3. maj 2012.14 god. comment_45250 I onda meni neko dodje pricat' da nam ne treba Marin.To se osjetilo u sinocnjoj utakmici.Siguran sam da bi sinoc Marin startovao od prve i bolje bi odigrao od vecine. Prijavi
4. maj 2012.14 god. comment_45513 [quote name='chelseafan97' timestamp='1335783498' post='44603'] [img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/525555_209328049184034_207994562650716_340996_1867043024_n.jpg[/img] [/quote] 14 je od Kevina Prijavi
5. maj 2012.14 god. comment_45813 [img]http://mediadb.kicker.de/news/1000/1020/1100/3000/slideshow/768233/image_slshow_einzel_0_15.jpg[/img] Momak se oprostio od Werdera danas. Prijavi
6. maj 2012.14 god. comment_45909 šteta njegova pa su izgubili 3-2 od Schalkea,ja sam za ovog Huntelara vjerovao da je kloc,a momak sve bolji .Odkako je došao u Schalke sve bolje igraa,dok je bio u Realu i Milanu bio je klocina Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46324 "German Messi" ne samo da nije nominiran nego nije ni blizu danas objavljenoj dugoj listi (28 igraca, 4 ce odpasti pred pocetak prvenstva) na koje ce njemacki selektor Löw racunati na evropskom prvenstvu! Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46333 Ma momak je doveden da zamijeni Maloudu i Kaloua na klupi, sta je tu toliko cudno.. Tek cemo na ljeto dovesti pravog lijevog napadaca... ( Nadam se) Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46336 [quote name='ADiS' timestamp='1336406527' post='46333'] Ma momak je doveden da zamijeni Maloudu i Kaloua na klupi, sta je tu toliko cudno.. Tek cemo na ljeto dovesti pravog lijevog napadaca... ( Nadam se) [/quote] I ja se nadam.Ali se vise nadam plejmejkeru. Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46339 [quote name='Ercov' timestamp='1336406965' post='46336'] I ja se nadam.Ali se vise nadam plejmejkeru. [/quote] Nadam se ja i tome. Treba dosta igraca promjeniti, bez obzira sto smo osvojili kup, i sto smo dosli u finale lige prvaka... Ali smo zato katastrofalno odigrali ligasku sezonu. I to se moze ponoviti i naredne sezone ako ostanu isti igraci. Mozda imamo jaku prvu postavu ali kada dodje do povreda ili umora onda nastupa klupa, koja je prosjecna... To moze biti gore sljedece sezone ako ne budemo kupovali ali ja se nadam se da cemo kupiti kvalitetne igrace.. Medju tim kvalitetnim su Hulk i Hazard.. Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46345 I ja sam zato da se dovede neki cisti plejmaker, a Mata da se vrati na svoju poziciju tj. lijevo krilo Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46378 [quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1336409059' post='46345'] I ja sam zato da se dovede neki cisti plejmaker, a Mata da se vrati na svoju poziciju tj. lijevo krilo [/quote] Mata ne ide nigdje. Mata je 10-ka, igrac koji je ko narucen da igra u liniji sa krilima i tik iza napadaca. Idealan! Treba dovesti nekog igraca tipa Modric (takav profil) na centru, da uz Mikela moze drzati sredinu i osloboditi Matu, koji bi onda rastereceno zadavao zavrsne pasove u posljednjoj trecini terena. Moguce da je Marin "back-up" igrac kako se kaze, a da ce Willian biti pravo krilo. Vidjecemo... Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46387 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1336415982' post='46378'] Mata ne ide nigdje. Mata je 10-ka, igrac koji je ko narucen da igra u liniji sa krilima i tik iza napadaca. Idealan! Treba dovesti nekog igraca tipa Modric (takav profil) na centru, da uz[u][b] Mikela[/b][/u] moze drzati sredinu i osloboditi Matu, koji bi onda rastereceno zadavao zavrsne pasove u posljednjoj trecini terena. Moguce da je Marin "back-up" igrac kako se kaze, a da ce Willian biti pravo krilo. Vidjecemo... [/quote] Ti si otpisao Ramiza.... Covek je zasluzan za pola uspeha tima ove sezone, a ti bi ga na klupu Ni govora o tome, kakav Mikel, kakvi bakraci.... Prijavi
7. maj 2012.14 god. Autor comment_46392 Bojim se da će biti mali problem sa Ramizom ako dovedemo sebi kvalitetna krila i Robbie nastavi sa svojom 4-2-3-1. Dosad ga je gurao na tu krilnu poziciju, i može on tu odigrati dosta dobro protiv jačih ekipa kad treba držati defanzivu, pomagati nazad i samo špartat gore-dole. Belaj nastaje kad treba napadati sa posjedom lopte, otkrivati se, tražiti prostor, ići 1 na 1, kreirati šanse ... Ne može igrati na poziciji 10-ke jer je tu Mata, a ni iza njega jer nam tu treba jedan klasični destruktivac, dakle holding midfielder (Mikel/Oriol) + još jedan koji će vezati igru između zadnje linije i napada. Ramiz nema baš tehničke predispozicije za to mjesto. U 4-3-3 bi on već bio fantastičan, kao i pod Andreom, motor ekipe, sjajan dinamičan energičan igrač na sredini terena. Al onda Mata nema toliku slobodu, ne igra na željenoj poziciji iza centarfora. Dosta nas zanimljivih odluka očekuje. Što se same teme tiče, Marin će biti dobar za rotacije jer je on klasično krilo. Imat će cijelo ljeto da se adaptira na CFC i London, puno bolje za njega nego da je došao sad na zimu. Uglavnom, očekujem da pokaže zašto je doveden. Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46393 [b]@Whisper[/b] Ma to sam rekao, jer mi je on prvi pao na pamet... Wisey sve rekao. Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46395 [quote name='Wisey' timestamp='1336418373' post='46392'] Bojim se da će biti mali problem sa Ramizom ako dovedemo sebi kvalitetna krila i Robbie nastavi sa svojom 4-2-3-1. Dosad ga je gurao na tu krilnu poziciju, i može on tu odigrati dosta dobro protiv jačih ekipa kad treba držati defanzivu, pomagati nazad i samo špartat gore-dole. Belaj nastaje kad treba napadati sa posjedom lopte, otkrivati se, tražiti prostor, ići 1 na 1, kreirati šanse ... Ne može igrati na poziciji 10-ke jer je tu Mata, a ni iza njega jer nam tu treba jedan klasični destruktivac, dakle holding midfielder (Mikel/Oriol) + još jedan koji će vezati igru između zadnje linije i napada. Ramiz nema baš tehničke predispozicije za to mjesto. U 4-3-3 bi on već bio fantastičan, kao i pod Andreom, motor ekipe, sjajan dinamičan energičan igrač na sredini terena. Al onda Mata nema toliku slobodu, ne igra na željenoj poziciji iza centarfora. Dosta nas zanimljivih odluka očekuje. Što se same teme tiče, Marin će biti dobar za rotacije jer je on klasično krilo. Imat će cijelo ljeto da se adaptira na CFC i London, puno bolje za njega nego da je došao sad na zimu. Uglavnom, očekujem da pokaže zašto je doveden. [/quote] Odricanje od Ramiza bi bila katastrofalna greska. Prvo sto je motor tima, sto prosto zavisimo od njega. A drugo sto bi njegov moral i zelja za igrom i zalaganjem znatno opali ako ga prizemlje na klupu. Marin ce biti prvi izbor na levom krilu, jer cisto sumnjam da ce klub bacati pare na novog igraca na toj poziciji, kad vec imamo De Bruynea, Piazona i Kakutu. Verovatnij je da ce se dovesti manevarski igrac koji ce biti prva opcija na desnom krilu, ali moze da odigra i na levoj strani. Neko kao Hulk, Hazard, Schurrle, LAvezzi... Prijavi
7. maj 2012.14 god. Autor comment_46399 Ne bih se bunio da bude: ___Danny/neko jače ime_____Mata/Kakuta/De Bruyne______Marin/Kakuta/De Bruyne Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46404 Ja sam misljenja da bi Marin mogao biti dostojno pojacanje za chelsea... nekako mi se svidjaju igraci koi nisu mediski napuhani Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46408 Ja bih bio zadovoljan da Marin bude prvi izbor na lijevoj strani tj. da se ne dovodi pojačanje na toj poziciji (osim možda nešto, što je talentovano, a džaba kao npr. Hoillet), ali zato da se desno dovede neko jak npr. Hulk ili Di Maria (tako nešto). Dodajmo Kakutu, De Bruyne-a, Piazona, Ramiresa, također i Matu koji može na oba krila odigrati, mislim da bi bilo to i više nego dovoljno. Uglavnom Marin je kvalitetan igrač, te uz njegov napredak (koji itekako može postić, primjer Ramiz), imat ćemo odlično krilo, koje od J. Cole-a pošteno nismo imali. Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46520 [quote name='Whisper#2' timestamp='1336417842' post='46387'] Ti si otpisao Ramiza.... Covek je zasluzan za pola uspeha tima ove sezone, a ti bi ga na klupu Ni govora o tome, kakav Mikel, kakvi bakraci.... [/quote] u sredini terena ramiz pored Mikela nema što tražit, Mikel je smiren, zahvalan, zna iznjet loptu čita igru, puno lopti uzme, jak u skoku, odličan flaster i gotovo nepogršiv u dodavanju i odlično se upotpunjuje sa Lampsom koji ima više prostore prema napred i samim time Mata ima više prostora napred i zato imamo da odličan playa Matu i Lampsa obojca deru guzove otkako je RDM uveo ovu formaciju i način igre a bome i Mikel. Dok se Ramiz pokazao odlično na krilu jer ima odličan trk, ulazi u prostor, traži igru i jako je popravio realizaciju, njega se netreba ni vraćat u sredinu terena, sa Danniyem i njim imamo dobro pokrivnenu poziciju desnog krila. Al ajd da ne oftopičarim, jedna zanimljivost marin nije ušao ni u širi izbor kandidata za Europsko prvenstvo koje je sastavio Low :/ Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46522 [quote name='Vinko' timestamp='1336427790' post='46520'] Al ajd da ne oftopičarim, jedna zanimljivost marin nije ušao ni u širi izbor kandidata za Europsko prvenstvo koje je sastavio Low :/ [/quote] jebiga, potpuno logično...nije Marin u formi u zadnje vrijeme, a nije ni da će faliti Njemačkoj Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46546 Po nekom mom razmišljanju, o narednoj sezoni, zamišljao sam da se dovedu još Modrić i neko kvalitetno krilo, što i nije toliko hića jer smo doveli Marina. Prvi izbor je naravno Hulk, a onda slijede Hazard te Lavezzi. Volio bih da se zadrži 4-2-3-1 formacija, sa Mikelom i Modrićem na sredini terena, ispred njih Mata a na krilima, lijevo Ramiz desno Hulk, mada se ne bih bunio da tu bude i Marin. Jedno je sigurno. Marin je sjajno pojačanje, malo plaćen a sjajan igrač i ovo jeodličan potez Romana. Ako ništa bit će odličan za rotacija, i na krilima a i sa Matom. U svakom slučaju puno bolji izbor od Maloude i Kaloua. Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46554 [quote name='chelseathebest' timestamp='1336427909' post='46522'] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Al ajd da ne oftopičarim, jedna zanimljivost marin nije ušao ni u širi izbor kandidata za Europsko prvenstvo koje je sastavio Low :/ [/font][/color] [/quote]Cijelu sezonu ga muce povrede, nije sastavio 3 utakmice u nizu, tako da i nije cudo sto nije pozvat ! Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46688 Ne mozemo reci jel dobar nije ga niko ove sezone ni gledao izgleda.. S vremenom cemo vidjet jel on izvrsno pojacanje il jos jedna bijeda. Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46759 Meni se Mata vise svidja na svojoj "prirodnoj poziciji" lijevom krilu, mada priznajem da je odigrao i dobro kao 10tka! Ramires se nesmije odpisati nikako, pa on ima toliko kondicije i snage da istovremeno moze igrati i desno krilo i desnog beka, on je igracina i jos je u usponu Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46775 Meni se Mata gubi na krilu mnogo je bolji kad je iza napadaca Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.