14. juni 2015.11 god. comment_220358 Nije se vidio citavu utakmicu, Martinez usao 10 minuta do kraja i vise pokazao od njega. Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220362 Nije se vidio citavu utakmicu, Martinez usao 10 minuta do kraja i vise pokazao od njega. Za Cuadrada se nisam slozio da je bio los, ali za ovog se slazem. Katastrofa je bio. Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220367 Nije mogao da se skoncetriše, razmišljao kako će da ubedi ljude na konferenciji da mu je san bio da zaigra za Ćelsi ako dođe. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220400 Dogovorili smo se i s Monacom, tako da je ovo sada gotova stvar 100% Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220401 Cijela Kolumbija je igrala katastrofalno, nije dobio niti jednu loptu da bi nešto napravio... Ne može uvijek biti 1 igrač kriv, krivi su i ostali kada ne ponude rješenja, a to se dogodilo jučer, nisu nikako igrali. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220438 Zar vi stvarno pratite utakmice Kolumbije protiv recimo Venecuele ^:)^ Pa što prije se Kolumbija ispali iz takmičenja to bolje, baš kao što je bio slučaj sa Costom i Fabregasom koji su rano ispali sa SP. Koga boli kurac kako Falcao igra za Kolumbiju, što se mene tiče može presjediti Copa Americu na klupi. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220440 Zar vi stvarno pratite utakmice Kolumbije protiv recimo Venecuele ^:)^ Pa što prije se Kolumbija ispali iz takmičenja to bolje, baš kao što je bio slučaj sa Costom i Fabregasom koji su rano ispali sa SP. Koga boli kurac kako Falcao igra za Kolumbiju, što se mene tiče može presjediti Copa Americu na klupi. Idealno bi bilo da igraju dobro i da mu se vraća polako samopouzdanje. Ali u pravu si, da je po tome suditi, i Costa je krampa bio sa Španijom na SP pa je došao kod nas i razvalio odmah od početka. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220442 Idealno bi bilo da igraju dobro i da mu se vraća polako samopouzdanje. Ali u pravu si, da je po tome suditi, i Costa je krampa bio sa Španijom na SP pa je došao kod nas i razvalio odmah od početka. Svako ko i malo prati fudbal zna da utakmice u klubu i utakmice u reprezentaciji nemaju nikakve veze. Moje mišljenje je da je mnogo važnije da Falcao prođe komplet pripreme u Chelseaju nego da svojim golovima odvede Kolumbiju do finala. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220443 Zar vi stvarno pratite utakmice Kolumbije protiv recimo Venecuele ^:)^ Pa što prije se Kolumbija ispali iz takmičenja to bolje, baš kao što je bio slučaj sa Costom i Fabregasom koji su rano ispali sa SP. Koga boli kurac kako Falcao igra za Kolumbiju, što se mene tiče može presjediti Copa Americu na klupi. Opusti se covjece, najjace da cu navijati protiv svojih igraca jer ne daj boze mogao bi se neko povrijediti. Ako nista bar cijenu neka nabijaju, a i da se povrijedi neko od njih, pa sta bi sad, niko od njih nije Hazard. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220455 Opusti se covjece, najjace da cu navijati protiv svojih igraca jer ne daj boze mogao bi se neko povrijediti. Ako nista bar cijenu neka nabijaju, a i da se povrijedi neko od njih, pa sta bi sad, niko od njih nije Hazard. Ja sam totalno opušten, valjda me piva opustila, o kakvim povredama ti pričaš? Samo kažem da je za svakog ko ima veze sa Chelseajem važnije da što više igrača prođe komplet pripreme nego da osvoje Copa Americu. Na kraju krajeva ko to ima od naših nabijati cijenu na CA, što su je nabijali nabijali su, neće ti niko na osnovu dvije dobre utakmice na Copa America dati 10-15 miliona više. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220465 Svako ko i malo prati fudbal zna da utakmice u klubu i utakmice u reprezentaciji nemaju nikakve veze. Moje mišljenje je da je mnogo važnije da Falcao prođe komplet pripreme u Chelseaju nego da svojim golovima odvede Kolumbiju do finala. Pa i Tores je bio najbolji strijelac na svjetskom prvenstvu a katastrofa u klubu. Ne moze nikako biti vaznije pripreme od golova u takmicenjima, kako ce vratiti formu i samopouzdanje ako nece postizati golove, igraci nedaju ni 50% svojih mogucnosti na pripremnim utakmicama. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220473 Pa i Tores je bio najbolji strijelac na svjetskom prvenstvu a katastrofa u klubu. Ne moze nikako biti vaznije pripreme od golova u takmicenjima, kako ce vratiti formu i samopouzdanje ako nece postizati golove, igraci nedaju ni 50% svojih mogucnosti na pripremnim utakmicama. Još jedan dokaz da utakmice za klub i reprezentaciju nemaju nikakve veze. Mi smo ovde forum posvećeni Chelseaju a ne reprezentacijama, a za Chelsea je mnogo važnije da igrač prođe pripreme u klubu nego da bude najbolji strijelac npr. Copa Americe. Za situaciju u kojoj je konkretno Falcao prolazak kroz pripreme u Chelseaju je od velikog značaja, nije uopšte ni primarni cilj da igrač daje 100% svojih mogućnosti na pripremama nego da na istim tim pripremama svoju fizičku spremu i takmičarski osjećaj vrati na nivo koji je potreban za sezonu, znači pripreme služe kao podloga za sezonu, a ovako će ti taj isti Falcao u slučaju da Kolumbija ode daleko nakon Copa Americe otići na odmor i onda će uletit totalno ne spreman za početak sezone, baš kao i Brazilci. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220475 Nema sanse da bude nespreman za sezonu ako odigra vise utakmica za reprezentaciju, on moze odmora dobiti maksimalno jednu sedmicu, jer vec u Augustu pocinje nova sezona, uz to mi pocinjemo jednu sedmicu prije jer imamo utakmicu Comunity Shielda. Za mene je vazno sto ce Falcao igrati za reprezentaciju nekoliko utakmica jer nije igrao skoro citavu sezonu, drugacije bi bilo da igra npr. Hazard ili neki drugi igrac a gulio je citavu sezonu u klubu. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220480 Bolje je za Chelsea da se Falcau vrati samopouzdanje prije predsezone. Ne vraća se to na na utakmicama protiv Tajlanda, Malezije i ostalih karina. Koliko su pripremne utakmice bitne govori činjenica da je Marko Marin bio najbolji igrač. Igraču treba jakih utakmica i protivnika da bi ušao u ritam, i zato je Mourinho izjavio da se nada da će on i Cuadrado odigrati dobar turnir i vratiti vjeru u svoje sposobnosti nakon teških prvih sezona u Engleskoj. Zna i Mourinho da to ne ide protiv buranije na pripremama. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220492 Ja sam totalno opušten, valjda me piva opustila, o kakvim povredama ti pričaš? Samo kažem da je za svakog ko ima veze sa Chelseajem važnije da što više igrača prođe komplet pripreme nego da osvoje Copa Americu. Na kraju krajeva ko to ima od naših nabijati cijenu na CA, što su je nabijali nabijali su, neće ti niko na osnovu dvije dobre utakmice na Copa America dati 10-15 miliona više. Ne znam, ali ne vidim zasto bih navijanje za neku reprezentaciju povezivao sa tim kako ce se odraziti na Chelsea. To su dva razlicita svijeta. To da li ce oni biti umorniji ako osvoje (ili daleko doguraju) Copa Americu se na kraju svede na isto, jer neki ce se manje umoriti, neki ce dobiti na samopouzdanju jer su odigrali dobar turnir i super. Svi na istom. Medjutim izmedju to dvoje biram da timovi koji imaju nasih igraca sto dalje doguraju pa makar i po cijenu da se neko povrijedi, jer toboze nije smak svijeta, a mi naravno necemo imati nista protiv toga da se neki nas igrac okiti medaljom ili sta ja znam, samopouzdanjem za ubuduce. Nisi ni svjestan koliko se cijena moze nabiti zbog jednog turnira, pogotovo sad kad je npr. u pitanju Cuadrado, neka odigra dobro zavrsnicu turnira i sigurno ce povratiti dobar dio cijene koji je izgubio za ovo pola sezone, a izgubio je podosta sigurno. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220497 Nisi ni svjestan koliko se cijena moze nabiti zbog jednog turnira, pogotovo sad kad je npr. u pitanju Cuadrado, neka odigra dobro zavrsnicu turnira i sigurno ce povratiti dobar dio cijene koji je izgubio za ovo pola sezone, a izgubio je podosta sigurno. Ma za Cuadrada i sada možemo uzeti 20-24 miliona funti od klubova iz Serie A, bar ja tako mislim, i to je njegova top cijena, bolje ne može. Bilo kako bilo, ipak mislim da je bolje konkretno za Falcaa da prođe pripreme. Što je najjače pričamo o Falcau kao ad je naš igrač. :D Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220500 Ma za Cuadrada i sada možemo uzeti 20-24 miliona funti od klubova iz Serie A, bar ja tako mislim, i to je njegova top cijena, bolje ne može. Bilo kako bilo, ipak mislim da je bolje konkretno za Falcaa da prođe pripreme. Što je najjače pričamo o Falcau kao ad je naš igrač. :D Sumnjam da bi mogli uzeti za Cuadrada toliko, pala mu je cijena sigurno 7-8 miliona, bilo bi dobro kad bi odigrao dobar turnir pokazao da nije propao psihicki, pa ako nista ili cemo mi imati koristi od njega (na terenu), ili cemo ga prodati nekome za dobru lovu i dovesti nekoga. Za Falcaa nema smisla ovo sto ja pricam jer njemu i nije neko nabijanje cijene smisleno, jer ce vjerovatno preci kod nas i to kako je tako je. Mi Monacu sigurno necemo dati vise para zbog, sta ja znam, npr. gola nekoj repki na turniru. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220525 50 miliona eura ćemo morati platiti narednog ljeta ako ga budemo htjeli otkupiti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.