Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Ne sjecam se prelaznog roka sa vise pozajmica.

Rekao sam ja da je Emenalo genijalac. Majstor je sjebao FFP i sada svi kupe njegove fore, veliki je to um. Pokorite se svi veličanstvenom Nigerijcu:

emenalo.jpg

Rekao sam ja da je Emenalo genijalac. Majstor je sjebao FFP i sada svi kupe njegove fore, veliki je to um. Pokorite se svi veličanstvenom Nigerijcu:

100% si upravu.Covjek nasao rupu u sistemu i sad svi se time koriste.Znaciiii Bozeeee :D

Dobro je još dok se igrači posuđuju na višemjesečnu posudbu, još malo će se početi posuđivat za jednu utakmicu a prelazni rok će biti tokom cijele godine, kako pojedinci ne bi tražili produženje za koji sat.

• 3 mjeseca kasnije...

Ronald Koeman admits that he regrets not signing the Oranje hotshot, although he has a feeling Depay will regret his decision as well.

“We informed our interest to his agent,” Ronald Koeman told reporters. “With his style he would fit well in England.

“Memphis is fast, focused and physically strong. Southampton would have been an excellent springboard for him to the very top of the Premier League.

“Here he would have had time to get used to the level and would have had two Dutch coaches who have great confidence in him, but he chose to stay at PSV. A big shame for us, but also for him.”

Ponovo se svašta piše o metama Valensije a nidje ni jednog realizovanog transfera,kolko vidim potrošili letos "samo" 38 miliona funti,prema nekim navodima igrači Benfike su još jednom na tapeti 

aj da vidim i to čudo,bilo bi zanimljivo kad bi Barsa i Real imali kakvu takvu konkurenciju

Bild prenosi da je Reus krenuo na kurs spanskog jer je prva rijec koju je progovorio bila Barcelona

Predstavnici Sitija će se sresti sa zvaničnicima Juventusa oko prelaska Pogbe. Na leto bi mogao da pređe u Siti za 60 miliona evra.

Predstavnici Sitija će se sresti sa zvaničnicima Juventusa oko prelaska Pogbe. Na leto bi mogao da pređe u Siti za 60 miliona evra.

Hoce da i njega Matic stavi u dzep?

Balague potvrdio da korporacija sprema €152m za Balea.

Borussia Dortmund sign Salzburg’s Kampl

Što znači da Reus definitivno odlazi .

Kampl odličan bio u Salzburg'u vidjet' ćemo kako će se snaći u Bundesligi i Borussiji .
 Transfer vrijedan 12mil € .

Siti poslao ponudu  od 24 miliona funti za Mandzukica

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.