Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

CHELSEA BiH (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Autor
[quote name='Alisa11' timestamp='1338641550' post='55054']
Očekujte u ponedjeljak uplatu od mene. :D
I mogu reć' da mi je drago što se neko sjetio da ovo organizujemo. Svaka čast.
[/quote]

Hvala puno na lijepim rijecima.. A i nama je drago što ima i djevojaka koje su zainteresovane za ovaj projekat :)
  • Odgovori 483
  • Pregledi 22,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='reLo' timestamp='1338641622' post='55055']
Hvala puno na lijepim rijecima.. A i nama je drago što ima i djevojaka koje su zainteresovane za ovaj projekat :)
[/quote]

Ma ništa. Samo,možda ove sedmice ne mognem uplatiti cijeli iznos. :)
  • Autor
[quote name='Alisa11' timestamp='1338642014' post='55057']
Ma ništa. Samo,možda ove sedmice ne mognem uplatiti cijeli iznos. :)
[/quote]

Nema veze, koliko god mozes dobro ce doci... Jer nam je bitno da skupimo sto prije ovih 200 KM, a onda cemo imati mjesec dana, pa cak i 2, da skupimo ostatak i finaliziramo osnivanje udruzenja.
[quote name='reLo' timestamp='1338642171' post='55060']
Nema veze, koliko god mozes dobro ce doci... Jer nam je bitno da skupimo sto prije ovih 200 KM, a onda cemo imati mjesec dana, pa cak i 2, da skupimo ostatak i finaliziramo osnivanje udruzenja.
[/quote]

Potrudiću se ja da ove 2 sedmice cijeli iznos isplatim. Da ne gubimo na vremenu.
pozz svima, uplatit cu i ja, nije nikakav problem. Volio bih da se sve uspije zavrsiti na vrijeme i da budemo "pravi" navijaci. Ako vam treba bilo kakva pomoc, slobodno zovite trazite, koliko mogu pomoci cu. Ipak sam jedan od onih sa malo vise iskustva :D

E sada osvrt na samu temu i clanarine i ostalo.
20 KM ljudi, za jednu godinu...
Svi koji kazete puno, ne mogu ja toliko ili slicne stvari...molim vas...
To je jedan vikend neizlazenja i neispijanja kave sa drustvom, 2 bona za mobitel i slicne stvari. Slazem se, lako je meni pricati, ja imam posao ja radim i te stvari. Ali vjerujte mi bio sam i ja vasih godina i uvijek sam imao 20 KM za svoje stvari, znaci za bilo kakvu "glupost" koju roditelji nisu htjeli podrzati, mogao sam sam.
Zato nemojte te neke fore nema, ima. Nema se mozda iste sekunde, ali za 2-3 tjedna mozete ustedjeti 20 KM. Za sljedecu godinu cete lako, da svaki tjedan ostavljate po 1 KM dogodine imate 50 KM, a 1 KM u tjednu je nista.
Abd sljedeće sedmice od mene barem cenera,pa kasnije opet ostatak.Il ću sljedeći mjesec puni iznos poslat.

CFC <3
Ljudi,msm da imam nove 2 djevojke koje bi mogle biti zainteresovane,sad je u pitanju uigravanje samo da ih regamo i to je to :D
[quote name='kingdado' timestamp='1338650518' post='55142']
Ljudi,msm da imam nove 2 djevojke koje bi mogle biti zainteresovane,sad je u pitanju uigravanje samo da ih regamo i to je to :D
[/quote]

Aj u po neki dinar da od toga nece da bude nista :)
[quote name='reLo' timestamp='1338649188' post='55135']
Evo da se zahvalim našem forumašu [member='ADiS']-u koji mi je upravo na kafi dao [b]30 KM[/b] u ovu svrhu. Dakle, ovo je prva službena uplata koja mi je dala ohrabrenje da ove novce možemo brzo skupiti. Hvala ADiS-u još jednom u ime svih budućih članova udruženja.
[/quote]

Zelim biti dio ovoga projekta i da sto prije budemo oficijalni fan club, samo sam u inostranstvu i u Bosnu cu tek za 1-2 mjeseca pa zamolio bi te da napises ime,adresu i IBAN code od banke,tako da uplatim vec sljedece sedmice! :) sto prije to bolje, pa ce tako i drugi imati morala da ucestvuju
  • Autor
[quote name='EdvinTB' timestamp='1338655582' post='55211']
Zelim biti dio ovoga projekta i da sto prije budemo oficijalni fan club, samo sam u inostranstvu i u Bosnu cu tek za 1-2 mjeseca pa zamolio bi te da napises ime,adresu i IBAN code od banke,tako da uplatim vec sljedece sedmice! :) sto prije to bolje, pa ce tako i drugi imati morala da ucestvuju
[/quote]

Nemam devizni račun, jer samo kod njega postoji IBAN... Jebiga...
  • Autor
[quote name='EdvinTB' timestamp='1338662124' post='55261']
jbga, nemam taj paypal. nista, onda cu gledat da sto prije dodjem i uplatim
[/quote]

Svakako mislim da prije polovine augusta ili početka septembra proces registracije neće biti završen, tako da nije kasno ni za 2 mjeseca da uplatis...
Inače nisam forumaški nastrojen ali redovno pratim objave na stranici, no sada želim da pohvalim ovu ideju i onoga ko se za ovo zauzima. Mnogo mi je drago zbog toga, i nadam se da cete uspjeti. Ne mogu vam nista obecati, ali potrudit cu se da izdvojim tih par maraka za ta 2 mjeseca da vam bar malo pomognem. Jos jednom vam cestitam i želim puno srece, jer tako se voli svoj klub. Budite primjer.
Ma ljudi,ajmo gledat ovako realno,nas većina ide u školu,kad su čelzijeve tekme ured pa i nespavam,u školi neću jesti,odvajat ću svaki dan 2 KM za 20 dana dakle samo da nejedem namirit cu 2 clanarine,zatim odigrat kladionicu ma bilo šta,msm da bi bilo bolje da to što prije odradimo,jer je fakat vrijeme
Pozdrav ljudi,i sve cestitke za ovo i nadam se da cemo uspjeti sto prije skupiti potrebni novac.
Od mene aBd sutra ide uplata.Nisam bas,a i nemam nekog vremena za pisanje postova ali redovno pratim sva desavanja.
Da li ovdje ima neko iz Banja Luke? :)
  • Autor
[quote name='erdanchelsea' timestamp='1338683725' post='55427']
bice ubrzo uplaceno. samo me zanjima da li ste mislili mijenjati grb ili vrsiti neke izmijene kada postanemo službeni navijači?
[/quote]

Što se udruženja tiče, bitno je samo da se ima pečat. Tek kada postanemo službeni navijački klub od strane Chelseaja, promijenit ćemo i grb, jer svi navijački klubovi imaju grb na isti šablon.
[quote name='reLo' timestamp='1338716517' post='55462']
Tek kada postanemo službeni navijački klub od strane Chelseaja, promijenit ćemo i grb, jer svi navijački klubovi imaju grb na isti šablon.[/quote]
Samo koji ce nam biti "glavni" grb kad ce nekoliko udruga djelovat pod Chelsea Balkan?
  • Autor
[quote name='stifmeister' timestamp='1338719271' post='55473']
Samo koji ce nam biti "glavni" grb kad ce nekoliko udruga djelovat pod Chelsea Balkan?
[/quote]

Chelsea Balkan će biti samo formalnost, tako da je potpuno nebitno koji će grb biti... Ako ne trenutni, onda će Cae nešto već smisliti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.