Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marko Marin (2012-2016, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

"Svi profesionalci imaji vatrenu želju da igraju i ja nisam drugačiji,ali ja moram da podignem moj nivo profesionalizma,pružim bolje partije nego ikad kako bih ostavio dobar utisak u ovom timu.Sve što sam do sada video u Čelziju je korak dalje od onoga na šta sam navikao,ali to je dobra stvar za mene"

Marko Marin intervju,nastavak možete pročitati ovde http://soccernet.espn.go.com/columns/story/_/id/1124061/make-or-break-move-for-marin?cc=5739
  • Odgovori 639
  • Pregledi 48,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Također i on, kao i Eden, u svom debiju za Chelsea zabio pogodak.

Bio je dobar, stvarao dosta šansi i upošljavao suigrače, na kraju krajeva i asistenciju je pored gola upisao. Jedan od boljih na terenu.
Potrebno mu je malo maštovitosti samo, a ne da svaki solo prodor izvodi na isti način, najsličnije Robbenu samo na lijevoj strani. To će stoperi svjetske klase znati pročitati i zaustaviti.
[quote name='Elao' timestamp='1342695320' post='65334']
Jel on asistirao za drugi gol Lukakua? kopira Hazarda po postizanju golova :)
[/quote]

kolko sam ja vidio, jest on asistiro. isto ko i McEachran u prostor gurno a ovaj junac iskrčio sve
moram jos spomenuti osim sto je Marin dao gol i asistirao moram reci da je on stvorio i prvu sansu na utakmici u nepunoj minuti kad je odlicno sutao a golman odbranio,samo neka ovako nastavi i netreba se bojati za mjesto u timu
[quote name='Kalouda' timestamp='1342695415' post='65336']
kolko sam ja vidio, jest on asistiro. isto ko i McEachran u prostor gurno [b]a ovaj junac iskrčio sve[/b]
[/quote]

:)) :))

Marin je bio jedan od najboljih, definitvno ;) Asistencija, gol te još par prodora. Fin učinak za jedno poluvrijeme u debiju ;)
[quote name='Brane' timestamp='1342669993' post='65263'].
Potrebno mu je malo maštovitosti samo, a ne da svaki solo prodor izvodi na isti način, najsličnije Robbenu samo na lijevoj strani. To će stoperi svjetske klase znati pročitati i zaustaviti.
[/quote]

hoce procitat jednom-dva puta al marko stvori takvih 5-10 situacija i jednom nek prodje to je odma gol sansa , isto tako robena procitaju al covjek svaku utakmicu ima mnogo suteva na gol znaci jako tesko ga je potpuno zaustavit
[i]"Of course it was a nice feeling to score in the first game and to have an assist too, and I am happy with my performance. [/i]

[i]"I felt good today and I think it was okay for my first match. And playing here was not like in Europe. It was another atmosphere when we came out with the firework explosions, and it was a really nice feeling to play in this stadium."[/i]

[i] "We've trained every day and we have been doing possession games but of course not everything is good. We have to work a lot more on these things but I think it will be good."[/i]
Poenta u toj finti jest sto ih Marin hvata na krivoj nozi, tako da je protivnickim igracima teško njega pratiti jer je prebrz igrac, nizak je i okretan ko' zvrk... on ce tom svojom fintom lomit sve igrace. Samo treba ako vec to radi na krilu, da malo upotrijebi pete, kao Ronaldo i to je to... a kod KDB mi se sviđa onaj njegov dribling "lastika" kad ih slomi na krilu gore... imamo stvarno sada vrhunske igrace.
[quote name='Brane' timestamp='1342669993' post='65263']
Također i on, kao i Eden, u svom debiju za Chelsea zabio pogodak.

Bio je dobar, stvarao dosta šansi i upošljavao suigrače, na kraju krajeva i asistenciju je pored gola upisao. Jedan od boljih na terenu.
[b]Potrebno mu je malo maštovitosti samo, a ne da svaki solo prodor izvodi na isti način, najsličnije Robbenu samo na lijevoj strani. To će stoperi svjetske klase znati pročitati i zaustaviti.[/b]
[/quote]
Da hoce on svaku utakmicu go i asistenciju ja bi bio prezadovoljan .

[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1342715453' post='65431']
Poenta u toj finti jest sto ih Marin hvata na krivoj nozi, tako da je protivnickim igracima teško njega pratiti jer je prebrz igrac, nizak je i [b]okretan ko' zvrk..[/b]. on ce tom svojom fintom lomit sve igrace. Samo treba ako vec to radi na krilu, da malo upotrijebi pete, kao Ronaldo i to je to... a kod KDB mi se sviđa onaj njegov dribling "lastika" kad ih slomi na krilu gore... imamo stvarno sada vrhunske igrace.
[/quote]
Meni je brate glavno kad ti kazes ko' zvrk :D :D :D :D :D
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1342715453' post='65431']
Poenta u toj finti jest sto ih Marin hvata na krivoj nozi, tako da je protivnickim igracima teško njega pratiti jer je prebrz igrac, nizak je i okretan ko' zvrk... on ce tom svojom fintom lomit sve igrace. Samo treba ako vec to radi na krilu, da malo upotrijebi pete, kao Ronaldo i to je to... a kod KDB mi se sviđa onaj njegov dribling "lastika" kad ih slomi na krilu gore... [b]imamo stvarno sada vrhunske igrace.[/b]
[/quote]

svugdje osim na desnom krilu, Ramire7 je dobar, ali nije pravo krilo.
Marin bas dobar, odusevio me :P Vidjet cemo ga opet ne mozemo nista reci za jednu tekmu.. I sturridge je rasturao pa oslabio ..

Bit ce prava borba za prvih 11
navijam za ovog mladića!
[url="http://www.youtube.com/watch?v=BTCr7vWCnH8"]http://www.youtube.com/watch?v=BTCr7vWCnH8[/url]
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1342731246' post='65521']
Kako sam ga samo zagotivio i prije ove utakmice sve mu najbolje zelim u plavom dresu !
[/quote]
I meni je pravo gotivan lik.Nesto poput Mate,smiren,povucen i radi svoj posao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.