Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

-Garcia i služebno u Cityu za 20 M eura
-Lloris u Tottenhamuu za 15 s bonusima
-21-godišnji Belgijski napdač Benteke iz Genka u Aston Villi
- Dempsy blizu Tottenhama
  • Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]-[/font][/color][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Garcia i služebno u Cityu za 20 M eura[/font][/color][/quote]

Gde si video da je slluzbeno?Na sajtu mcfc.co.uk nista o tome nepise
- Dempsey i sluzbeno u Tottenhamu
- Barton na posudbi u Marseillu
- Nathan Delfouneso iz Aston Ville na posudbi u Blackpoolu[b] [/b]
- Dejagah iz Wolfsburga presao u Fulham

Zanimljiva stvar, Liverpool je nakon ovog prijelaznog roka ostao na samo 17 seniorskih igraca.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1346456342' post='76208']
Jel to prijelazni rok do sutra u 17h?
[/quote]

Ne.
city miruje citav prijelazni rok i onda zadnji dan dovede 3 igraca
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]city miruje citav prijelazni rok i onda zadnji dan dovede 3 igraca [/font][/color][/quote]

Cetiri.Sinclair,Maicon,Nastasic i Javi Garcia=52mil
[quote name='klicko' timestamp='1346491625' post='76289']
Cetiri.Sinclair,Maicon,Nastasic i Javi Garcia=52mil
[/quote]

evo cetiri, kako si natrpavaju roster to nisu istine i onda onaj govnar mancini sere da im fali igraca da ih ima samo 19
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]evo cetiri, kako si natrpavaju roster to nisu istine i onda onaj govnar mancini sere da im fali igraca da ih ima samo 19 [/font][/color][/quote]

Ali otisla 3igraca.Santa Cruz,Savic i De Jong
[quote name='klicko' timestamp='1346491914' post='76292']
Ali otisla 3igraca.Santa Cruz,Savic i De Jong
[/quote]

i dalje imaju prek 27 igraca, a on se zali na manjak igraca :-O
[color=#111111][font=Georgia][size=3]
[b]1. Eden Azar (iz Lila u Čelsi za 45 miliona evra)[/b][/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
2. Santi Kazorla (Malaga - Arsenal 15 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
3. Zlatan Ibrahimović (Milan - PSŽ 20 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
4. Robin Van Persi (Arsenal - Mančester junajted 30 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
5. Kvadvo Asamoa (Udineze - Juventus 10 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
6. Marko Rojs (Menhengladbah - Dortmund 17,5 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
7. Šinđi Kagava (Dortmund - Mančester junajted 17,5 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
8. Đordi Alba (Valensija - Barselona 14 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
9. Tijago Silva (Milan - PSŽ, 42 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
10. Musa Dembele (Fulam - Totenhem, 19 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
11. Najdžel de Jong (Mančester siti - Milan, 5 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
12. Antonio Kasano (Milan - Inter, 7 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
13. Nuri Sahin (Real - Liverpul, pozajmica)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
14. Havi Martinez (Atletik Bilbao - Bajern, 40 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
15.Valter Gargano (Napoli - Inter, 12 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
16. Luka Modrić (Totenhem - Real, 35 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
17. Ugo Ljoris (Lion - Totenhem, 15 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
18. Granit Džaka (Bazel - Menhengladbah, 8,5 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
19. Oskar (Internasional - Čelsi, 31,5 m.e.)[/size][/font][/color][color=#111111][font=Georgia][size=3]
20. Džerdan Šaćiri (Bazel - Bajern, 13 m. e.)[/size][/font][/color]
[color=#111111][font=Georgia][size=3]
Top 20transfera prelaznog roka po izboru goal.com.Ne gleda se po ceni [/size][/font][/color]
Benfica uzela odlicne pare za Garciu.
Za prosjecnog igraca uzeli su 20-ak miliona.Meni licno Garcia nije neki igrac.Onako,srednja zalost.
Stvarno ne mogu da vjerujem da je i Witsel otišao u Rusiju. Po meni jedan sjajan igrač koji se mogao probiti do nekog većeg evropskog kluba ali sada ...
Ugl. odlična pojačanja za Zenit.
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1346710373' post='76964']
Stvarno ne mogu da vjerujem da je i Witsel otišao u Rusiju. Po meni jedan sjajan igrač koji se mogao probiti do nekog većeg evropskog kluba ali sada ...
Ugl. odlična pojačanja za Zenit.
[/quote]

mlad je još Witsel, tek 23 godine, puno puta smo gledali da mlad igrač ode u klub pa propadne, eto Sahin najsviježiji primjer, neka ga mlo u Zenitu, to je liga za stepenicu viša (jača) od portugalse malo tamo nek ganja loptu pa će vjerujem doč u nekog giganta
Van Der Wiel potpisao sa PSG-om na 4 godine.
Brane nevjerujem da je zbog para, Hulk je sa Portom osvojio sve što se osvojit da, a Portugalska liga nije neki izazov za branit trofeje, to se zna tko će bit prvi i koja će 2 kluba vodit bitku za 1. mjesto, loša i nezanimljiva Liga. Htio je on u Chelsea ali nije uspijelo, ovo mislim da je više zbog želje da promijeni sredinu, Ruska liga je stepenica više a i sam Zenit ima dobru ekipu dobrog trenera.
Hulk u Zenitu 5 godina

Hulk: "Nisam očekivao ovo. Nisam imao razloga da napustim klub, ali moj agent me nazvao i rekao da su Porto i Zenit sklopili dogovor."
[quote name='hunter' timestamp='1346744800' post='76991']
Hulk u Zenitu 5 godina

Hulk: "Nisam očekivao ovo. Nisam imao razloga da napustim klub, ali moj agent me nazvao i rekao da su Porto i Zenit sklopili dogovor."
[/quote]

Sumnjam da bi Hulk na svoju ruku napravio ovakav korak unatrag u svojoj karijeri... Jer posto ga Zenit sada platio 50 milja oni ga nece pustit iz kluba u narednih 5 godina... jer niko nece moc ponudit tolke pare za njega... Ovo je sve bilo uvjetirano od strane kluba... jebemti ja kad pohlepnim gazdama su igraci samo igracke na kojima se bogate...
Zvanicno na sajtu zenita [url="http://en.fc-zenit.ru/"]http://en.fc-zenit.ru/[/url] :Hulk i Witsel u Zenitu za 96mil evra(cenu sam nasao na nekom drugom sajtu)
Sta pocini Zenit hahah. Bice jaki kao zemlja. Ruska liga iz godine u godinu konstantno napreduje i blizi se opasno ligama petice. Ovo nikako nije korak unazad Hulku i Witselu. Pa vece su sanse da Zenit dogura sto dalje u LS nego sto ce to Porto i Benfica uraditi, realno.
Zenit je i onak bio najaci u Rusiji a sta ce tek sada ciniti, ovo su pojacanja za LP i ne bi me zacudilo da se prosetaju grupom jer nije toliko teska.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.