Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Spaha' timestamp='1356450041' post='96856']
torres igra za dva napadaca, tako da nema potrebe za novim napadacem

Sent from my GT-I9001
[/quote]Da, u pravu si.Torres igra za trojcu napadaca ne treba nama vise niko,sala mala,naravno da tre ba u Januaru dovesti kvalitetnog napadaca a to je u ovom slucaju Falcao.
[color=#606060][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]
[url="https://twitter.com/ChelsTransfer"][s]@[/s][b]ChelsTransfer[/b][/url][/background][/size][/font][/color][color=#606060][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]
Falcao in a ceremony in Bogota (1/2): "I recognize the great efforts made by President Enrique Cerezo for me to stay at the club" [url="https://twitter.com/search?q=%23CFC&src=hash"][s]#[/s][b]CFC[/b][/url][/background][/size][/font][/color]
[color=#606060][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]
[url="https://twitter.com/ChelsTransfer"]‏[s]@[/s][b]ChelsTransfer[/b][/url][/background][/size][/font][/color][color=#606060][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]
Falcao in a ceremony in Bogota (2/2): "Thank goodness for the positive sporting results and I expect to remain until the end of season" [url="https://twitter.com/search?q=%23CFC&src=hash"][s]#[/s][b]CFC[/b][/url][/background][/size][/font][/color]
Koliko god želim da ga vidim kod nas, toliko ne mislim da bi to bio pametan potez.

Falcao on a possible move to the PL in January: "[i]In some moment of my life that time will come. Now, I’m just thinking about Atletico[/i]"
  • Autor
Ma nemojte se primati na to "Neću doći" i "Ostajem do ljeta u Atleticu". Dogovori i novac su čudna stvar, preko noći se stvari mjenjaju. E ovako, ove zime dolazi Falcao onaj dan ili one večeri kad se najmanje nadali.
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8364039/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea"]http://www1.skysport...terfeed_Chelsea[/url]

Atletiku odlicno ide u ligi, sa prakticno drugim timom su dogurali do druge faze Le. Ako zele da do kraja sezone ostanu u trci za mesto u LS, trebace im Falcao. Svaki iole kvalitetan napadac na trzistu je igrao neko Evropsko takmicenje, tako da bi i u LE ostali bez glavnog aduta, ako Falcao ode u januaru.
Ne verujem da ce napustati klub pre juna, najvise zato jer bi to bio jako los potez Uprave Atletica.

Ali sad ce Cae da se pojavi sa vescu sa Indexa, ili Klixa i tvrdnjom da Sky nije upucen u desavanja ;)
[quote name='DROGBA750' timestamp='1356695382' post='97493']
Cak je mozda i bolje da momak prodje letnje kampove i pripreme pred sezonu,a ne na vrat na nos ko sa Torresom da bude....
[/quote]

Ne delim ovo misljenje,pisano je o tome kako je Torres doveden i stvarno je prica velika tuga. Povrede,primoravanje na igru vec povredjenog igraca je pogubno za istog. Videlo se odmah na terenu da nije on vise ekplozivan,brz, pun samopouzdanja, kakav je bio u Atletiku, a kasnije i u Liverpulu. Videlo se po njegovom kretanju da nije ono sto je bio. Falcao je jedan odlican napadac i jedan od malo preostalih pravih napadaca. Svakako bih voleo da dodje sada vec u Januaru. I onda nakon njega i mozda jos nekog pojacanja treba stati sa transferim, isforsirati mlade nade kakav je Piazon, odusevio me je, pa onda De Bruyne,Ake itd,itd.... Mozda iskoristiti Courtoisa (izvinjavam se ako je pogresno napisano ime) za dovodjenje Falcao-a....Imamo mi Cecha jos dosta vremena.
Falcao: The aim is to finish my contract, well, this year at least, properly. I don’t know what will happen in the future.

Posve je jasno ( a i pametno ) da će Rade ostati u Madridu do ljeta, a onda, kud koji. Jednostavno, u prvenstvu su za petama vodećoj Barceloni, glavni su favoriti za osvajanje Europske Lige. Napustiti klub u takvim uvjetima bilo bi glupo i od jedne i druge strane.
“He will remain with us [in January]. I would like him to remain with us until next summer and I hope he will decide to remain with me next summer but it depends on the proposal the player has.
“At the end of the season I will talk with the player and we agreed when he came to Atletico if he decided it was better for his career, for his family to go out I will try to help him.
“I’d prefer he stayed with me. I don’t need to sell the rights of Radamel, but he’s human.
“If you receive a proposal of seven times more than your salary then I’m sure you’d say you can’t forbid Falcao to increase his salary. I can’t forbid him to improve his performance and his way of life.”

[color=#000000][left][background=rgb(255, 255, 255)]Atletico Madrid’s general manager Miguel Angel Gil Marin has revealed that Radamel Falcao will not be leaving the club in January.
[/background][/left][/color]
[quote name='grena' timestamp='1356720812' post='97558']
Ne delim ovo misljenje,pisano je o tome kako je Torres doveden i stvarno je prica velika tuga. Povrede,primoravanje na igru vec povredjenog igraca je pogubno za istog. Videlo se odmah na terenu da nije on vise ekplozivan,brz, pun samopouzdanja, kakav je bio u Atletiku, a kasnije i u Liverpulu. Videlo se po njegovom kretanju da nije ono sto je bio. Falcao je jedan odlican napadac i jedan od malo preostalih pravih napadaca. Svakako bih voleo da dodje sada vec u Januaru. I onda nakon njega i mozda jos nekog pojacanja treba stati sa transferim, isforsirati mlade nade kakav je Piazon, odusevio me je, pa onda De Bruyne,Ake itd,itd....[b][u] Mozda iskoristiti Courtoisa (izvinjavam se ako je pogresno napisano ime) za dovodjenje Falcao-a....Imamo mi Cecha jos dosta vremena.[/u][/b]
[/quote]

Cecha imamo jos 5 godina, Courtois je najbolji mladi golman Evrope, branice jos minimum 15.
Falcao nije jedini napadac na trzistu ;)
[quote name='Brane' timestamp='1356780170' post='97636']
Falcao: The aim is to finish my contract, well, this year at least, properly. I don’t know what will happen in the future.

Posve je jasno ( a i pametno ) da će Rade ostati u Madridu do ljeta, a onda, kud koji. Jednostavno, u prvenstvu su za petama vodećoj Barceloni, glavni su favoriti za osvajanje Europske Lige. Napustiti klub u takvim uvjetima bilo bi glupo i od jedne i druge strane.
[/quote]
Da ne igramo mi LE,bili bi glavni favoriti,ovako nisu.
[quote name='Ercov' timestamp='1356803648' post='97725']
Da ne igramo mi LE,bili bi glavni favoriti,ovako nisu.
[/quote]

I pored nas su glavni favoriti. Manimo subjektivnost, sve kladionice više vjeruju njima duplo više nego nama.

PS. vjerovale su i Napoliju, Benfici, Uefaloni i Bayernu prošle sezone, pa svi znamo šta je bilo, da se razumijemo ;)
[quote name='Brane' timestamp='1356806436' post='97734']
I pored nas su glavni favoriti. Manimo subjektivnost, sve kladionice više vjeruju njima duplo više nego nama.

PS. vjerovale su i Napoliju, Benfici, Uefaloni i Bayernu prošle sezone, pa svi znamo šta je bilo, da se razumijemo ;)
[/quote]
Kakva subjektivnost,i sada smo bolji od njih,a kamoli na prolece.
[quote name='Ercov' timestamp='1356807006' post='97736']
Kakva subjektivnost,i sada smo bolji od njih,a kamoli na prolece.
[/quote]

Mi vjerujemo da smo bolji od njih. Oni vjeruju da su bolji od nas. Kladionice ( koje, opet kažem, nisu relevantan "sudac", al jedini su neutralni ) vjeruju da je Atletico bolji od nas.
Jesmo skrenuli sa teme,ali sta da se radi.
Ne veruju kladionice da su oni bolji od nas,nego misle da mi necemo previse zapeti zbog borbe u PL.
Stoga,zapamti sada koje su sada kvote i koje ce biti na prolece i videces ko je favorit.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.