Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Dobar posao Sheffielda, Ramsdale je fin golman i mlad.

Koliko vidim Henderson ce u United? Samo nr znam je li potpisao neki ugovor novi.

Zanima me sta ce Bournemouth uraditi, prodali su Akea i Ramsdalea, fin kes uzeli, sledeci je Brooks koji bi mogao u United. Dakle uzece oni 100 milki sigurno, nadam se da ce ovoga puta kvalitetno uloziti te da nece uzeti smeće iz Lpoola

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1296505983406137346?s=19
Od kuda njima za toliku plaću

Koliko su samo para obrnuli zadnjih godina i ne čudi me da imaju

Zanima me sta ce Bournemouth uraditi, prodali su Akea i Ramsdalea, fin kes uzeli, sledeci je Brooks koji bi mogao u United. Dakle uzece oni 100 milki sigurno, nadam se da ce ovoga puta kvalitetno uloziti te da nece uzeti smeće iz Lpoola

Harry Wilson i Marko Grujić su na prodaju, ne bi me iznenadilo da ih uzmu. Prodat će do kraja vjerovatno i Calluma Wilsona, navodno se otimaju timovi za njega.

Koliko su samo para obrnuli zadnjih godina i ne čudi me da imaju

Harry Wilson i Marko Grujić su na prodaju, ne bi me iznenadilo da ih uzmu. Prodat će do kraja vjerovatno i Calluma Wilsona, navodno se otimaju timovi za njega.

Wilson, Cook, Brooks, Biling... sve će to da ode negdje, na kraju će ostati samo na Wilsonu, Ibeu i Solankeu :D

Tu je i Pablo Mari, a i Kolašinac je znao uletiti prošle sezone.

Kakav Pabli Mari bog te sjebo lik u sitiju jebenom nije mogao minute dobiti, samo po posudbama hodao, isto kao da napises da mi imamo Hectora ili tako nekog kurca sa posudbe
Ako im dodju Gabriel i Partey bice malo bolji naravno, vidjecemo sta ce prodati te da li mogu dovesti jos nekoga, spominje se odlazak Lacazzeta i Torreire

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.