Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Radamel Falcao (2015-16, 12 nastupa)

28 članova je glasalo

1. 1.

• Pravo pojačanje
      59%
      16
    • PromaÅ¡aj
      40%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='essien5' timestamp='1353498336' post='89905']
Vidit ćete radamela ako potpiše šta će napravit sa dva baluna po poluvremenu većinom u bunar ili slično.... Da imamo cavanija,radamela i van persia sa ovom igrom ne bi proigrali jer stvaramo premalo šansi i nemamo posjed.... Kako kod fergusona do jedan napadač daje golove a nama ne valja ni torres, daniel, lukakua potirali na posudbu... Mislite da je bolji chicarito od torresa, ili welbeck od sturridgea.Sve je u igri i filozofiji igre i stvaranja šansi
[/quote]

Sve si rekao!
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='antonius luiz' timestamp='1353584271' post='90263']
Meni ponekad izgleda da naše polušpice i kreatori igre pokušavaju to riješiti individualno!
[/quote]

Istina da se Sturridge bolje postavlja od Torresa u fazi napada (sto se pokazalo protiv WBA kad je dobio 2-3 lijepe lopte u prostor nazalost nije iskoristio) jer stoji na rubu zaledja i ceka dobru loptu od nasih vezista dok Torres je tip napadaca koji se izvlaci i zeli igrati jedan na jedan to je njegova greska, ali opet mi nije jasno zasto RDM mu nikad nije rekao da igra takvu ulogu cisto da trazi situaciju da dobije loptu u prostor jer svi znamo da ce Hazard, Mata, Oscar pronaci u svakoj tekmi.
Sto je najgore moje misljenje da bi se jos Lukaku najbolje snasao u ovoj nasoj igri, ali naravno to su samo nagadjanja.
Ali istina da je nas vezni red spor mislim na Ramiresa i Mikela, ali opet to nije veliki problem nego sto nemaju dobar pass, dubinske i duge lopte. Tu se koci jako nas napad.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1353587253' post='90271']
Pa ako ramires nije brz, onda stvarno, spori su predaji lopte, naznaci to bolje ;)
[/quote]

pošteno!
mislio sam da je spora lopta u našem veznom redu, ispravljam se.
ali i koliko god on bio brz nije brži od lopte zato bi mu bilo pametnije koji put dodati, otvoriti stranu, a ne vući loptu kao muha bez glave.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1353683987' post='90583']
Kolika mu je klauzula točno?
[/quote]

46 mil funti tj. cirka 75 mil dolara. Milijun-dva dolara manje ako točno uzimaš tečaj
Falcao, now one of Europe's most famed, and saught after players, was on the brink of joining humble Premier League side Aston Villa in 2009. The Colombian striker was in hot form at River Plate, and was available for a measly £6million, Villa had the deal rapped up, until former boss Martin O'Neill went back on the deal, and let him slip away, he then joined Porto, and now Atletico Madrid.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1354729470' post='93038']
Djevojka mu:

[img]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/401770_389826231101087_1235649556_n.jpg[/img]
[/quote]
Nakon sto ovo vidi Terry , svim silama ce pokusati dovesti Falcao-a u Chelsea :D
Postigao i 4. gol a još 20 minuta do kraja.. Zvijer!

Ispravak netočnog navoda, evo već je 5. zabio.. :D I onda neko kaže Benzema dobar ko Falcao, pih,..
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1355080847' post='93935']
[url="http://www.dailymotion.com/video/xvqgsm_golaazo-de-falcao_sport"]http://www.dailymoti...de-falcao_sport[/url]

Tko je ovdje institucija, evo postigao het-trik. UBICA !
[/quote]
Dao do sada 5 golova . :D
Frajer ce u jednoj utakmici dati vise golova nego Torres u cijeloj prosloj sezoni :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.