Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

ma samo da ne povuce i hazarda, za doticnog me se jebe.. Izjavio je kao gdje on ode da mora i hazard navodno, da nece nigdje jedan bez drugog
  • 3 sedmice kasnije...

Ostade nama Wili Kabaljero prva opcija :(( u PL ligi stvarno ima kvalitetnih golmana,ali ne vjerujem da postoji ta ekipa koja ce sada 2 dana pred start sezone da nam prodaa svojeg golmana.

Kad se pogleda trenutno u PL skoro svaka ekipa ima dva kvalitetna golmana,osim mi,mi nemamo od sjutra ni jednog golmana :D

trenutno najneozbiljni klub u ligi i meni ne bi bilo iznenadjenje da ove godine ne budemo u 10,jer mora neozbiljnost koja vlada zadnijih sezona skupo da se plati

Arsenal(Cech,Lena),Bornmunt(Begovic,Boruc),Burnley(Pope,Heaton,Lindegard),Kristal(Henesej,Speroni),Everton(stekelnburg,pikford),Lester(Smajhel,Jakupovic,Ward),Liverpul(Alison,KArisu,MInjole),Siti(Bravo,Enderson),Junajted(DeHea,Romero),Njukasl(Dubravka,Eliot,Dorlow),Totehnem(loris,varm),Watford(GOmes,Foster),WestHam(Fabijanski,Adrian),Wolves(Ruddy,Patricio) znaci sve ekipe koje imaju makar dostojnu jednu zamjenu,a neki i po dvije. Golman je srce timaaa

Nikad ga nisam nesto posebno gotivio i ono najvaznije, nikad nije pokazao da je klasa kakvom se smatra barem dok je bio u Chelseau.

Govno od covjeka bio i ostao, seljacku facu imao i imat ce.

Mrs!

Koliko mu je klub ustupaka napravio samo da bi on bio zadovoljan i nije mu dovoljno. Klasična razmažena milenijalska komunjara.

Ne opravdavam Courtoisa, ali mislim da su svi znali da ide, to što je on tek sad rekao Sarriu je manje bitno, to što mi nemamo rješenu poziciju golmana 3 dana pred kraj prijelaznog roka je isključivo krivica uprave koja je morala imat spremnu opciju ako ovaj ode, odnosno nije se smjela niti dovest u ovu situaciju ne izvjesnosti ide li on ili ne. Trebalo se prije početka SP-a ili produžit ugovor ili ako neće prodat ga i krenit u pronalazak novog vratara, a ne tri dana prije tek razgovarat s njim o odlasku. Još jedan amaterizam uprave u nizu, nadam se da u pozadini imaju spremnu zamjenu, jer je u suprotnom ovo žešči amaterizam...

Jack Butland navodno
https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1026504483927412738

Pa dugo mu je trebalo, ocekivao sam ovako nesto od ovog smrada jos na pocetku roka

Pa čovjek želi već neko vrijeme da ide iz Chelsea, majka mu stara vjerovatno su ovi zeljeli da ga zadrze a on zeli da ide pod svaku cijenu.

Potpuna krivica nase uprave sto ga se nije rijesavala na vrijeme, trebali su staviti cijenu koju traze za njega pa ko da novac neka ide.

I za svo ovo vrijeme nisu doveli zamjenu, jer su eto ocekivali da ce Courtoa ostati i ne zeli produziti ugovor, koji ima jos godinu dana ugovora. Kakva smijurija.

Ne znam iskreno, nisam nikad bio od onih sto se nasladjuju kad su upravu a pogotovo ne sad kad nas je ovaj lik doveo u ovakvu situaciju. Al opet ima nas nekoliko koji smo od pocetka govorili da se radi o teskom smradu, da je govno od osobe a i da nije ni neki golman kakvim ga se predstavljalo i uzdizalo. Bar to nije nikad u Chelseaju pokazao. Najvise bih volio da ga postave za 4. golmana iza Roba Greena, nek skuplja lopte na treninzima i nosi cunjeve a za svaki propusteni trening ili nedolazak na utakmicu da placa penale. Tako se to radi s ovakvim likovima, ne samo radi njega nego da i ostalima pokazes da se mora postovati klub. Nazalost, nismo u toj situaciji finansijski pa sad treba nesto izmisliti u ovih par dana do kraja.
Pokusati vratiti Cecha, ne bih se bunio ni kad bi pokusali kupiti Harta ili Adriana svakako su bolje opcije od Cabaljera.
Da sam na mjestu uprave namjerno ne hih prodo Courtoisa ne go bi ga drzo na tribinama i nek presjedi godinu dana bez fudbala, svakako cemo dobiti 35 miliona za njega sto je sad u fudbalu nista.
Kurtou sam branio i kad ne treba. Ukazivao mu vise postovanja nego sto je u pojedinim situacijama zasluzivao.
Nikada ga nisam napadao i blatio, iako je bilo osnova i za to.
Ali, Celsi kao klub je njega ispostovao. Dobio je poverenje i status prvog golmana na ustrb legende kluba. Poneli su se ljudi prema njemu gospodski i tako treba da ostane.
Greska je napravljena onog momenta kad je pala odluka da mu porodica ostane u Spaniji. Sve ostalo je posledica toga, i ocekivan sled događaja.
Treba ostati u maniru gospodstva do kraja, za generacije koje nadolaze.
Treba ga nabuti na kurac, klub se lose ponio prema Maloudi koji je legenda kluba, olahko smo se rijesili Cecha zbog ovog debila ja ga ne bih prodo nema tih para samo bi ga ostavio na tribinama godinu dana.
A kako smo se to resili Ceha ? Sta, izbacili smo ga na ulicu, izbrisali ga iz istorije Celsija ? Zabranili pominjanje njegovog imena ?
Coveku je gospodski saopsteno da nece biti prvi golman, on je birao klub u koji ce ici i toliko.
Kurtoa je zajebo, to stoji ali preuvelicavanje predjasnjih dogadjaja nema svrhu, naprotiv.
Čovjek je odbio potpisat ugovor, došao je do situacije za 6 mjeseci može otić besplatno, ako to nije znak da želi ić ne znam šta jest. Courtoua nije svetac, ali se malo pretjeruje, ni prvi ni zadnji igrač koji želi otić iz nekog kluba, a to što je kao 3 dana prije kraja roka tek rekao da želi ić su gluposti, pa cijelo ljeto se zna da će ić, zašto klub nije napravio ništa po tom pitanju je problem kluba.

Nije Tibo kriv mi smo govna

A kako smo se to resili Ceha ? Sta, izbacili smo ga na ulicu, izbrisali ga iz istorije Celsija ? Zabranili pominjanje njegovog imena ?
Coveku je gospodski saopsteno da nece biti prvi golman, on je birao klub u koji ce ici i toliko.
Kurtoa je zajebo, to stoji ali preuvelicavanje predjasnjih dogadjaja nema svrhu, naprotiv.

U svakom slucaju rijesili smo ga se na ruzan nacin, prvo je sjedio cijelu sezonu na klubi da bi Courtois bio prvi golman a po kvaliteti je sigurno bio losiji od Cecha. Courtois je imo tu srecu da je mladji od Cecha i islo se na tu varijantu da je Courtois dugorocnije rjesenje, eto kako nam je vratio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.