1. juni 2012.14 god. Autor comment_54819 Okupljanja će biti po dogovoru, gdje je svima najbliže. Trenutno je to najmanji problem, bitno je prvo udruženje oformiti. Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54845 Pozdrav svima, Od samog osnivanja sajta sam želio biti aktivan član ove zajednice, ali dešavanja u privatnom životu su me spriječila u tome. Čitam vijesti te pratim neke diskusije na forumu, ali jednostavno nemam vremena za aktivnije pisanje I ja ću uplatiti članarinu, a nadam se da ću pronaći vremena te uključiti se u diskusije. Sve pohvale za forum i stranicu, fenomenalno je. Poseban pozdrav za reLu i Caeruleusa Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54848 [quote name='ZuZa3' timestamp='1338581210' post='54845'] Pozdrav svima, Od samog osnivanja sajta sam želio biti aktivan član ove zajednice, ali dešavanja u privatnom životu su me spriječila u tome. Čitam vijesti te pratim neke diskusije na forumu, ali jednostavno nemam vremena za aktivnije pisanje I ja ću uplatiti članarinu, a nadam se da ću pronaći vremena te uključiti se u diskusije. Sve pohvale za forum i stranicu, fenomenalno je. Poseban pozdrav za reLu i Caeruleusa [/quote] Hahaha, Kralju dobrodošao nazad. Kontao sam da su te mudžahedini kidnapirali u Arabiji kad si bio...Godinu dana te nema, odjednom si nestao onda bio, mi se svi zabrinuli. Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54857 uplatio bi odma za 2 godine...al posto sam iz slovenije kako idu te stvari? Prijavi
1. juni 2012.14 god. Autor comment_54859 [quote name='AndrejTikvicki' timestamp='1338582718' post='54857'] uplatio bi odma za 2 godine...al posto sam iz slovenije kako idu te stvari? [/quote] U Sloveniji postoji Chelsea Fan Club, zar nisi tamo član? Teško će ići slanje novca iz Slovenije... Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54860 [quote name='AndrejTikvicki' timestamp='1338582718' post='54857']uplatio bi odma za 2 godine...al posto sam iz slovenije kako idu te stvari?[/quote] Posto u BiH samo gradjani BiH mogu biti clanovi udruge a u HR nema tog ogranicenja najbolje da pricekas dok krene za HR to. Takodjer, ako koristis Paypal to je najbezbolnija opcija Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54862 Onda ti je svejedno jel BiH ili HR jer ce djelovat zajedno pod Chelsea Balkan Prijavi
1. juni 2012.14 god. Autor comment_54864 [quote name='AndrejTikvicki' timestamp='1338583038' post='54861'] ja sam bosanac... jesam i clan slovenske ali bih je bih [/quote] Imaš li bosanski pasoš, pošto član udruženja može biti samo osoba državljanin BiH ili strani državljanin sa mjestom prebivališta u BiH? Ako imaš, pronaći ćemo način da pošalješ taj novac Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54865 Da je u pitanju osnivanje udruzenja "Chelsea MNE", prvi bih uskocio u pomoc i pomogao finansijski koliko god je potrebno... Ovako, zelim Vam da uspijete da se skupite i da formirate vase udruzenje. Sve najbolje pozz Prijavi
1. juni 2012.14 god. Autor comment_54867 [quote name='Blue soldier' timestamp='1338583389' post='54865'] Da je u pitanju osnivanje udruzenja "Chelsea MNE", prvi bih uskocio u pomoc i pomogao finansijski koliko god je potrebno... Ovako, zelim Vam da uspijete da se skupite i da formirate vase udruzenje. Sve najbolje pozz [/quote] Problem je što na ovom forumu postoji samo jedan navijač iz MNE (ti si drugi vjerovatno) i ne postoji interes za osnivanjem tog udruženja jer vas, jednostavno, nema dovoljno za to. Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54869 [quote name='reLo' timestamp='1338583462' post='54867'] Problem je što na ovom forumu postoji samo jedan navijač iz MNE (ti si drugi vjerovatno) i ne postoji interes za osnivanjem tog udruženja jer vas, jednostavno, nema dovoljno za to. [/quote] Pa da... Ali inace poznajem dosta navijaca iz Crne Gore, pa bi se mozda nesto moglo postici uz dogovor. Za pocetak, da se prijave ovdje. Znam da je ovo spam, ali je bitno, mozda se nesto ipak moze uraditi Prijavi
1. juni 2012.14 god. Autor comment_54873 [quote name='Blue soldier' timestamp='1338583748' post='54869'] Pa da... Ali inace poznajem dosta navijaca iz Crne Gore, pa bi se mozda nesto moglo postici uz dogovor. Za pocetak, da se prijave ovdje. Znam da je ovo spam, ali je bitno, mozda se nesto ipak moze uraditi [/quote] Pa hajde okupi ih, to nam je i u cilju, da uvučemo u ovo što više zemalja... Planirali smo Chelsea i Hrvatsku, jer znamo da postoji interes, dok u Srbiji postoji već navijački klub a za Crnu Goru nismo imali informacija... Dovedi te navijače ovdje, da pokrenemo osnivanje i tamo... Bilo bi nam izuzetno drago kada bi i to uspjeli. Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54875 Iskreno mnogo mi se sviđa ideja, no ipek još sam ja malen za toga hehe a i majka mi nebi dala lovu za ovo............ al možda ako se održi za koju godinu Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54881 [quote name='reLo' timestamp='1338583848' post='54873'] Pa hajde okupi ih, to nam je i u cilju, da uvučemo u ovo što više zemalja... Planirali smo Chelsea i Hrvatsku, jer znamo da postoji interes, dok u Srbiji postoji već navijački klub a za Crnu Goru nismo imali informacija... Dovedi te navijače ovdje, da pokrenemo osnivanje i tamo... Bilo bi nam izuzetno drago kada bi i to uspjeli. [/quote] Pokusacu, ali bice mi potrebno neko vrijeme za to. Inace, vec neko vrijeme razmisljam o tome, i stalo mi je do toga da se formira neko udruzenje navijaca, pa makar cekao koliko god je to potrebno. Ali cekali smo i LS, pa smo je na kraju docekali Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54912 momci uz vas sam....uskoro cu neke pare pokupiti i uplata ide odmah....i vrijeme je bilo da oformimo udruzenje i da pocnemo sa okupljnjima....to bi bilo extra....jedva cekam da pocnemo sa radom i okupljanjima.... Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_54959 Evo ljudi,ajd da se skontamo kolko bi nas moglo uplatit ovaj mjesec,evo ja prvi mogu,ima ko dalje ? Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_54969 Odlična ideja.. Ovakvo nešto je i meni padalo na pamet, znači da se organizira udruženje i da se od članarina sve financira ali nisam tio predlagat da ne bi lud ispa.. haha uglavnom sudjelovat ću vrlo rado! Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_54993 Ono što smo čekali,iz Brčkog najmanje 5 ljudi odmah će prihvatit ideju i uplatit članarinu. Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_55040 Pa ajmo ljudi eto onda,da olakšamo adminu,ajd da svi pišemo 1 ispod drugih ko će da uplati il nek oni naprave novu temu..ajd kad neki procita nadam se da ce bit sve kako treba Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_55041 Nema potrebe za novom temom. Kada netko uplati taj ce se javit u ovoj temi i gotovo. Prijavi
2. juni 2012.14 god. comment_55054 Očekujte u ponedjeljak uplatu od mene. I mogu reć' da mi je drago što se neko sjetio da ovo organizujemo. Svaka čast. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.