Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marko Marin (2012-2016, 16 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 639
  • Pregledi 48,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='chelseathebest' timestamp='1336427909' post='46522'] jebiga, potpuno logično...nije Marin u formi u zadnje vrijeme, a nije ni da će faliti Njemačkoj[/quote]

Mi izgleda voliko kupovati igrače koji su bili ozljeđeni i koji su izašli iz forme. Primjer: Torres.
sad recimo vidjeti igrače koji će se pokazati dobrima u grupi 1-2 utakmice da im ne naraste cijena odmah,primjer:Di Maria u Real
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1336510735' post='46875']
jeste na papiru :)
[/quote]

I u praksi!
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1336598104' post='47365']Nekako imam filing da bude ovaj transfer potpuni promasaj... :/[/quote]
A ja bas mislim suprotno, ocekujem da ce nam se Marin kroz koju godinu isplatiti.
on će biti krhak prvu sezonu,ali nadam se da će ojačati,i biti motor momčadi kao što je sad Rami ;)
Dobra je stvar sto nije pozvan u reprezentaciju.
Moci ce potpuno da se oporavi, jer kroz celu sezonu vuce neke nezgodne povrede. Onda, kad bude prosao pripreme sa klubom, videcemo sta mozemo ocekivati od njega.
On je ubica jedan na jedan, a takav igrac nam je preko potreban, posebno za probijanje bunkera protiv slabijih timova u PL.
Nema potrebe za brigom ljudi. Nije placen €50m. Ja sam bas nekako uvjeren da ce se Markan uklopiti. :)
12. u potpunosti se slažem, ako gledamo da je Torres plaćen 50M a tek sada pokazuje znakove stare forme, onda ne moramo brinuti jer i da s Marinom bude takva situacija plaćen je 8M.
Ja se nadam da će on ipak odmah ući u formu :D
Pozdrav, tek sam se uclanio u forum, iako pratim chelsea, vec jako dugo.
Po meni mislim da ce Marin bit dobro pojacanje, prvesntveno mislim zato jer nam fali mladih igraca koji mogu nekim potezom nesto uciniti, mislim da Marin moze takvo nesto napraviti iako nije u formi, generalno gledano kao ni sam Werder. I mislim da bi u nekim manjim utakmicama ala norwich doma, mogao posluziti da dobro odradi posao u svrahu rotacije i odmora igraca, zivi bili pa vidjeli!
[quote name='Adidas87' timestamp='1336929322' post='48313']
Pozdrav, tek sam se uclanio u forum, iako pratim chelsea, vec jako dugo.
Po meni mislim da ce Marin bit dobro pojacanje, prvesntveno mislim zato jer nam fali mladih igraca koji mogu nekim potezom nesto uciniti, mislim da Marin moze takvo nesto napraviti iako nije u formi, generalno gledano kao ni sam Werder. I mislim da bi u nekim manjim utakmicama ala norwich doma, mogao posluziti da dobro odradi posao u svrahu rotacije i odmora igraca, zivi bili pa vidjeli!
[/quote]

kako god bilo vjerujem da je puno kvalitetniji igrac od maloude i kalou-a...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1336984538' post='48442']

kako god bilo vjerujem da je puno kvalitetniji igrac od maloude i kalou-a...
[/quote]
siguran sam :)
Što se mene tiče puno bolji pick od Maloude koji je već u godinama, a Kalou nikako da odigra dobru utakmicu. Nadam se da će dobiti šansu kod Chelseaja i iskoristiti je.
[quote name='razbijach' timestamp='1337508297' post='50297']
Što se mene tiče puno bolji pick od Maloude koji je već u godinama, a Kalou nikako da odigra dobru utakmicu. Nadam se da će dobiti šansu kod Chelseaja i iskoristiti je.
[/quote]

[/quote]

Potpis ! :D
[/quote]
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337587375' post='50873']Prebaciti ga u igrace ? Mislim prvi tim xD[/quote]

Pa ja se pitam sto je uopste ubacen u Loan deo, posto je Werderov igrac do prvog Juna a ne nas. Samo sto smo se ranije dogovorili.
Veoma sam ramnodusan oko ovog transfera. Nadam se da ce biti dobro pojacanje, ali definitivno bar za mene sada nije za prvi tim.
Videcemo kako ce igrati kad dodje u Chelsea, pa onda cemo pricati, mozda ispadne prica kao sa Cahillom. Svi smo svesni da svi ovakvi igraci u Chelsea veoma naprednu, cak i igraci kao Sidwell su imalo progres u svojim kvalitetima trenirajuci i igrajuci za Chelsea.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.