Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

http://www.tribalfootball.com/articles/falcao-rejects-real-madrid-agree-chelsea-january-move-3699451#.UNDkom8b7iE

Navodno, Falkaova porodica zivi u Madridu, a njegov prelazak u RM bi rezultovao nocnom morom za njegove najblize. Odmazda navijaca ili tako nesto...
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='chelseathebest' timestamp='1355866723' post='95426']
ako ti tako kažeš to znači da je Falcao naš :)

ti si prvi provalio i transfer Hazarda, a i Mosesa ako se ne varam
[/quote]
Nadam se da cu i sa "Tigrom" biti sretan :)
pa jest stvarno zabarski juve ovo zabarski juve ono, ja bi najvise volio kad bi ti presao na neki forum mafiojuventusa.mene bi bilo sramota taj ciganski klub toliko puta u usta uzeti,sve je to italijanska kladionicarska mafija, :/
Ja inače u Italiji simpatiziram Milan, samo pokušavam objektivno razmišljati kako bi i razmišljao jedan igrač koji nije vezan emotivno za neki klub i kojemu je najbitnija vlastita karijera ;)
izvinjavam se onda,nisam bas redovno pratio vase nick-ove :) a za radomira sam siguran da ce doci kod nas.bar nesto dobro da se desi
[quote name='ADiS' timestamp='1355871001' post='95442']
Sutra ako se vijest ne demantuje, onda sam siguran da je Falcao naš u januaru...
[/quote]

Jos nigdje nisam procitao da je neko demantovao vijest, znaci Falcao je nas...
Praznike vec mozete poceti slaviti... :D
Ma dolazi nam on sigurno, pa to je dogovoreno 31.07. dovoljan je dokaz to sto jedan takav igrac nije prijavljen za euro kupove, za mene bi bilo veliko iznenadjenje da nam se on ne pridruzi vec prvih dana Januara, jos da hoce u Atletiko otici plavusa, pa da kupimo jos jednog solidnog backup napadaca i mozemo se nadati da ova sezona nece tako lose zavrsiti.
"Komisija za kontrolu finansija Evropske fudbalske unije (UEFA) saopštila je u petak da Partizan neće moći tri godine da se takmiči u Evropi ako do 31. marta 2013. ne dokaže da je platio sva ranije utvrđena dugovanja."

izvor blic.rs

Ovo sam istakao iz razloga što smo svi upoznati sa finansiskom situacijom u Atletiku,njima pare trebaju podhitno,neznam kolko su spremni da rizikuju i čekaju ulazak u LŠ,na drugu stranu ne mogu se osloniti na novac od tv prava,znamo svi ko uživa povlašćen položaj u Španiji

A i nema nekih pametnih vesti danas tako da možemo samo da nagadjamo
[quote name='Caeruleus' timestamp='1356020466' post='95755']
Kolika je veličina Falcao pokazuje i facebook stranica "Nogometni transferi" koja je Kolumbijca stavila na svoj novogodišnji cover uz Lea Messija.
[/quote]

To mu je najveći uspjeh u karijeri.
[b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]"Chelsea are ready to push through a £50million move for Atletico Madrid hit-man Radamel Falcao as they look to bring in a strike partner for Fernando Torres"[/size][/font][/color][/b]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Sunday Mirror.[/size][/font][/color]
Sinoć ja sanjam da se rukujem sa nekim igračima, i hajd nailaze sve same zvijezde i doša red na Falcaa, i tako ja se rukujem s njim ja mu govorim kad ćeš doć u Chelsea i tako. Guraju me zaštitari kao ne smijem ga to pitat' da će me isprebijat, kad on ih odgurne i kaže mi onako sa smješkom: "Stižem 9.7. , dogovorili se klubovi da ću tada, ja bi volio i prije ali eto čut ćemo se još." I dade mi broj mobitela. Joooj. :D Znači dolazi nam sigurno. :D
[quote name='CFC1905' timestamp='1356369606' post='96696']
Sinoć ja sanjam da se rukujem sa nekim igračima, i hajd nailaze sve same zvijezde i doša red na Falcaa, i tako ja se rukujem s njim ja mu govorim kad ćeš doć u Chelsea i tako. Guraju me zaštitari kao ne smijem ga to pitat' da će me isprebijat, kad on ih odgurne i kaže mi onako sa smješkom: "Stižem 9.7. , dogovorili se klubovi da ću tada, ja bi volio i prije ali eto čut ćemo se još." I dade mi broj mobitela. Joooj. :D Znači dolazi nam sigurno. :D
[/quote]

Ahahahahahahahahahahaha,ajd sve al što ti dade broj mobilnog ^:)^ =)) ahahahahahahahahahahaha
[quote name='CFC1905' timestamp='1356369606' post='96696']
[/quote]

jel mu na pretplatu fon?
Ne znam ni sam što mi je da broj mobitela. Vjerojatno zato što je reka da ćemo se čut pa eto.. hahah :D al uglavnom lud san, i ne sjećam se broja mobitela.. šteta.. :D
@weed ne mogu ti reć jel na pretplatu jer se ne sjećam.. haha :D
Ajde,divite se malo.......... B-)

[url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yT05C7uM4x8"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yT05C7uM4x8[/url]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.