Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Rješili smo ga se tako da smo mu dopustili da ode glavnom gradskom rivalu, baš ružan način...

A i ta odluka da se uzme Courtoua koji je u tom trenutku slovio za jednog od najboljih mladih golmana svijeta umjesto Cecha koji je pred penzijom je bila sasvim razumna i logična odluka, to samo vama s kristalim kuglama koji vidite budnoćnost nije. A i ovako bi bila dobra odluka da smo bili pametniji i na vrijeme ga prodali. 3-4 sezone vrlo dobre igre i minimalno 50-60M od prodaje bi bio sasvim fin posao...
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

A sjecam se price forumasa haha,Tibo nam je za 20 godina,a Ceh moze jos par sezona :D Sad ispade da je Ceh ostao branio bi jos 6,7 godina,a ovaj nam branio samo 3.SOUUU haha

Cech je vrhunski golman i suguran sam da ima jos sta ponuditi. Vander Sar je igrao do 40 godine u Unitedu i branio na visokom nivou.

Ova pjesma opisuje odnos uprave i Kurtoee

https://www.youtube.com/watch?v=S6P5PyYPNs4

Što Spaha kaže Tibo je jasno stavio do znanja da želi da ide, a naša uprava je hladila jaja kao i uvijek.
Da je Tibo govno? Jeste,ali ne možeš ti kao ozbiljan klub mirovati i nadati se da će igrač promijeniti svoju odluku.Krajem prošle sezone su se trebali ponuditi ugovori Hazardu i njemu i vidjeti da li žele,a ne ostavljati 5 dana pred kraja prelaznog roka.

ovaj Matt Law je dežurna sisica kluba i sad je još jednom došo da pere ruke ljudi iz uprave

treba sad neko da odvoji vreme i iskopa 2 godine unazad sve vesti koje se odnose na ovog igrača, pa onda da se zapita čovek kako smo i zašto smo došli u ovu poziciju

uveren sam i u to da se već par meseci zna za sve ovo i da se tražio golman sve to vreme, jelte, ispušili smo ga za tog Alisona kao što smo i za VVD ali to niko neće još da prizna

pa ti dovodi tamo golmana dva dana pred kraj prelaznog roka

Zar fakat ima ljudi koji ce radije pljuvati po Mattu Lawu i nasem klubu nego ista reci belgijskom smradu? Mozete pricati da su iz Uprave zasrali, ali valjda racunas na zeru postenja i profesionalizma kad vec toliko das i ulozis u nekoga? Ma popisam se na njega, govno jedno malo.
Ja ne znam ko je taj Matt Law ali mi je drago sto dolazi taj neki golman umjesto Kurtoe. Covjek je hinja. U Atletiko Madridu je stekao status jednog od najboljih golmana svijeta. Vratio se nazad u Chelsea samo da bi jednoga dana mogao svim navijacima Atletiko Madrida i klubu zabiti noz u leđa i otici u najveci rival.

Meni je drago sto ga vise necu gledati na nasem golu. Proslu sezonu je onako mogao braniti bilo koji golman.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Steta samo sto nije produzio ugovor pa da uzmemo nekih 70-80 mil.
Sigurno u top 5 golmana svijeta, to je pokazao i na svjetskom. Medjutim nije mi nesto prirastao srcu, ako dodje Kepa sekunde mi nece biti zao.

Prebacujte ga u bivse ko ga jebe ne treba se nervirati zbog budale, 3 sezone je vec u klubu i nije bog zna dao neki doprinos da bi ga po necemu navijaci pamtili.

https://twitter.com/realmadrid/status/1027273297631879169?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1027273297631879169&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.talkchelsea.net%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2Frealmadrid%2Fstatus%2F1027273297631879169

Prebacite ga u legende.

DkGYoLoW4AAryRC.jpg

DkGYoLpXoAAUnlI.jpg

DkGYoLnXcAUVi8f.jpg

Nekako mi deluje kao da nisam video golmana koji je viÅ¡e golova primio kroz piÅ¡ke od Kurte.  :hljeb: 

Thibaut Courtois: “I’ve never kissed the badge before, but I’ve done it here today because this is where I’ve always wanted to be”

ovaj ce sada plakat za hazarda na dnevnoj bazi, rijetko ljigav lik. Nadam se da ce hazard potpusat ugovor da mu zacepi usta vise

Outside the Wanda Metropolitano, the Thibaut Courtois plaque is getting lots of attention. Someone has sprayed 'rata' in graffiti over it, others spit and pour beer. Two security guards stop further vandalism... #Atleti #RealMadrid #AtletiInter

• 3 sedmice kasnije...

"In training, you see that the level is high. I am now experiencing on a daily basis that Sergio Ramos is the best centre-back in the world. The level [at Real Madrid] is higher than at Chelsea. [The Bernabeu is] twice as big [as Stamford Bridge], of course, it's a very different feeling. If you look forward, you only see a wall of people, while at Stamford Bridge you can still see the sky or the hotel behind the grandstand."

- Tibo Kurtoa

Hahahahahahahah

Moram priznati ni ja koji sam oduvijek, od prvog dana, smatro ovog lika antipaticnim govnetom nisam ocekivao da je toliko govno.

Jadan Hazard mora sad 2 sedm u reprezentaciju, dijeliti zrak s ovim imbecilom i slusati njegove price.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.