Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ashley Cole (2006-2014, 229 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 739
  • Pregledi 51,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]
[url="http://twitter.com/TheRealAC3"][b]Ashley Cole[/b] ‏[size=3][s]@[/s][b]TheRealAC3[/b][/size][/url][/background][/font][/color][color=#333333][font=Arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]
Wellll that was a lesson, absolute joke no fight, desire, passion, and a big reality check!!!!!! [url="http://twitter.com/search/?q=%23sorrycfcfans&src=hash"][s]#[/s][b]sorrycfcfans[/b][/url][/background][/font][/color]
[quote name='diablo_bih' timestamp='1346456642' post='76211']
Nemoj da pricas, jedini koji se trudio, i spasio nas u par navrata, nije kriv ni za jedan gol, jedan od boljih na terenu.
[/quote]
pa jesan reka da je presjeka par puta balun sta je moglo bit opasno al opcenito niko nije za pohvalu osim jer sve ispod prosjeka a golovi su po desnoj strani padali i ono kad je luz propustia loptu do falca
tako da cole nije kriv za golove
Uklopio se u tamu cijele naše obrane. Simple as that.

Hvala mu što je se, čini mi se, jedini od igrača udostojio ispričati navijačima za ovu mrtvu igru.
[img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/207853_10151089094294635_973818877_n.jpg[/img]
navodno da su prekinuti pregovori oko novog ugovora koji mu istice na ljeto 2013. i to zato sto uprava, odnosno mrtvi abramovic ima pravilo da svima iznad 30 god se nudi iskljucivo jednogodisnji ugovori. pa jebem ti zivot, najbolji lijevi bek na svijetu da nam ode za dzabe?? 31 god ima, treba mu dat min trogodisnji ugovor, zasluzio je a i sigurno ce moci pruzit sjajne partije narednih par sezone.
Roman izigrava manijaka. Ajde kad bi se gledalo realno to je pametna politika kluba. Ali takvi se ugovori daju igračima ko što je Malouda a ne Ashleyju koji je i dalje u top 3 lijeva beka svijeta.
Mnogo je 3 godine novog ugovora... Tako ce se ugroziti razvoj Bertranda, pa ce se na kraju morati bacati pare za novog beka.
Ugovor na jednu, uz opciju produzenja na jos jednu, zavisno od nivoa igara tokom naredne sezone.
Tako je trebalo i sa Drogbom, tako treba i sada.
A zar on nije trebo dobiti neki visegodisnji ugovor ?
Pricalo se da on i Lampard trebaju dobiti ugovore po kojima bi zavrsili karijere kod nas.
Kako kod,mislim da klub treba ostati pri svojoj odluci i produziti mu ugovor na 1 godinu a dalje zavisno od igara i razvoja Bertranda.
Jer ipak bi tada imao 33 godine a to za beka nije malo.
Piše se čak da će zbog tih navodnih zavrzlama oko ugovora PSG krenuti u akciju i pokušati dovesti Ashleya. Ako želite moje mišljenje, kažem vam da ja ne vjerujem da će se taj transfer izrealizirati, dapače, uvjeren sam da će se klub i Cole dogovoriti oko produženja ugovora. Iako se pričalo ( a možda tu i ima malo istine ) da se momcima koji su prešli 30. godinu nude produženja ugovora za jednu godinu, također se zanemaruje priča i da klub Colea smatra jednim od "onih" koji su sposobni u istome napraviti najviše stvari i igrati na najvišem nivou još minimalno par godina pa će mu klub s obzirom na sve to najvjerojatnije ponuditi ugovor na minimalno dvije, ako ne i više godina.

Cole je sam izjavio kako su u krivu oni koji ga nazivaju [i]Cashley, [/i]odnosno da neće stvarati probleme klubu s financijskog aspekta onda kada budu sklapali novi ugovor.

Kažem vam, mediji pumpaju onu priču koja se bolje prodaje, a normalna stvar da će se bolje prodavati ona o tome kako veliki igrač kluba koji je na pragu da postane njegova legenda odlazi iz njega u mega transferu u jedan od klubova u usponu - PSG.
Mogao je on i u Arsenalu postati legenda, pa je otišao za parama, mora se priznat da je u Chelsea-u dosegao skoro status legende, ali ni malo mi ne bi bilo žao da ode, imamo Ryana "naše dite", jedino ako pristane na smanjenje plače i s vremenom sve manje prilike u prvih 11 onda će me uvjeriti da je tu zbog "plave" boje.
Jbg. jednostavno više od njega se ne može očekivati neki vrhunski nogomet, pogotovo da je stalno u prvom sastavu. A od njegove prodaje nema ništa, ugovor mu traje još 1god, tako da će već poslije nove godine moći tražiti novi klub.
[quote name='true_blue' timestamp='1346963812' post='77296']
Mogao je on i u Arsenalu postati legenda, pa je otišao za parama, mora se priznat da je u Chelsea-u dosegao skoro status legende, ali ni malo mi ne bi bilo žao da ode, imamo Ryana "naše dite", jedino ako pristane na smanjenje plače i s vremenom sve manje prilike u prvih 11 onda će me uvjeriti da je tu zbog "plave" boje.
Jbg.[b] jednostavno više od njega se ne može očekivati neki vrhunski nogomet,[/b] pogotovo da je stalno u prvom sastavu. A od njegove prodaje nema ništa, ugovor mu traje još 1god, tako da će već poslije nove godine moći tražiti novi klub.
[/quote]
pogledaj utakmicu protiv Barcelone .
[quote name='Blues_95' timestamp='1346964010' post='77297']
pogledaj utakmicu protiv Barcelone .
[/quote]

Odgledao više puta, i bio je bog i batina u toj utakmici, ali jednostavno, lijevi bek 32 god na vratima, nekako se čini previše, a Bertrand se pokazuje kao ne loša zamjena za Cole-a, mislim da bi mu ovo mogla biti zadnja sezona u Chelsea-u, a ak ostane ne će se mnogo naigrati. Ja bih ovu sezonu još više forsirao Ryana da se navikne na to da će biti standardni.

Ev ti primjer iz ManU, koji imaju Evru koji je čak i nešto mlađi od Cole-a, a ovaj prijelazni rok su kupili zamjenu za njega, Buttner ili tako nešto, pa polako ne mora ga zamjeniti ovu sezonu ali nek se nađe, a spominjao se interes za Bains-a, Znaju SAF i RDM što rade.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1346974164' post='77309']
sta se mene tice da ostane jos dvi tri godine i vrh tamam da bertrand preuzme konce a da se on lipo umirovi
[/quote]

Ne će Bertrand do 25-26e čekat da dobije mjesto u prvih 11. Osim ovog kao do sad kupovi i pokoja utakmica u EPL.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=09&dd=07&nav_id=641269

"Engleski reprezentativac Ešli Kol mogao bi karijeru da nastavi u Pari Sen Žermenu, možda već od januara, a možda tek od leta".

[i]"Gospodin Abramovič ima pravilo da igračima starijim od 30 godina nudi samo jednogodišnje produženje saranje, ali u Ešlijevom slučaju to je ludilo. Pa svi znaju da je on najbolji levi bek na svetu",[/i] [b]istakao je neimenovani izvor Sana.[/b]

Još jedna patka kad nema o čemu da se piše.
[quote name='Igi' timestamp='1347039279' post='77361']
[url="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=09&dd=07&nav_id=641269"]http://www.b92.net/s...7&nav_id=641269[/url]

"Engleski reprezentativac Ešli Kol mogao bi karijeru da nastavi u Pari Sen Žermenu, možda već od januara, a možda tek od leta".

[i]"Gospodin Abramovič ima pravilo da igračima starijim od 30 godina nudi samo jednogodišnje produženje saranje, ali u Ešlijevom slučaju to je ludilo. Pa svi znaju da je on najbolji levi bek na svetu",[/i] [b]istakao je neimenovani izvor Sana.[/b]

Još jedna patka kad nema o čemu da se piše.
[/quote]

U nastavku istog teksta 8-} :D koji debili ^:)^
Kol je u Arsenal stigao 2006. godine posle iznenađujućeg transfera iz Arsenala.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.