Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marko Marin (2012-2016, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 639
  • Pregledi 48,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='Caeruleus' timestamp='1342745814' post='65555']
Kako je malecki, ko Messi. Čak ima i facu ko Messi, ono miševsku.
[/quote]

Ma on je bolji od Messija.
U zadnjoj utakmici je i meni bolji bio Marin, već sam u jednom postu rekao, ono mrvicu bolji konkretniji, ali mislim da je Hazard ipak level iznad, dvije godine mlađi a vrijedi 4xMarin, jednostavna matematika.
[quote name='Kalouda' timestamp='1342776401' post='65575']
Sad sam razmišljao i utvrdio sam da je Marin bolji igrač od Hazarda, iako su oba svetska klasa.
[/quote]
Na osnovu jedne utakmice si to shatio? Svaka cast sta da ti kazem nego da zakljucujes najbrze i najbolje od svih ljudi na ovoj planeti... :-
Sinoć uvjerljivo naš najbolji igrač, a uz Pastorea je pokazao najviše na terenu.
Koliko je samo živosti unio u našu igru. Driblinzi, prodori, pasovi, proigravanja, sve je to pokaza sinoć. Najugodnije iznenađenje ovih priprema, potajno sam se nada da bi moga ovako iznenadit.
Nadam se da će ovako igrat i u nastavku sezone i da će imati mjesto u prvom sastavu.
Fantastican transfer.Dosao je za sicu(do 10 mil. ne znam tacno)a pokazao je vise od svih na ovim pripremama.
Sad je sve na Di Matteu da to iskombinuje da i Marin ima svoje mjesto u prvih 11 i siguran sam da nece razocarat'. :D
  • Autor
Iako je i sinoć ponovo pružio dosta dobru partiju, mislim da će naredne sezone više biti u rotaciji nego starter. On može ulaskom lako preokrenuti meč, dati neki novi ton igri CFC-a i zato je ovako sa klupe dosta učinkovit.
[quote name='El_Nino' timestamp='1343298025' post='67179']
On je nevjerojatno dobro pojačanje za tako mal novac, genijalno, igra odlično
[/quote]

Potpisujem, a ne neki tamo Oscar 4 puta skuplji od njega.
Rekoh ja da bi on mogao biti prijatno iznenađenje. Jest, da je rano o tome govorit, ali za sada vrlo dobar ;) Bar u one prve dvije tekme, što sam ih pogledao.
[quote name='true_blue' timestamp='1343314544' post='67243']
Potpisujem, a ne neki tamo Oscar 4 puta skuplji od njega.
[/quote]

Pojesces ti svako slovo na kraju sezone(sto se Oscara tice) !
[quote name='EdvinTB' timestamp='1335825045' post='44757']
11/12 15.04.2012 Unbekannt Muskelzerrung 11/12 11.03.2012 29.03.2012 Oberschenkelprobleme 11/12 17.01.2012 29.01.2012 Leistenprobleme 11/12 08.12.2011 03.01.2012 Beckenverletzung 11/12 04.11.2011 15.11.2011 Hüftprobleme 11/12 14.09.2011 22.09.2011 Hüftprobleme
[font=arial, helvetica, sans-serif]Netrebaju strucnjaci, ocigledno je, momak je od stakla povreda se nize na povredu, vise ce vremena provodit u cobham rehabilitation centru nego na terenu [/font][font=arial, helvetica, sans-serif] [/font][font=arial, helvetica, sans-serif] :smile:[/font]
[/quote]

Pocelo je ! evo sezona nije ni pocela a on vec ima probleme sa fitnesom, nakon lakse ozljede i propusta comunity shield

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.