Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

onaj ko je propao i zna da se u chelseau neće naigrat pored coste, a u liverpoolu će i takav propao bit ekstra pojačanje...

Smijes se kladit da ce Falkao do oktobra uzet Kosti mjesto u timu ? 

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

u šta?

Ako Falkao do oktobra preuzme mjesto u timu od Koste moras 6 mjeseci nosit avatar koji ja odlucim, bez izgovora, i obrnuto.

https://www.youtube.com/watch?v=TC9opsd64KE

Ovaj isprdak se pokačio sa našim kapitenom, zar stvarno ovakav smrad treba da nasledi legendu poput Drogbe, i zahvalnog Remija u napadu?

600falcao.jpg_787813774.jpg

NEVER FORGIVE, NEVER FORGET!!!

Ja ne mogu voleti Falkaa vise nego Kostu koga obozavam. To je jos jedan od razloga zasto ne zelim da Radomir dodje na SB.

Trenutno ne postoji napadac koji bi se bolje uklopio u CFC i oduzeo Kosti mesto 1. napadaca. Falkao moze da bude samo 2. izbor.

• Autor

Protiv njegovog dolaska!

Iako sam bio opčinjen njime godinama, lik je jednostavno propustio sjajnu priliku da iz Porta pređe u nas, a kasnije i iz Atletica. Ovog Falcaa koji je igrao u Monacu i ManU i koji je prošao tešku ozljedu ne želim ni blizu Cobhama, a kamo li blizu Stamford Bridgea.

Falkao je napadac verovatno sa najboljom zavrsnicom jos od Batistute,Kosta je ubica ali je Falkao jaci napadac da se ne lazemo,e sad u kakvom je fizickom/pisholoskom stanju to je drugo.

Ja ne mogu voleti Falkaa vise nego Kostu koga obozavam. To je jos jedan od razloga zasto ne zelim da Radomir dodje na SB.

Trenutno ne postoji napadac koji bi se bolje uklopio u CFC i oduzeo Kosti mesto 1. napadaca. Falkao moze da bude samo 2. izbor.

Neka bude i drugi izbor, al' sa 20 golova Coste i 20 golova Falcaa (što je vrlo realna mogućnost) mi ćemo naredne sezone sigurno odbraniti titulu u Ligi, osvojiti FA kup i stići barem do polufinala LP.

Mene samo interesuje otkud ste vi tako sigurni da ne postoji napadac koji bi se uklopilo bolje od Coste? Kao da je covjek dao 50 golova, pa ne postoji bolje. Ove sezone Costa je imao odlican ucinak, ali smirite se, 20 golova, i uvijek moze vise od toga, a neka to dokaze.

Ma neka sto vise dobrih igraca.Glupost je reci ne treba nam jer ce biti drugi izbor.Neka dobrih igraca sto vise u ekipi.Ne treba naravno ni pretjerivati da se ne bi stvorila bespotrebna nelagoda u svlacionici zbog toga sto svako hoce da bude prvi izbor.Ali 2 top igraca na svakoj poziciji je nesto sto svaka Evropska ekipa koja puca na domace prvenstvo i ligu prvaka treba  imati.

Trenutno ne postoji napadac koji bi se bolje uklopio u CFC i oduzeo Kosti mesto 1. napadaca.

Aguero, Suarez ?

20 golova u prvoj sezoni u engleskom fudbalu malo ko moze da nadmasi (plus dosta vremena je bio povredjen)... ja nisam siguran da postoji bolje. Costa moze bolje i bice jos bolji.

Nisam siguran da ce Falcao preci i 10/15 golova, ako uopste dodje.

Odgovorno tvrdim da je Kun Aguero BOG fudbala, on kad bi igrao za Real ili Barsu, ljudi bi mu spomenik podigli.

Veceras igra Kolumbija utakmicu sa Venecuelom i citavo takmicenje ce prenositi Arena, nadam se da veceras startuje od pocetka.

Kapiten je, logično da će startovati :D

Pa dobro jest ali ima i Jakson Martinez iz Porta, nevjerujem da ce igrati zajedno u napadu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.