Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29 - Manchester City (A) 21.03.2012. 20:45h

Istaknuti odgovori

[quote name='bbj26' timestamp='1332368684' post='37160']
[img]http://oi43.tinypic.com/rw6pfm.jpg[/img]

Sapienti sat[center][center]
[/quote]
Moram da se ispravim, nisu bili mnogo bolji, ubili su ih u svim segmentima igre ;)

[/center][/center]
  • Odgovori 143
  • Pregledi 12,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='how yes no' timestamp='1332368495' post='37157']
Ima li šanse da su naši nešto kao prodali ovu tekmu? Jest da nam ne treba para, al eto možda su šta izmajmunisali, da city ostane u borbi za titulu, mi smo ionako u kurcu tako da... Jbg nije nemoguće iako ludo zvuči..

To kažem zbog toga, što večeras nije bilo ni mrvu borbe kakva je bila do sad pod vodstvom Di Mattea.
Večeras smo nadtrčani,nadigrani, loši totalno.

TakoÄ‘er ne razumijem, neko reče kako nema veze što smo izgubili, borimo se sa Tottenhamom. Pa baš zbog toga trebamo što bolje igrati i što više bijediti, nebi li ih stigli i prestigli. Šta, zar očekujete da ćemo ih prestići ako ih dobijemo u Subotu, da ćemo zaradi te pobjede dobiti umjesto 3, 10 bodova.. Ne razumijem..
[/quote]
Ma nema šanse, jednostavno su bili istrošeni, umorni. Skupilo se dosta teških utakmica u kratkom periodu a neki igrači to više ne mogu izdržati.
A ta utakmica sa Tottenhamom na papiru donosi samo tri boda, ali psihološki znači mnogo mnogo više. Zato raja ističe njenu važnost što je sasvim razumljivo.
Jedina statistika koja vazi (sto se tice napada): [twitter]ChelseaStats[/twitter]

[img]https://p.twimg.com/Aoi2bsfCEAEe4eU.jpg[/img]
[quote name='Wisey' timestamp='1332369043' post='37166']
Ma nema šanse, jednostavno su bili istrošeni, umorni. Skupilo se dosta teških utakmica u kratkom periodu a neki igrači to više ne mogu izdržati.
A ta utakmica sa Tottenhamom na papiru donosi samo tri boda, ali psihološki znači mnogo mnogo više. Zato raja ističe njenu važnost što je sasvim razumljivo.
[/quote]

Po meni ništa manje važna nebi bila večerašnja pobjeda ( da se dogodila) od evetualne u Subotu.
Jebem ti boga i crne dresove i penal mrtvi i arape pogane dabogda bankrotirali.
Meireles ni jednu jedinu loptu nije dodo tačno jebem mu sestre
Ramires nije ništa bolji, a nije bilo vjetra jakog...
igrali smo ko kurac sinoc zadobila nas je ta izmjena ivanovica i osjetilo se da kraj bosingwe fura na sve strane da je u skoku nikakav a ivanovic pomaze dosta stoperima,esien stvarno neznam sta da reknem ko da je pocetnik penal cist ko suza a drugi gol smo prmili bezveze petljaju loptu oko kaznjenog i zaluta do nasrija kojeg nije lampard ispratio vidim da arsenal ne posustaje,totenhem na samom kraju dode do boda bice tesko u subotu jer moramo pobijedit
Ovaj preteski raspored i ritam uzimaju sve vise maha kod nase ekipe. Mnogo je tesko ostvarivati pobjede u ovakvom rasporedu.

Nije sramota izgubiti od Cityja i to na njihovom terenu. Sinoc su jednostavno bili bolja ekipa. A bilo je i tesko nositi se sa njihovim timom koji je sinoc vrijedio €400m. Takodje, sa takticke strane napravljena je ocigledna greska. Mata je pokazao da nije krilo svima onima koji su bili misljenja da jeste. Da je on igrao na poziciji 10-ke, imali bismo kakvu-takvu ravnotezu na sredini. Ovako smo je izgubili i City je preuzeo glavnu rijec. Mozda bi Robbie i ubacio Dannyja, ali ga je vjerovatno ona povreda Baneta poremetila u tome, ko zna... Nakon Bosingwe, ubacio je Essiena ne bi li se malo stabilizovala situacija na sredini, ali nista od toga. Ne treba osudjivati Torresa, Drogbu ili nekoga treceg. Sinoc smo kao ekipa podbacili protiv trenutno jace ekipe i to je to.

Uglavnom, nadam se da ovaj poraz nece uticati psihicki na nase momke. Jos uvijek je sve moguce i treba vjerovati! Ja cu vjerovati, pa makar se na kraju i razocarao. Treba se fokusirati na mec sa Tottenhamom i biti usmjeren mislima samo na njih. Oni su u losoj formi, ni mi nismo nesto bolji po tom pitanju, ali treba iskoristiti domaci teren, dati sve od sebe, pa sta bude.

Valjda ce Bane biti oporavljen do vikenda, jer nam je on mnogo vazan igrac. Klasa za Bosingwu.
sta reci? koju posluku porati?sinoc smo bili jako losi po mom misljenju.ne znam kojice mu klinac meireles.covjek jedva da potrci,nezna dodat kako treba.matu ne mogu prepoznat!trebao nam je danny to se vidjelo.dalje da ne govorim.sve u svemu ljudi su nas nadigrali.
ima losih i dobrih trenutaka,ali sta cete zivot ide dalje!
[size=5][color=#0000ff]KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH[/color][/size]!!! :)
Mislim da je greška što je uveo Drogbu umjesto Torresa, trebao je Sturridgea uvjesti umjesto Fernanda.
[quote name='Kalouda' timestamp='1332415834' post='37219']
Mislim da je greška što je uveo Drogbu umjesto Torresa, trebao je Sturridgea uvjesti umjesto Fernanda.
[/quote]

Ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. Pa ako smo imali problema sa Drogbom kao cover u veznom redu, zamisli koliko bi nam lupili golova tek da je bio Sturridge tu. Lamparda da je izbacio i ubacio Sturridge-a, a Meirelesa da je ostavio malo duze pa Essiena ubacio na 10ak minuta pred kraj.

A to je sve SBBKBB, ne vredi raspravljati :)
Veeeeliki highlight utakmice
http://www.goalsarena.org/video/england-barclays-premier-league/21-03-2012-manchester-city-chelsea_en.html
mi od prve minute ko da smo se usrali, ja sam vidio da oni nisu svoji mirni, baš ko da su se usrali Citiya, bilo je previše greški u najobičnijim dodavanjima i tu se odma vidjelo da če nas Citiy igrom pojest, no meÄ‘utim mi smo pokazali karakter i kao svaka velesila i velika momčad i nakon loše igra uspijeli smo pogodit i povest , no desio se taj penal kojeg nije trebalo bit jer je lopta išla nebu pod odblake i stvarno ono Essienovo mahanje rukama nije bilo potrebno, Citiy je dobio krila i na kraju nas ipak pobjedio, da se razumijemo bilo je to potpuno zasluženo. No ja se ne ljutim previše jbg ipak je to Citiy koji je ispao iz svih takmičenja, imaju pre jaku klupu, dok smo mi u zadnjih par dana igrali mnogo teških mečeva borili se na 3 fronta i to je uzelo svoj danak. O pojedincima ču na njihovim temama da tu ne duljim i ne smaram, kao što rekoh ništa strašno došli smo na Etihad i vodili do 80-e ali kao što rekoh lgup penal i to je to, netreba tugovat nije ovo ništa strašno dapače pomalo i očekivano, imamo sad za vikend jako važnu i tešku utakmicu treba se fokusirat na to i probat što bolje pripremit ekipu da se postigne ligaški cilj a to je 4. mjesto.
Zaboravih napisat da nas je sjebala i povreda baneta i tu nismo imali mogućnost izmjen , a znamo da bi nam Stu sa svojom brzinom i tehnikom lego ko budali šamar, pogotovo kad smo vodili 1-0 i kad je City morao napadat i ostavljao pono prostora iza, al šta je tu je idemo dalje :)
[quote name='Wisey' timestamp='1332431097' post='37267']Još jednom moram reći: nevjerovatna glupost Essiena. :rolleyes: :angry:[/quote]

Sta ces. I Kalou nam je izbio pobjedu na Mestalli. Previse smo defanzivno bili orjentisani i onda smo pukli...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1332431262' post='37272'] Sta ces. I Kalou nam je izbio pobjedu na Mestalli. Previse smo defanzivno bili orjentisani i onda smo pukli...[/quote]al da nije bilo penala nebi nam dali go do ujutru da su igrali,bilo kako bilo okrecemo se totenhemu i nije sramota izgubit od s citiya bore se za titulu i igraju jednu utakmicu u sedmici a mi igramo na tri fronta zgusnut raspored umorni igraci sve treba razumjet
Nije bit ta ruka Essiena, mi bismo primili gol na ovaj il na onaj nacin, to je bar jasno, oni su stalno opsjedali nas gol, bili su konkretniji i imali su posjed lopte, dok je se vecina nasih napada svodila na dugim loptama na Torresa ili kasnije Drogbu, koji bi je osvojili i onda ne bi imali kome dodati kvalitetno, ili je ne bi uspjeli osvojit nikako..
Mi smo utakmicu izgubili na sredini terena, ne u 16 metara s Essienovom rukom
Zato se nadam da ce protiv Spursa nas vezni red kontrolirati igru, cim imamo posjed, imamo i prilike a s tim ce doci i golovi, ne smijemo se ograniciti na kontre i polukontre
[quote name='bbj26' timestamp='1332528870' post='37439']
Nije bit ta ruka Essiena, mi bismo primili gol na ovaj il na onaj nacin, to je bar jasno, oni su stalno opsjedali nas gol, bili su konkretniji i imali su posjed lopte
[/quote]
Ne slažem se. Njihova igra je bila baš onakva kakvom smo je mi priželjkivali, okolo naokolo, sitni pasovi ali ništa posebno u završnici. Navijači su im postali nervozni, počeli su se frustrirati i taman da smo izdržali još 5-10 minuta bilo bi gotovo, al de... -_-
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.