Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Samo što mislim da će Remy otići..

Izgleda da je ovo jedini klub koji može provereno dobrog napadača da zameni proverenim flopom.

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

pa nije isto jer mi i AM kolko tolko slično igramo,nije se tek tako Kosta kod nas uklopio,ne dovdi Murinjo njega tek tako 

ali zato španska repka i Čelzi igraju totalno drugačiji fudbal

zato ti manje više pola igrača AM mogu lagano i kod nas da se uklope kao i naši kod njih 

što je i inače jedan od glavnih razloga zašto bih ja jednog dana voleo da vidim Simeona na našoj klupi ako baš ode Murinjo 

Doći će kod nas, preuzeli smo rizik i jebite ga sad, nećemo valjda dramit a nije još ni obukao dres Chelseaja.

Neka se tamo igra Copa Americe, kad dođe kod nas, pa kad odigra koju utakmicu biće vremena i za kritike i za vrijeđanje i za pohvale(nadam se).

• Autor

Kako ja vidim kupovinu Radamela Falcaa. 

Ja to vidim kao da sam otišao na pik.ba i kupio 12 godina starog BMW-a 5 koji je prešao 350.000 kilometara. Maksimalno opremljen, vrh vrhova. Ali prešao je 350.000 kilometara. Može preći još 50.000 ili 100.000 kilometara bez većih kvarova ili me pak već sutra ostaviti na cesti. Mačak u vreći. To je za mene Falcao.

S druge strane, otišao bih u Kramara i kupio za klasu niži BMW-a 3 sa 100.000 kilometara, star neke 4 godine i garancijom 2 godine. To bi za mene bili Remy i ostali napadači.

Falcao je rizičan posao. Može se isplatit, a može biti Torresa. Ali nakon Torresa ja više nikad ne bih išao u takve avanture. Doduše posudba je u pitanju, ali opet...

• Autor

Al brate nek je onaj preso 350k km. Opet ces prije ebar snjim nego li s ovim drugim.

Ako želiš da ti služi kao sigurno i pouzdano prevozno sredstvo, onda uzmeš 3-icu u Kramara sa 100.000km i 4 godine starosti (ako već nemaš za novo iz salona). Ako želiš da guziš još više, onda uzmeš 5-icu u švercera na pik.ba sa 350.000km i 12 godina starosti.

Tako i s Falcao. Ako je on samo marketinški trik, neka ga. Ali ako tražimo napadača koji će biti pouzdan napadač, onda je to mačak u vreći. Forma mu se može bit vrati, može biti ne. Uzimamo ga van forme, baš kao i Torresa što smo. Ja sam protiv.

• 2 sedmice kasnije...

Monaco striker Radamel Falcao has completed the formalities of his one-year loan move to Chelsea and will link up with his new club on their pre-season tour of North America, the striker's family has reportedly told the Guardian. 

The Premier League champions are expected to pay around £180,000-a-week for the year, and a loan fee of around £4million.

Najnovije informacije....

Dobrodosao.

Nisam uopste odusevljen, ali valjda Jose zna sta radi... bio sam odusevljen Cuadradom, pa flop, nadam se da je i ovde situacija da gresim.
To su dva nova igraca, ali u sustini i nismo se nesto Bog zna sta pojacali jer oni samo mijenjaju dvojicu koji su otisli, Drogbu i Cecha. Prava pojacanja valjda tek slijede.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.