[/quote]

Haha, pa dobro malo visina ali nema to veze. Igračina je igračina, visina se ne gleda.
Utakmicu sam gledao,ustao jedva,napatio se,ali sam je odgledao do kraja,i po meni vrijedilo je ustati.Iako sam danas jedva izdrzao na poslu,ali vrijedilo je.Po meni su pojacanja opravdala zbog cega su dovedeni,odusevili su me,pogotovo Marin.Ali ja ipak mislim da je Eden igrao sa pola snage,da ima tu jos puno da nam pokaze.Prvo poluvrijeme je bilo ubitacno,drugo pomalo dosadno,ali dobro.Nadam se jos boljoj utakmici protiv PSG,i naravno gledacu je.
Cae brate dosadan si, napravi nešto loše pa da te možemo kritizirat, a ne stalno govorit kako razvaljuješ s ovim wallpaperima :D ;)

[quote name='Spaha' timestamp='1342725175' post='65490']
da li je igrao Sam Hutchinson? kakav je bio?
[/quote]

Jeste. Bio ušao na početku drugog poluvremena. Solidno partija. Nije bilo grešaka, al nije nešto posebno ni napravio. Prolazna ocjena.
[quote name='true_blue' timestamp='1342720717' post='65472']
Cahill odigrao savršeno drugo poluvrijeme, par puta spasio skoro pa siguran gol, dobro možda bi onaj "oroz" nešto i skinuo, ali bolje da je to Cahill onako riješio.
[/quote]

Više je Hutch posla obavio od Cahilla ;) Ni Cahill nije bio loš, ali bolji je bio Hutch, kao i Luiz u prvom poluvremenu koji je bio najbolji defanzivac na utakmici ;)
Odgledao utakmicu s frendom nakon isforsiranog izlaska i pijančenja (nismo znali što činit do utakmice), uglavnom Hazardom, Lukakuom i Chalom prezadovoljan, mislim da bi njih trojicu baš trebalo izdvojit, uglavnom gj i sad idemo osramotit PSG!
[url="http://www.youtube.com/watch?v=1FT2YnIu2zQ&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=1&feature=plcp"]http://www.youtube.com/watch?v=1FT2YnIu2zQ&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=1&feature=plcp[/url]

I Ashley se priključio momčadi i počeo trenirati.
[quote name='Wisey' timestamp='1342895291' post='65887']
U PSG-u rade čak četiri bivša Chelseajevca:
-Carlo
-Alex
-Makelele
-Paul Clement, bivši pomoćni trener
[/quote]

Nisam znao za Clementa ;)

Nego kakav sastav očekujete?? Ja kontam da će startati oni koji su najmanje odigrali u prošloj ;) jedino Lukaku bi mogao opet od početka, jer nema napadača, osim Bamforda, ali izgleda ne računa se na njega...

PSG nas može dobiti jedino ako su spremniji od naših, mada sumnjam ;) Chelsea je Chelsea. ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.